PzKpfW Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Ar fi bine să schimbi titlul topicului: cauţi să vopseşti motocicleta (sau elemente de pe ea), nu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 imi spuneti si.mie un mecanic motk bun?? am.probleme la carburatoare la un gs500 si as vrea sa o rezolv inainte sa il vand...Multumesc pai de unde esti?complecteaza profilul sa te putem ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 imi spuneti si.mie un mecanic motk bun?? am.probleme la carburatoare la un gs500 si as vrea sa o rezolv inainte sa il vand...Multumesc Cristy Holban 0745262471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Daca rezolvi undeva pune un feedback aici ca sunt si eu interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Salutare, stie cineva daca in Sibiu se pot confectiona tevi pt esapamente moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szilvasgomboc Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Stie cineva un mecanic bun in Sibiu? Viespa mea pierde putere sub sarcina, chiar se opreste motorul in mers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Stie cineva un mecanic bun in Sibiu? Viespa mea pierde putere sub sarcina, chiar se opreste motorul in mers... 1 .Încearcă si verifica furtunul de vacuum ce se duce spre robinetul de benzina , sa nu fie fisurat sau copt, poate el e de vina prin urmare nu iti vine suficienta benzina in carburatoare. 2. Dupa ce iti moare motorul verifica daca nu cumva ti sa creat vacuum in rezervor (mie cand deschideam capacul la rezervor , se auzea un sunet specific iar cateodata trebuia chiar sa trag de el ca sa-l deschid ) , poate e infundat furtunul prin care se trage aer in rezervor prin urmare iarasi iti este limitata cantitatea de benzina ce vine in carburatoare. Am avut probleme similare cu ale tale , si astea 2 mi-au fost cauzele. Bafta. Editat Aprilie 8, 2015 de Vano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Stie cineva un mecanic bun in Sibiu? Viespa mea pierde putere sub sarcina, chiar se opreste motorul in mers... in Vestem la Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szilvasgomboc Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Ms. Ceva date de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) Stie cineva unde pot indrepta o janta moto in Sibiu. As vrea sa o vopsesc si am gasit o mica indoitura si nu vreau sa bag banii degeaba in vopsit. Editat Mai 21, 2015 de bgi244 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Pe Scoala de Inot la vulcanizare. O fac baietii ca noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) dupa ce o indreapta, pe scoala de inot, spune-i sa o trimita si la vopsit! Editat Mai 21, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Am fost pana acum pe scoala de inot si la adi pe livezii si nu fac, nu au prindere pt ea. Nu trebuie, o dau eu la vopsit. Dar trebuie sa o indrept prima data. Daca mai stiti pe altcineva astept sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Salutare! Cunoasteti pe cineva care sa se ocupe cu dezmembrari moto? Eventual sa aduca piese la comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Nu stiu daca se mai ocupa, eu am luat de 2x de la el si nu au fost probleme. http://crash-moto.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Recomand ! Nu stiu daca se mai ocupa, eu am luat de 2x de la el si nu au fost probleme. http://crash-moto.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Din pacate nu are ce caut(ansamblul cu butoanele de start,avarii si killswitch pt hornet 2007)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 in sibiu nu am auzit de dezmembrari moto, dar sunt unii in alba si cluj. adyficus, antonio sunt nume care imi vin in minte. nu cunosc seriozitatea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUU Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Buna, Vreau sa fac niste reglaje la motocicleta, ceva mai de finete (valve cleareance conform manualului) si poate ma puteti ajuta cu datele de contact ale unui mecanic bun din Sibiu. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Cristy Holban 0745262471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUU Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Multumesc ChopperVonGal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 salut, am eu ce cauti tu la 120 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 salut, am eu ce cauti tu la 120 lei. Super! am transmis mai departe celui care cauta(cred ca ati vorbit deja la tel). Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) Buna, Vreau sa fac niste reglaje la motocicleta, ceva mai de finete (valve cleareance conform manualului) si poate ma puteti ajuta cu datele de contact ale unui mecanic bun din Sibiu. Mersi anticipat! cristian mi-a facut si mie jocurile, acelsi motor, la 20 mii km zice manualul si 2 supape erau in afara intervalului Editat Iunie 17, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate