Zambilik Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Salutare..in dimineata asta am avut un mic incident...care a rezultat cu o mica indoitura + o protectie rupta... Intrebarea mea este: o sudez sau caut intreaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2018 Admin Share Postat Mai 24, 2018 Sudeaz.o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 As avea ceva emotii sa ma ridic in scari pe un suport de scarite sudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 sudeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2018 Admin Share Postat Mai 24, 2018 Eu am 100 kg si am sudat-o la vechea mobra, nu a avut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 (editat) Cred ca daca ar fi sa o sudezi corespunzator (ca sa stai fara grija) nu iesi departe ca si cost de o piesa functionala. Din poze mi se pare ca e cam greu de facut o sudura rezistenta pentru modul in care s-a fisurat. Cum zice petre, si mie mi-ar fi cam frica sa stau in picioare pe un suport sudat. Editat Mai 24, 2018 de iocapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2018 Admin Share Postat Mai 24, 2018 Nu, este grav, schimba mobra mai repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 (editat) Daca iti permiti o inlocuiesti nu stai cu suduri lipituri and shitDar se pare ca sunt multi si pe ideea, da cu sarma ca merge(made in Romanica) Editat Mai 24, 2018 de alzayr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Am fost in acceasi situatie la un VFR. In prima faza am sudat-o. A tinut o perioada pana am luat o groapa ridicat in scarite, moment in care a cedat, si am fost f aproape sa ma tavalesc. Dupa eveniment am luat una sh. E drept ca nu stiu cat de meserias a fost sudorul, nici nu mai tin minte unde am sudat-o... La o alta motocicleta la care suportul de scarita era din ceva material bazat pe fier dar totusi casant am sudat-o si a tinut mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 La o alta motocicleta la care suportul de scarita era din ceva material bazat pe fier dar totusi casant am sudat-o si a tinut mult si bine. Sudura pe fier e alta treaba, acolo pana si eu ma descurc sa dau o sudura care nu cedeaza. La aluminiu e alta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Mai 24, 2018 Autor Share Postat Mai 24, 2018 Update: am furat 2 ore din timpul de la corporatie da fac pe mecanicul Scarita se prinde in cadrul de metal...ce e in aluminiu este doar sa nu se invarta scarita... Am gasit toata piesa + scarita + schimbator la 80 lei...la banii astia nu ma complic cu sudura..ies la aceiasi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Update: am furat 2 ore din timpul de la corporatie da fac pe mecanicul Pai asta nu e furt, e justitie sociala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Mai 24, 2018 Autor Share Postat Mai 24, 2018 Well...se poate spune si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2018 Admin Share Postat Mai 24, 2018 Bravo, daca ai gasit ieftin mergi pe sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 buna decizie. sa zicem ca se rupe intr-un moment deala "special"... si faci buf. nu merita riscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Am fost in acceasi situatie la un VFR. In prima faza am sudat-o. A tinut o perioada pana am luat o groapa ridicat in scarite, moment in care a cedat, si am fost f aproape sa ma tavalesc. Dupa eveniment am luat una sh. E drept ca nu stiu cat de meserias a fost sudorul, nici nu mai tin minte unde am sudat-o... La o alta motocicleta la care suportul de scarita era din ceva material bazat pe fier dar totusi casant am sudat-o si a tinut mult si bine. am patit la fel .....doar ca eram pe loc ....la o ninja ....am luat un suport din dezmembrari si am terminat balamucul......la alu e destul de imputita sudura ....daca nu nimeresti aliajul se cam crapa ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate