JAGI Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Pare incredibila intimplarea. https://www.facebook.com/thebikerbrotherhood/videos/1622179574565494/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Era incredibila daca supravietuia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 pare viu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Prin comentarii se scrie ca a decedat dupa ce a ajuns la spital. Imi pare rau oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Prin comentarii se scrie ca a decedat dupa ce a ajuns la spital. Imi pare rau oricum. Era si normal avand in vedere ca a cedat casca. Daca ramanea intacta dupa ce-a trecut roata si, printr-o minune fata (viziera) nu era sus sau jos... poate, poate, scapa. Nu exista nici o casca pe lume capabila sa sustina greutatea unui camion (chiar si acel X% din greutate care ar fi fost pe roata aceea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Am citit si comentariile. Unii sustin ca există un clip mai lung si se vede ca ala moare (sau cel putin lesina sau ceva de genul). Link insa, nu a pus niciunul. Oricum, nu i s-au imprastiat creierii din prima sub roata camionului. Tot e casca lui superman casca aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 11, 2018 Autor Share Postat Iunie 11, 2018 .. Oricum, nu i s-au imprastiat creierii din prima sub roata camionului. Tot e casca lui superman casca aia Fixed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Am vazut si eu video-ul. Chiar imi pare rau sa aflu ca a murit ulterior, desi era de asteptat. Dintr-un accident aparent stupid si la viteze mici, pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Faceti-va un cont cu un nume gen "Ionut Ionescu" in care nu puneti nicio poza, nu va faceti niciun prieten dar asa puteti vedea filmulete sau poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Fain linkul de fb,pacat ca nu functioneaza si pentru ce n-au fb... https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/news/6479617/biker-lorry-run-over-head-back-wheels/amp/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Faceti-va un cont cu un nume gen "Ionut Ionescu" sau Puie Monta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate