Ribo Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 Se anunta ceva ploi in weekend cica. Acum vad si eu ...ma rupe vremea asta, suntem in mijlocul verii si uite si tu ce e afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Și eu care credeam ca se apuca de făcut youtube la modul serios. Filmuletul e super mișto. » Post actualizat in 06 Jul 2018 11:31 Că si motorul de altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 da-o si pe pasagera o tura inainte de vanzarea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 da-o si pe pasagera o tura inainte de vanzarea ) Dar ce s-ar da Afrodita Karambolo pe un R1, i-ar tremura carnea pe ea la 10.000 de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 (editat) da-o si pe pasagera o tura inainte de vanzarea Editat Iulie 6, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Oare cum de reusesc toate topicurile lui @night sa se transforme in pupincureala maxima si apoi brusc, in lalaiala de coltul blocului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 6, 2018 Autor Share Postat Iulie 6, 2018 (editat) Pai ce ii pun eu sa posteze pe aici ? Eu ies afara, ma plimb, fac kilometri, pe forum sunt mai putin activ cand e vreme de plimbat. » Post actualizat in 06 Jul 2018 23:44 Uite-te pe sectiunea de accidente ce discutii se poarta si cat de mult se deviaza de la subiect de catre păreologii experti in condus motorul din tastatura. Aici e frectie la picior de lemn pe langa ce-i acolo. Oare cum de reusesc toate topicurile lui @night sa se transforme in pupincureala maxima si apoi brusc, in lalaiala de coltul blocului?Pai ce ii pun eu sa posteze pe aici ? Eu ies afara, ma plimb, fac kilometri, pe forum sunt mai putin activ cand e vreme de plimbat. » Post actualizat in 06 Jul 2018 23:44 Oare cum de reusesc toate topicurile lui @night sa se transforme in pupincureala maxima si apoi brusc, in lalaiala de coltul blocului?Uite-te pe sectiunea de accidente ce discutii se poarta si cat de mult se deviaza de către păreologii si expertii virtuali in condus motocicleta din tastatura. Aici e frectie la picior de lemn pe langa ce-i acolo. Editat Iulie 6, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Dar ce s-ar da Afrodita Karambolo pe un R1, i-ar tremura carnea pe ea la 10.000 de ture. Separatia! combinatia tren benzina...pit bull...terier....mor de ras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 7, 2018 Autor Share Postat Iulie 7, 2018 (editat) Weekendul asta a fost perioada de odihna. Gratie vremii “frumoase”. Editat Iulie 7, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Super vreme sâmbătă până la ora 16°°. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 8, 2018 Autor Share Postat Iulie 8, 2018 Super vreme sâmbătă până la ora 16°°. Hopa, ia uite cine a fost la Adancata in weekend. Bravo, bine asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 A fost ok si dupa. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 8, 2018 Autor Share Postat Iulie 8, 2018 Deja ma bate gandul sa imi iau skijet sau gondola cu vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Cum naiba sa-ti iei R1 '18 si apoi sa te plangi ca nu e bun de mers prin Bucuresti?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Nu o fi bun de mers prin Bucuresti,dar culmea cum pozele sunt toate prin acelasi oras.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 (editat) lipa lipa racingsa te bucuri de ea Editat Iulie 10, 2018 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 10, 2018 Autor Share Postat Iulie 10, 2018 Cum naiba sa-ti iei R1 '18 si apoi sa te plangi ca nu e bun de mers prin Bucuresti?... Pai uite d-asta folosesc AfricaTwin-ul. R1 daca nu se vinde, o sa il tin pentru circuit cand o sa il pregatesc frumos anul care vine daca e. Evacuare, ohlins, etc, etc. » Post actualizat in 10 Jul 2018 20:15 lipa lipa racing sa te bucuri de ea Ooo, salut domnule si multumesc frumos de urare. Ne bucuram, ne bucuram chiar bine. Chiar imi da impresia ca ia singura virajele la cat de usor se conduce. » Post actualizat in 10 Jul 2018 20:17 Nu o fi bun de mers prin Bucuresti,dar culmea cum pozele sunt toate prin acelasi oras.))Aici nu te contrazic. Aia e, in alta parte n-am gasit sa-i fac cateva poze. Hai lasa, mai bine niste poze profi, decat sa pun un anunt cu poze de sa zica lumea ca le-am facut cu punga )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Pai uite d-asta folosesc AfricaTwin-ul. R1 daca nu se vinde, o sa il tin pentru circuit cand o sa il pregatesc frumos anul care vine daca e. Evacuare, ohlins, etc, etc. Pai si inainte sa iei R1 nu stiai cum e traficul in Bucuresti sau dupa cum reclami, chiar aveai nevoie de ride-test ca sa-ti dai seama ca asta nu e motor de oras? Intrebarile sunt retorice, eu cred meriti Sau singura explicatie logica ar fi ca iti place sa te bagi in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2018 Autor Share Postat Iulie 11, 2018 Pai si inainte sa iei R1 nu stiai cum e traficul in Bucuresti sau dupa cum reclami, chiar aveai nevoie de ride-test ca sa-ti dai seama ca asta nu e motor de oras? Intrebarile sunt retorice, eu cred meriti Sau singura explicatie logica ar fi ca iti place sa te bagi in seama... Pai cine cu cine se baga in seama ? Am intrat eu pe topicul tau sau te-ai trezit tu sa comentezi pe topicul meu ? N-ai alta treaba ? Du-te cumetre si invarte roata, nu sta sa-mi scrii mie ce si cum. M-am bagat eu cu tine in seama pana acum, sau nu inteleg cum vine asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Ai dreptate, imi cer scuze, topicul TAU, motocicleta TA... banii TAI! Din partea mea poti sa te invarti cu ea in jurul blocului, daca asa vrea muschii tai. Bafta, promit sa nu mai inoportunez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2018 Autor Share Postat Iulie 11, 2018 (editat) Ai dreptate, imi cer scuze, topicul TAU, motocicleta TA... banii TAI! Din partea mea poti sa te invarti cu ea in jurul blocului, daca asa vrea muschii tai. Bafta, promit sa nu mai inoportunez. Cu respect te salut. Toate cele bune. Editat Iulie 11, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Adrian, sa o stapanesti sanatos! Frumoasa foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2018 Autor Share Postat Iulie 11, 2018 Adrian, sa o stapanesti sanatos! Frumoasa foc! Multumesc frumos domnule. Toate cele bune si salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Eu n-am inteles nimic din topicul asta. Cumperi sau vinzi ? ))) Mare figura, stimabile. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2018 Autor Share Postat Iulie 11, 2018 Eu n-am inteles nimic din topicul asta. Cumperi sau vinzi ? ))) Mare figura, stimabile. Salutari. Cumpar, vand , intermediez, aduc la comanda, transport mobila, saci de moloz, nunti, botezuri, racituri ))Salutare man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate