Redresor Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 De la Hanul Haiducilor pana la RAR. Este un drum scurt, stiu, dar nu as mai face un rand de numere rosii doar pentru atata lucru...Oricum nu am timp sa ma plimb pana primesc actele definitive.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Salutare!Daca erai din Constanta, fara probleme, oricand. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 Mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Salutare! Daca erai din Constanta, fara probleme, oricand. Succes! daca tot te-ai bagat, fa-i omului un pret )) poate esti unica lui speranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 Eh, încă n-am disperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Eh, încă n-am disperat In Bucuresti, platforma e 1 mil indiferent de distanta. la Valcea nu are cum fi mult mai ieftin. Scoate mai bine numere rosii (daca mai poti), cu alea mai poti si merge pana una-alta, costa sub suma respectiva, ai doar dezavantajul cozilor, care nu cred ca au cum fi prea naspa totusi. Editat Iunie 28, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 Mersi de informație. Nr roșii nu are rost să scot pentru că pierd timpul așteptând după ele, cozi, bani. Oricum următoarele 3 săptămâni nu prea am timp să mă plimb. Le scot degeaba. Mai bine le aștept pe cele definitive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Mergi pe ea dacă spui ca nu ai mult de mers...doar nu ești așa ghinionist sa te oprească vreun cap de creta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 Mai mult mi-e să nu mă lovească vreun tembel și să pic eu de prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Mergi pe ea dacă spui ca nu ai mult de mers...doar nu ești așa ghinionist sa te oprească vreun cap de creta... ...si sa ii faca dosar penal. Capetele de creta au tendinta de a opri numere rosii, mai ales pe mobra. Pe mine pana acum m-au oprit "de rutina" numai in perioada cand am avut numere rosii. Bonus, chiar in Rm. Valcea stiu un "ghinionist" pe care l-au verificat fix in fata la inmatriculari cand s-a dus cu actele pentru numere definitive. Doar ca s-a dus cu masina cu numere rosii, expirate de o zi. Nu stiu daca se mai face schema asta insa am inteles ca era un obicei acolo la un moment dat. Un obicei foarte bun, de altfel Editat Iunie 28, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Daca e drumul scurt o impigi daca nu goagale iti ofera o gramada de variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Dacă e puțin de mers, doar n o sa plece pe nașpa de la Constanța la Timișoara. Eu așa as face pe o distanță de bun simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 Goagal rămâne. Găsesc eu ceva. Era mai bine un om care a mai cărat motorete ca să nu i se para moft sau șmecherie. De asta cu numere roșii n-am auzit, dar e tare șmecheria. Deși e lucru neserios din partea lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Pai mergi și tu calare pana in apropiere, nu trebuie pana in curtea rar ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Pai mergi și tu calare pana in apropiere, nu trebuie pana in curtea rar ului. Nu stii de unde sare iepurele, pe mine m-au prins fara asigurare la 200m de la plecare, nu o facusem de lene, 1000lei, numar luat, nu te joci ca nu stii care iti e norocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Cand? » Post actualizat in 28 Jun 2018 23:11 Întrebare pt initiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Pentru Bucuresti, ia legatura cu ioneld. Lasa goagalu. Are si topic, la alte servicii. Eu am apelat lq el de 3 ori pana acum, foatte ok, pretul de bun simt. » Post actualizat in 29 Jun 2018 11:27 Acum vad, tu ai la profil Buuresti, ai postat la Valcea. Hanul Haiducilor exista si in BUcuresti. Asa ca am dedus ca ai nevoie in capitala. Cum e ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Eu credeam ca Hanul Haiducilor e invenție locală din Vâlcea La Vâlcea am nevoie, că așa am documentele... În București stau mai mult, dar în chirie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 ok, ma scuzi, m-am bagat ca musca n lapte )) Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Eh, nu-i problemă. Așa afli chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conspicuous Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 sau de la hanul haiducilor pana la rar pe drumuri offroad , capela. Petrisor - Copacelu. Parca acolo e rar ul. E aberatie ce am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Da, da, e chiar bună ideea asta cu offroad. Poate dacă aveam F-ul mă încumetam Ieșeam la calea ferată de lângă RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conspicuous Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Cu un enduro chiar e realizabil. Exista comexiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepene Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Cauta pe facebook Doua Roti Valcea, pentru ca din cati suntem in Valcea, nu cred ca avem in total 3 cont aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iulie 23, 2018 Autor Share Postat Iulie 23, 2018 Mersi. Bine de stiut contul Facebook. Intre timp am rezolvat cu o firma de tractari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate