BLACK SPIDER Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Daca calatoriti de la Tarragona sau Barcelona spre Andorra pe soseaua nationala C14, la aproximativ 60 de km de Andorra este o pompa de benzina Repsol care are alaturi un restaurant care gazduieste un muzeu moto cu 200 de exemplare in mare parte restaurate, inclusiv altelierul de lucru al omului care a inceput in anii 40 sa colectioneze moto. Este incredibil de frumos amenajat,postere originale, fotografii, informatii despre producatori si companii care au disparut, cred ca am stat vreo 3 ore si mi-a explicat multe lucruri custodele muzeului care este chiar nepoata fondatorului. Moto sunt din perioada 1902-1992, unele participante in competitii sportive...Indian, Harley, Triumph, BSA,Motosacoche, Motobecane, Cleveland, Terrot, Bianchi, Patria, Bultaco,Royal Enfield,NSU, Guzzi, BMW, DKW, Simson,Nimbus,Honda, Yamaha, Gillera, Laverda, Gnome Rhore, Ducati, Sanglas + cafe racer custom din anii 60 Sunt impresionante motoarele de la 700 cmc in sus din anii 20-30. Astia s-au ocupat de treburi serioase, n-au Jawa, Mz si Ij. O sa incerc sa postez cat mai multe foto.(greu sa aleg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Am vizitat si eu muzeul acum doi ani, exclamam aproape la fiecare intoarcere de cap, la fiecare motocicleta. Frumos, intr-adevar. Daca mai ajung pe meleagurile alea voi vizita din nou muzeul, cu siguranta. Si eu am facut zeci (sute?) de fotografii mintindu-ma ca o sa le aleg pe cele mai reusite insa nu am fost in stare sa sterg nici una . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iulie 23, 2018 Autor Share Postat Iulie 23, 2018 » Post actualizat in 23 Jul 2018 19:37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Ceva asemanator gasesti si aici: /index.php?/topic/721552-la-praga/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Super. Chiar mai fain decât London Mororcycle Museum (singurul muzeu moto vizitat de mine). » Post actualizat in 24 Jul 2018 05:04 Numai bun de sincronizat topicul acesta cu cel al lui @littlekriminal despre tura cu moto închiriate in Andorra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Sunt impresionante motoarele de la 700 cmc in sus din anii 20-30. Astia s-au ocupat de treburi serioase, n-au Jawa, Mz si Ij. Pt ca n-au avut sansa sa experimenteze comunismul, astfel am fi vazut astfel de "jucarii" comuniste in aceste muzee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 avaaaaaaai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Pt ca n-au avut sansa sa experimenteze comunismul, astfel am fi vazut astfel de "jucarii" comuniste in aceste muzee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Superba colectia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 » Post actualizat in 24 Jul 2018 13:14Ar trebui gasit si in Romania un spatiu de expunere, cred ca multi dintre noi ar fi dispusi sa-si prezinte permanent motocicletele decat sa le tina prin garaje. Si ei aveau astfel de motociclete imprumutate de la proprietari pt a fi expuse. » Post actualizat in 24 Jul 2018 13:27 » Post actualizat in 24 Jul 2018 13:50Muzeul apartine familiei Soler renumita in Spania pentru cursele moto, Mario Soler este fondatorul iar nepotul sau Pau Soler a participat in Raliul Dakar alaturi de Isidre Esteve si Emilio Alzamora toti pe BMW, dupa care Esteve a devenit oficial KTM pentru 5 ani consecutiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2018 Expo Retro Barcelona 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate