justme2009 Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Salut.Vreau sa schimb tot kitul de lant si am întimpinat o problema si anume piulita de la pinionul atac este intepenita rau. Probleme am si cu blocarea pinionului de atac ca sa nu se invirta. As avea nevoie de niste idei ca sa ies din impas.Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Pistol cu impact. Funcționează de fiecare dată. Pinionul îl blochezi punând un lemn intre basculă și una din spițele roții spate. Pui pe cineva să apese frâna și te apuci de deșurubat. Atenție: scoți pe neutru cutia!!! Editat Iulie 24, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Cu ce scule ai încercat sa desfaci? Cu cheia inelară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 pistol de pneumatic si furtun de presiune mai mare si se desface Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Sigur învârti în direcția corectă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 Am pus cutia in viteze.Are ceva? Pistol cu impact. Funcționează de fiecare dată. Pinionul îl blochezi punând un lemn intre basculă și una din spițele roții spate. Pui pe cineva să apese frâna și te apuci de deșurubat. Atenție: scoți pe neutru cutia!!! » Post actualizat in 24 Jul 2018 20:41 Sigur învârti în direcția corectă? Sigur învârti în direcția corectă?euSigur învârti în direcția corectă?Eu zic ca da.Invirt in sens invers de rotație a rotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Nu pune cutia in treapta întâi, riști să o avariezi grav. Editat Iulie 24, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 Am tubulara cu pirghie. Cu ce scule ai încercat sa desfaci? Cu cheia inelară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) La mine am învârtit spre stânga, deci înn sensul de rotație al rotii. Tu cred că strangi piulița, cu riscul de a avaria cutia. Editat Iulie 24, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 Nu am fortat-o prea mult.Ce se poate strica? Nu pune cutia in treapta întâi, riști dai avariezi grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Ai să vezi rapid, dacă n-ai avut noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 Mulțumesc ca m-ai luminat.Graba strica treaba era o vorba.Miine incerc in celălalt sens . Vreau sa incalzesc putin piulița cu lampa pentru ca se dilate putin. La mine am învârtit spre stânga, deci înn sensul de rotație al rotii. Tu cred că strangi piulița, cu riscul de a avaria cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Nu încălzi nimic, riști să avariezi simeringul rulmentului. După aia să vezi distracție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 24, 2018 Autor Share Postat Iulie 24, 2018 K.o las asa.ms. Nu încălzi nimic, riști să avariezi simeringul rulmentului. După aia să vezi distracție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Faci cum vrei, eu mi-am împărtășit bruma de experiență. Te vor lămuri colegii mâine. Dar nu mai forța cutia de viteze, că o să fie scumpă reparația. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 (editat) Mulțumesc ca m-ai luminat.Graba strica treaba era o vorba.Miine incerc in celălalt sens . Vreau sa incalzesc putin piulița cu lampa pentru ca se dilate putin. Sa inteleg ca pana acum ai tras in sens orar?!? Cand 99.9% dintre suruburi se desfac fix in sens invers?!? Editat Iulie 25, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 (editat) Du-te la o vulcanizare, mai ales una care se ocupa cu camioane si ti-o dau jos acolo jos cu pistolul de impact. Nu te mai chinui manual, chiar daca nu se strici nimic la cutie risti sa rotunjesti piulita si sa n-o mai poti da jos. Editat Iulie 25, 2018 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Nu stiu cum e la japoneze cu cheia de impact, dar ma gandesc ca nu cutia se strica cand pui pistolul, ci patinele de la distributie, alea de ebonita, cand le loveste lantul. De aia o scoti la neutral si apesi frana spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Sa vina "mecaNicu" sa elucideze misterul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Noutăți?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 25, 2018 Autor Share Postat Iulie 25, 2018 Am reusit intr-un sfirsit sa desfac cu mina .Am blocat roata cu un lemn,m-am urcat pe ea si am apasat frina si am desfacut cu putin efort piulita. De fapt piulita saraca nu a fost niciodata blocata dar...unde nu-i cap vai de picioare. Multumesc tuturor de aici pentru sfaturi si raman dator cu o bere.La buna vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Îți las adresa ca să îmi livrezi baxul de Becks. Sau Heineken, după cum găsești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Stai bai Luci un pic, ca de la blocata la desfacuta cu mâna e cale luunga. Asa vreau si eu o lada de bere, ca m-am gandit ce ar putea fi » Post actualizat in 26 Jul 2018 08:51 Rectific, o sticla de rom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 M-am răzgândit, nu mai vreau berea, vreau o sticla de Maraska. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Vreau si eu berea aia pt ca ...........mi am pierdut timpul citind. Adică nu, daca ma gindesc mai bine o sticla de coniac Ovidiu e mai bine ! Mersi Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate