BitKode Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Salut! Am ieșit în seara asta cu motocicleta și am rămas fără faruri! Semnalizările merg, pozițiile și stopurile merg doar că nu se aprind farurile decât dacă țin butonul de flash-uri! Atunci merge și faza lunga și faza scurta daca e butonul de lumini pe on, nu pe poziții sau oprit! Am schimbat becurile, și am verificat siguranțele din tabloul din stânga! Aveți idee de la ce ar putea să fie? Mă gândesc să nu fie de la butonul de la lumini, să nu facă contact! Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 butonu oxidat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Pot fi mai multe cauze: becuri arse doar pe scurta, contacte imperfecte in cuple becuri, bloc lumini.... trebuie verificat sa vezi daca ai tensiune si curent in cuple becuri si in blocul de lumini, iar in caz contrar, trebuie plecat, pe fire, de la unul dintre cele 2 puncte si vazut unde se pierde. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Pot fi mai multe cauze: becuri arse doar pe scurta, Fii mai atent nu se aprind farurile decât dacă țin butonul de flash-uri! Atunci merge și faza lunga și faza scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 In final- care a fost problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanDaniel02 Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Salut , revin si eu cu o problema la gs 500 f , luminile se aprind, faza scurta si becul de pozitie de jos , cand dau faza lunga nu se intampla nimic, dar cand dau flash-uri , merge faza lunga.. ceva idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Comutatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate