bach Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Salutare, aduce careva motociclete din Polonia contracost? As fi interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Fiind colegi de UE cu polonejii, corect se spune "achizitie intracomunitara", nu "import" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Salut,uita de asa ceva pentru binele tau... In topicul de transport o sa gasesti mai multe detalii legate de acest capitol si o sa iti treaca de asa ceva Din Polonia se pot aduce doar motoare ptr vanzare dar si asa risti sa ramai cu el si sa nu-l cumpere nimeni...Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Salut! Eu locuiesc in Polonia, si te pot ajuta cu limba daca ai nevoie, eventual si alte detalii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Cred ca e cam ca peste tot, casti ochii la ce cumperi si poti trage lozul cel mare (adica motor bun la pret corect). Am cel putin 5-6 prieteni care si-au adus pentru ei motoare din Polonia, si niciunul nu si-a luat tzeapa. Deci, se poate! Nu exclude varianta Polonia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 11, 2018 Autor Share Postat Septembrie 11, 2018 Mulțumesc tuturor pentru răspuns din fericire se amână excursia la polonezi, am găsit ceva in țară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Salut, si au as fi interesat de aducerea unei mobre din Polonia, daca are cineva ceva detali...Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naderol78 Postat Decembrie 8, 2018 Share Postat Decembrie 8, 2018 La 10.09.2018 la 10:13, RedRat a spus: Salut! Eu locuiesc in Polonia, si te pot ajuta cu limba daca ai nevoie, eventual si alte detalii, Multumesc RedRat pentru ajutor. Am adus din polonia un intruder m800 cu ajutorul lui. Recomand cu incredere. Sa ne vedem cu bine pe sosele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 On 08.12.2018 at 7:22, naderol78 said: Multumesc RedRat pentru ajutor. Am adus din polonia un intruder m800 cu ajutorul lui. Recomand cu incredere. Sa ne vedem cu bine pe sosele... Cu placere! Ma bucur ca ati ajuns cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Comisionul standard de 25% din pretul de achizitie Nu uitati de dosar cu sina si timbru in valoare de 1Leu RedRat scoate Yamaha de la informatiile utilizatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 (editat) La 10.09.2018 la 10:13, RedRat a spus: Salut! Eu locuiesc in Polonia, si te pot ajuta cu limba daca ai nevoie, eventual si alte detalii, Cu ajutorul lui RedRat pentru "intermediere lingvistica" am adus din Polonia o motocicleta intr-o stare excelenta, cu un portbagaj de piese oem. Motocicleta gasita pe oleicsul polonez. La cateva zile un alt amic a gasit o sa Mustang, pe care tot cu ajutorul Domnului RedRat am luat-o. Aici ne-a oferit si consultanta financiara, indrumandu-ne cum sa facem plata intr-un mod mai avantajos. Asta a insemnat zeci de mesaje schimbate, telefoane, etc. A raspuns mereu prezent. Ce sa zic, un Domn! Editat Mai 22, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpanu Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 La 22.05.2019 la 12:02, TETEA. a spus: Cu ajutorul lui RedRat pentru "intermediere lingvistica" am adus din Polonia o motocicleta intr-o stare excelenta, cu un portbagaj de piese oem. Motocicleta gasita pe oleicsul polonez. La cateva zile un alt amic a gasit o sa Mustang, pe care tot cu ajutorul Domnului RedRat am luat-o. Aici ne-a oferit si consultanta financiara, indrumandu-ne cum sa facem plata intr-un mod mai avantajos. Asta a insemnat zeci de mesaje schimbate, telefoane, etc. A raspuns mereu prezent. Ce sa zic, un Domn! Cum se poate lua legătura cu RedRat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 1 oră în urmă, vulpanu a spus: Cum se poate lua legătura cu RedRat? scroll in sus 3 postari de la a ta, click pe avatar, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpanu Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 La 10.07.2019 la 22:22, frankone a spus: scroll in sus 3 postari de la a ta, click pe avatar, PM. Mulțumesc, asta am făcut deja... Dar nu poate fi contactat asa, sau nu a mai întrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 sorry.. Poate vede @TETEA. si te ajuta cu un nr de tel. L-am tag-uit ca asa ii vine notificare sigur, daca doar il citezi, si e dezabonat de la topic, s-ar putea sa nu ii vina (sau poate si asa? nu stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Primit notificare Vad ca @RedRat n-a mai intrat de pe 24 iunie pe forum. O fi plecat in concediu, cine stie... @vulpanu, ai p.m. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Salutare, Scuze, dar intre timp am decis sa ma insor :p Si am fost plecat putin. Din nou disponibil, pentru cine are nevoie :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leinad Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 Salut, @RedRat, ma bate gandul sa plec in Polonia pe data de 09 martie. Daca o sa am nevoie de ajutorul tau (in cazul in care vanzatorul nu stie engleza), se poate sa apelez la tine? Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRETU.G Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 La 11.12.2018 la 13:51, RedRat a spus: Cu placere! Ma bucur ca ati ajuns cu bine Salutare RedRat! Ma intereseaza un motor din Polonia..imi poti lasa un nr.de contact?! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VictorP Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 (editat) Se mai știe ceva de @RedRat? Doresc să achiziționez un motor din Polonia și nu mă pricep cu actele. Un dejet de ajutor daca se poate. fac o cinste buna! Editat Martie 18, 2022 de VictorP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 S-ar putea sa nu apara in timp util RedRat pe aicea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Februarie 7, 2023 Share Postat Februarie 7, 2023 (editat) La 29.07.2019 la 15:38, RedRat a spus: Salutare, Scuze, dar intre timp am decis sa ma insor Si am fost plecat putin. Din nou disponibil, pentru cine are nevoie Salutari, Am apelat si eu la @RedRat pentru 2 situatii diferite, cu 2 jucarii din Polonia, omul este foarte serios si de incredere, recomand , eu am fost foarte multumit si ii multumesc public inca o data. Apelati cu incredere la el, mi-as dori sa fie si motociclistii de pe la noi asa uniti in dorinta sa se ajute intre ei, fara strict alte interese. Bafta si un an nou bun. Editat Februarie 7, 2023 de Tytus The VIRUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Februarie 7, 2023 Share Postat Februarie 7, 2023 5 hours ago, Tytus The VIRUS said: Salutari, Am apelat si eu la @RedRat pentru 2 situatii diferite, cu 2 jucarii din Polonia, omul este foarte serios si de incredere, recomand , eu am fost foarte multumit si ii multumesc public inca o data. Apelati cu incredere la el, mi-as dori sa fie si motociclistii de pe la noi asa uniti in dorinta sa se ajute intre ei, fara strict alte interese. Bafta si un an nou bun. Salut ! Multumesc pentru apreciere Ma bucur ca ati ajuns cu bine! Salutari, si ne vedem pe doo rooti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate