Ribo Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ai si tu dreptate , chiar voiam sa-mi iau un bmw )) . Dar asta ar fi cea mai tare. Am deja un suzuki (probleme cu cadru in teorie) si mai iau si un bmw ( probleme cu toate) ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) E oarecum off topic, dar la Yamaha am beneficiat de inlocuirea gratuita (in Ro) a tps-ului la o mobra de 10 ani cumparata sh din Italia. Nici nu as fi fost frustrat daca l-as fi platit, e o componenta supusa uzurii si, la +50kkm (daca or fi reali), nici nu poti sa acuzi producatorul ca tps da rateuri din cand in cand. Doar ca jafonezii si-au asumat duda. E ciudat totusi ca, mai ales la agregate aflate in garantie, onor bmw s-a 3.14șat pe clienti! Stiu ca sunt destul de culanți la capitolul garantie si acorda destule "good will" la auto... Editat Septembrie 18, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu este vorba de hate. Este vorba ca cei de la BMW se cam p*sa pe clienti de vo' 12-14 ani incoa. Sunt motociclete frumoase, cu tehnologie multa pe ele dar dau niste rateuri de iti sta mintea in loc, probleme cunoscute care s-au propagat de la o generatie la alta iar pentru multe dintre ele, desi cei de la BMW stiau, nu au facut recall. Grupuri cardanice duse, motoare parlite, flanse fisurate si furci care se rup si cate or mai fi. Doar de pe forum stiu doua cazuri de BMW-uri luate de noi care au avut probleme (sunt si topicuri) - unul cu cutia de viteza si apoi cu grupul cardanic, problema cutiei nu a fost rezolvata din ce am inteles, desi era in garantie motocicleta. S-a schimbat cutia dar problema inca persista. Si vorbim de motociclete luate de noi, motociclete care au costat peste 15-16.000 euro. Ce incredere sa acorzi unei firme care desi s-au tavalit o gramada de rideri din cauza designului defectuos al furcii pe modelul de 650 din 2002 (sper sa imi aduc aminte bine), au zis ca este exploatare deficitara, ca nu este o problema, dar au schimbat designul in urmatorul an. Ce coincidenta! ) Cadre rupte s-au mai vazut si la alte firme, in speta Suzuki, dar aia au facut recall, si executa reparatiile pe cheltuiala lor. Plus ca acele cadre de SS nu prea se rupeau mergand normal, ci atunci cand le tranteau din luna riderii care incercau sa faca wheelie. Mai sunt si alte dude cum au fost problemele la frane avute pe R1200RT din 2001 in 2006 si desi se plangeau destui de ele spuneau cei de la BMW ca este intretinere deficitara. Apoi au acceptat ca trebuie alte frane si s-a rezolvat.Iar ca sa fie tacamul complet eu am comandat o janta in martie 2016 si a fost livrata in noiembrie 2016 . Nu au avut nici o vina cei din RO, pur si simplu nu aveau la BMW in Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Asa nenea Silver, acu zici de astea? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu1919 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ma ajuta cineva sa imi spuna de fapt acel filet care se infileteaza in rezervor de cat este 1/4 sau 3/8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Asa nenea Silver, acu zici de astea? ))))) Pai ai frana model nou, janta noua, pompa benzina noua, ambreiaj nou, placa de presiune noua, TPS nou, anvelope noi, controller pompa nou, sonda litrometrica noua, bec dreapta nou , baterie noua, ai motor nou bre!! Ti-am spus doar: intretinuta maniacal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 )) am doo rturi:))) » Post actualizat in 18 Sep 2018 10:47 Si pardon, becurile "ie" toate noi, ca le am executat eu, mai putin faza lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 )) am doo rturi:))) » Post actualizat in 18 Sep 2018 10:47 Si pardon, becurile "ie" toate noi, ca le am executat eu, mai putin faza lunga Pai ai frana model nou, janta noua, pompa benzina noua, ambreiaj nou, placa de presiune noua, TPS nou, anvelope noi, controller pompa nou, sonda litrometrica noua, bec dreapta nou , baterie noua, ai motor nou bre!! Ti-am spus doar: intretinuta maniacal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Editat Septembrie 18, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu te supara, faci si uber cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu, mai car tone de balast ocazional, ca, deh, barja:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Nu te supara, faci si uber cu ea? Daca vrei cand ajungi la Paris poti incerca un taxi pe 2 roti: http://moto-taxi-moto-paris.fr/ Nu stiu cum te descurci cu valiza, dar daca ai troller cred ca o pate pune la remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Octombrie 15, 2018 Autor Share Postat Octombrie 15, 2018 a gsit cineva kitul la noi sau macar in EU??https://www.euromotoelectrics.com/product-p/fp-qdc735kit.htm?CartID=1Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu1919 Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Am cumparat eu saptamana trecuta: https://www.ebay.com/itm/283180947657?ViewItem=&item=283180947657 55 eur cu tot cu transport! este 15 eur transport pana in Romania ! Sa ii ceri pentru furtun de bmw mufa tata (BMW motorcycles have the internal dimension of the 6.35mm (1/4 ") fuel lines ! ) Sau vezi de cat e la tine furtunul care pleaca catre rampa de injectie....poate e mai gros de 6 mm ! Vrei sa il ai ca si rezerva sau ai deja defecta motocicleta? Editat Octombrie 15, 2018 de claudiu1919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Octombrie 15, 2018 Autor Share Postat Octombrie 15, 2018 (editat) o am deja defecta si "carpita" (vezi in prima pagina) Merci! "The seller has not specified a shipping method to Romania. Contact the seller and request shipping to your location." Editat Octombrie 15, 2018 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu1919 Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Eu am cumparat sa o am de rezerva...in caz ca.....daca e graba te ajut si imi iau eu alta! Daca nu e graba poti sa o comanzi tu acolo....sunt super baieti! Bafta ! » Post actualizat in 15 Oct 2018 15:17Daca il contactezi o sa iti raspunda ca se poate trimite in RO....c u 15 eur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Octombrie 16, 2018 Autor Share Postat Octombrie 16, 2018 perfect! merci fain! » Post actualizat in 16 Oct 2018 06:25 Eu am cumparat sa o am de rezerva...in caz ca.....daca e graba te ajut si imi iau eu alta! Daca nu e graba poti sa o comanzi tu acolo....sunt super baieti! Bafta ! » Post actualizat in 15 Oct 2018 15:17Daca il contactezi o sa iti raspunda ca se poate trimite in RO....c u 15 eur ! in cat timp ti-a ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu1919 Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 In 4-5 zile....vine cu DHL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Februarie 22, 2019 Autor Share Postat Februarie 22, 2019 salut! l-ai montat? Am vorbit ieri cu un mecanic si zicea ca din cate stie el, partea ce intra in pompa este turnata, nu este pe filet. Poate cineva sa confirme sau sa infirme? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 O singur intrebare stupida: de ce nu dati o fuga la BMW sa faceti recallu' ? In loc sa comandati piese depe ebay si sa asteptati sa va lase in drum, ca sa le reparati dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 La mine când a crăpat și la propriu, dar și la figurat de eram in Croația, în ciuda tuturor soluțiilor alternative căutate, nu am găsit rezolvare decât înlocuind pompa. Acum când mă uit la o poză de atunci, pare a fi ceva cu filet acolo, dar când mă gândesc la cum arăta fix pe crăpătură, eu nu îmi amintesc ceva cu filet pe pompă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 4, 2019 Autor Share Postat Martie 4, 2019 (editat) salut! ieri am desfacut motorul si este pe filet si partea ce intra in pompa. o sa comand partul metalic. Intrebare: cum ati gasit separatorul ala termic? Al meu a fost plin de benzina si acum l-as inlocui dar nu il gasesc. Ma refer la folia aceea de aluminiu cu vata minerala sau ce este pe ea ce separa rezervorul de motor. Merci! Editat Martie 4, 2019 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 (editat) L-am uscat. Am spalat cu jet de apa. L-am lipit cu prenadez. Dupa 2 ani tine foarte bine. Si da...este pe filet. Dar in 90% din cazuri se crapa filetul. Cred ca dati bani aiurea pe cele doua mufe. Din acest motiv au pus ulterior colierul metalic, ca si rechemere in service. Am incercat poxipol din SUA, rasina, schimbat mufe, etc. Nu a fuctionat pana nu am schimbat pompa de la un K1300. Dupa 2 ani merge perfect. Editat Martie 8, 2019 de leoangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 On 22.02.2019 at 15:35, iaco said: O singura intrebare stupida: de ce nu dati o fuga la BMW sa faceti recallu'? In loc sa comandati piese de pe ebay si sa asteptati sa va lase in drum, ca sa le reparati dupa? Si nimeni nu-mi raspunde la intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate