pierrotlefou Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Salut, Sunt posesorul unui Suzuki Bandit GSF 1250 complet carenat, cu Top case (Givi) si 2 side case, sa retapitata, ghidon inaltat. O motocicleta superba, upgrade firesc dupa un Bandit 650 GSF (modelul pe carburatie). Daca 650 era o mica racheta, 1250 este ON-OFF: cuplu la greu, acceleratie fenomenala, confort excelent. Mentionez un consum de cel putin 8% pe care as vrea sa-l reduc. Va multumesc pentru ponturi (daca se poate regla ceva). Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 scuze .. 8%? in ce conditii scoti asemenea consum? mai multe detalii despre motor - filtru aer, bujii , raport transmisie \pinioane este ceva putred sub rezervor sau stilul de mers e neeconomic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Mentionez un consum de cel putin 8% pe care as vrea sa-l reduc. Nu ai ce sa reduci, asta e consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 23, 2018 Autor Share Postat Septembrie 23, 2018 scuze .. 8%? in ce conditii scoti asemenea consum? mai multe detalii despre motor - filtru aer, bujii , raport transmisie \pinioane este ceva putred sub rezervor sau stilul de mers e neeconomic Salut, Putem trece in PM? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 man ai topcase/sidecases,parbriz inaltat + si pasager presupun,vezi sa nu mergi cu ea prea subturata,am inteles ca si asta poate influenta consumul,cum a zis si colegul verifica si restul consumabilelor si vezi ce setari ai la pinion/foaie ,stiu pe cineva care avea un mers ca de melc cu motor ca al tau si scotea undeva la 5.8-6.2% cel mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 Felicitari de achizitie, eu cu pasager si bagaje scot undeva la 6.5-7 . Reglajul e facut la TNG, care poate baga si invata motocicleta niste smecherii, pe langa a-ti regla harta in fct de regimul tau de mers. Nici eu nu recomand sa subturezi, croaziera o fac undeva la 4.5k-5000 de ture. Si nu tb in mers sa intri sub 3000 de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 Motorul acesta are momentul maxim la 3700 rot./min. Daca il porti la +/- 1000 rot./min este in plaja economica. Mie imi "iese" undeva, 6-6.5 l/100km in functie de "incarcatura". Conteaza "tomberoanele" alea (asa le zic eu, scuze). Poti merge... linistit si pe la 2500 rot./min. de unde chiar "pleaca" destul de lejer. Felicitari pentru achizitie, pentru touring este excelent... si nu numai... da'... singur. Km multi fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Yamaha XJR1300, carburatie...croaziera in regim de 95-100 km/h ~ 3500 rpm, cu pasager, fara bagaje are un consum de 5.3%. E cam acelasi motor ca cel de pe Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 (editat) Yamaha fjr 1300,model 2002 , coburi stanga dreapta, top case mare, tank bag ,toate full ,+ pasager ,TransFagarasan + drumuri de munte, nu mi-a sarit de 6.5 si nu am menajat-o Mi se pare cam mult consumul la Banditu de 1250, in conditiile in care nu este nici pe cardan.... Editat Octombrie 14, 2018 de AparTeGeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 27, 2018 Autor Share Postat Octombrie 27, 2018 Avand in vedere ca intre timp am trecut pe la SKR Super-Bikes si a fost pusa la punct, azi am dat o tura lunga. Bucuresti - Curtea de Arges - Balea Lac si m-am intors pe acelasi drum. 480km cu 6,1%. Pe cei 180 km Curtea de Arges - Balea Lac si retur am scos 5,9%. Iar la intoarcere pe autostrada la viteza stabilizata 130km/h (real) am scos 5,8%. E drept ca am inceput sa nu o mai turez, bruschez si evit sa circul in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Avand in vedere ca intre timp am trecut pe la SKR Super-Bikes si a fost pusa la punct, azi am dat o tura lunga. Bucuresti - Curtea de Arges - Balea Lac si m-am intors pe acelasi drum. 480km cu 6,1%. Pe cei 180 km Curtea de Arges - Balea Lac si retur am scos 5,9%. Iar la intoarcere pe autostrada la viteza stabilizata 130km/h (real) am scos 5,8%. E drept ca am inceput sa nu o mai turez, bruschez si evit sa circul in oras. E bine la consumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 @pierrotlefou de ce nu o adaptezi pe GPL ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 @pierrotlefou de ce nu o adaptezi pe GPL ? Postul asta e pentru ratie? Intreb pentru un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 28, 2018 Autor Share Postat Octombrie 28, 2018 Postul asta e pentru ratie? Intreb pentru un prieten Ca sa intrebe curiosii... » Post actualizat in 28 Oct 2018 14:34 @pierrotlefou de ce nu o adaptezi pe GPL ? Ca sa intrebe curiosii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 orice motocicleta nu e ca scuteru' ....6.8 litri/100 km nu e ca 3 litri /100 km, pentru restul exista Mastercard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 28, 2018 Autor Share Postat Octombrie 28, 2018 orice motocicleta nu e ca scuteru' ....6.8 litri/100 km nu e ca 3 litri /100 km, pentru restul exista Mastercard » Post actualizat in 28 Oct 2018 15:17 Ca sa clarificam niste lucruri. Am vrut sa partajez noua experienta cu un super motor. Putin umbrita (experienta) de niste probleme: pompa de injectie, vibratie pe fata (foarte lejer, evident la franare), un consum marit. Un motociclist pasionat (Cosmin, din Drobeta) m-a pus in contact cu alt motociclist cool (Adrian, din Bucuresti) care mi-a recomandat atelierul lui Cosmin (Super Bikes). Din acest moment lucrurile s-au ameliorat si impartasesc impresii. Plus ca profit de bijuterie. Niste impresii... https://ibb.co/dOvNJA https://ibb.co/ftzckq https://ibb.co/eQRq5q https://ibb.co/i8ptQq https://ibb.co/iLOWBV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 29, 2018 Autor Share Postat Octombrie 29, 2018 skr e service-ul lui silviu... Mea culpa La iernat vin si cu mielul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate