YipMan44 Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Saltare, e careva interesat de o tura scurta pana la Comana GR ? Shared route From Calea Vitan 267 to Comana via DN5/E70/E85 and DJ412A. 46 min (37 km) 46 min in current traffic 1. Head southeast 2. Continue straight 3. Turn left onto Strada Pogoanele 4. Turn left to stay on Strada Pogoanele 5. Turn right onto Drumul Bercenarului 6. Turn left onto Șoseaua Giurgiului/DN5/E70/E85 7. At the roundabout, take the 3rd exit onto DJ412A/DN5A 8. Turn right onto Strada Orhideelor/DJ412A 9. Slight left onto DJ411 10. Turn right onto Strada Șerban Cantacuzino 11. Arrive at location: Comana For the best route in current traffic visit https://goo.gl/maps/ew48Eu1By412 Tel. 0726 80 30 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 30, 2018 Admin Share Postat Septembrie 30, 2018 Mama, cate indicatii pentru 50 km ! :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 ora 15 ? nu era mai intelept la ora aia sa te intorci deja? zic si eu ca apoi se lasa racoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Septembrie 30, 2018 Autor Share Postat Septembrie 30, 2018 asa a vrut maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Si tu te supui neconditionat, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 oare au reusit sa se intoarca???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Stie cineva vre-un drum mai scurt de la magazinul Unirea pana la Palatul Parlamentului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Stie cineva vre-un drum mai scurt de la magazinul Unirea pana la Palatul Parlamentului ? Prin fantani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Poate e si el incepator de toamna la primele iesiri.. si eu tot cu iesiri de 30 - 60km am inceput in primavara, ca toata lumea dealtfel. Daca nu e incepator poate era tura cronometrata, gen 37 km in 10 minute (ritm "sustinut", cum am mai vazut pe-aici, adica vreo 220km/h). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Asta daca ai flotoarele la indemana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Poate e si el incepator de toamna la primele iesiri.. si eu tot cu iesiri de 30 - 60km am inceput in primavara, ca toata lumea dealtfel. Daca nu e incepator poate era tura cronometrata, gen 37 km in 10 minute (ritm "sustinut", cum am mai vazut pe-aici, adica vreo 220km/h). Ai uitat sa zici...race ready , GP212 pro. » Post actualizat in 01 Oct 2018 06:56 Eu il inteleg pe om sincer. Eu am fost pe lepsa wkd asta..si mi-au inghetat toti kktii in mine ieri la intoarcere. De la brasov pan la comarnic m-am pishu pe mine de frig ( si asta la 60 la ora cu cat puteai merge in aglomeratia aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 hahaha am uitat sa adaug race ready Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Poate e si el incepator de toamna la primele iesiri.. si eu tot cu iesiri de 30 - 60km am inceput in primavara, ca toata lumea dealtfel. Daca nu e incepator poate era tura cronometrata, gen 37 km in 10 minute (ritm "sustinut", cum am mai vazut pe-aici, adica vreo 220km/h). prin 2003 bucuresti - comana a fost unul din primele mele drumuri cu moto .. mai putin legal.... nu exista google maps .... gps..... tel cu net sau pana mea .... pur si simplu erau HARTI DIN HARTIE si iti notai localitatile pe unde treci si unde faci stg sau dr ce vremuri ..... frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 prin 2003 bucuresti - comana a fost unul din primele mele drumuri cu moto .. mai putin legal.... nu exista google maps .... gps..... tel cu net sau pana mea .... pur si simplu erau HARTI DIN HARTIE si iti notai localitatile pe unde treci si unde faci stg sau dr ce vremuri ..... frumoase bine ca nu te-ai dus cu batzu orientat dupa soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate