iulia_boris Postat Noiembrie 1, 2018 Share Postat Noiembrie 1, 2018 https://en.wikipedia.org/wiki/Ethylene_glycol_poisoning Ei,face o combinata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 1, 2018 Share Postat Noiembrie 1, 2018 mai depinde si ce declari la politist / procuror; daca spui ca a venit o pala de vant si ti-a turnat antigel in butoiul cu vin in loc de borcanul de langa, mai ai o sansa; altfel, daca mai si recunosti intentia, e o problema. nus'tiu' dom'le,hac... am fost ranga asearasi cred ca am confundat, eu voiam sa bag alcool in vin ca a iesit cam slab... seceta asta... sau dom'le nu stiu, zau, eu am baut din vinul ala si nu am avut nika, doar nu eram diliu sa-mi pun antigel in vin. dar sa stiti ca in alte cazuri cand a intrat in pivnita erau toate ravasite pe acolo, draqu stie, poate a vrut sa ma omoare el pe mine si a baut din propriul amestec? acu dupa ce ca-mi fura din vin tr sa-l si mai arunc pe tot restul ca cinestie care mai este contaminat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 1, 2018 Share Postat Noiembrie 1, 2018 nus'tiu' dom'le,hac... am fost ranga asearasi cred ca am confundat, eu voiam sa bag alcool in vin ca a iesit cam slab... seceta asta... sau dom'le nu stiu, zau, eu am baut din vinul ala si nu am avut nika, doar nu eram diliu sa-mi pun antigel in vin. dar sa stiti ca in alte cazuri cand a intrat in pivnita erau toate ravasite pe acolo, draqu stie, poate a vrut sa ma omoare el pe mine si a baut din propriul amestec? acu dupa ce ca-mi fura din vin tr sa-l si mai arunc pe tot restul ca cinestie care mai este contaminat... Cam asta e varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Mai bine pui dulcolax.... sa vezi cacare pe carare si il si dovedesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate