Unreal2 Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Din pacate, azi trebuie sa ne luam adio de la un alt membru al comunitatii noastre. A facut accident aproape de casa, intr-un sat de pe langa Bals, lovindu-se intr-un cap de pod. Daca ati fost la intalniri prin Slatina este posibil sa-l cunoasteti pe Marius, posesorul unei motociclete Yamaha Thundercat - rosie cu alb.Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Dumnezeu sa-l odihneasca! Pacat ca se intampla asta la sfarsit de sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Octombrie 28, 2018 Autor Share Postat Octombrie 28, 2018 Am aflat mai devreme ca a facut infarct in timp ce conducea in linie dreapta. Nu avea decat 25 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Am aflat mai devreme ca a facut infarct in timp ce conducea in linie dreapta. Nu avea decat 25 de ani. Cum e posibil? R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Octombrie 28, 2018 Autor Share Postat Octombrie 28, 2018 Nu stiu. Asa mi-a zis cineva apropiat familiei. Politia zice ca a avut viteza (avea si permisul suspendat). Naiba mai stie. A aparut azi un articol: https://gazetanoua.ro/index/art/t/motociclist-din-morunglav-cu-permisul-retinut-mort-dupa-ce-a-lovit-un-cap-de-pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Am aflat mai devreme ca a facut infarct in timp ce conducea in linie dreapta. Nu avea decat 25 de ani. Ce ritm de lucru au autopsierii si medicii de la Medicina Legala duminica dimineata, ceva de speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Infarct la 25 de ani.. in timp ce mergea in linie dreapta, atat de tanar.. ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 (editat) Ba e perfect posibil! Cum avea deja permisul suspendat, i s-o fi parut ca vede in zare masina politiei si gata, de sperietura i-a stat inima! Dragi motociclisti (si soferi), nu conduceti daca aveti permisul suspendat! Dauneaza grav sanatatii... Editat Octombrie 29, 2018 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Ba e perfect posibil! Cum avea deja permisul suspendat, i s-o fi parut ca vede in zare masina politiei si gata, de sperietura i-a stat inima! Dragi motociclisti (si soferi), nu conduceti daca aveti permisul suspendat! Dauneaza grav sanatatii... Se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate