sbk750 Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Daca as fi in locul tau, i-as pune oleaca pe drumuri. Macar pentru deranj. aici e necazul ca Nu.i pui . Ei oricum au avocat platit deci numa bine il mai dezmortesti pe (cuvant urat) . Firmei in sine in afara de reclama negativa aici pe forum nu ai faci altceva . Vei vedea din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 (editat) eu as face si plangere la OPC. In cazul meu au fost vreo 2 situatii in care chiar m au ajutat Editat Noiembrie 4, 2018 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 eu merg cu o ricșă impumutata.. FIXED! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Cand te gandesti ca lumea zicea ca Loganu e gioarsa ..... Pe langa astea e scula de scula all day long... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Loganul (mie imi place mai mult sandero) e masina perfecta pentru Rromania. Cu maxim 1500 LEI iti poti cumpara pe OE articulatia , amortizoarele si franele fata spate. Piese sunt destul de ieftine si masina rezista destul de bine pentru drumurile noastre (forestiere). Este destul de inalta pentru bordurile din orase si destul de spatioasa pentru a cara tot felul de acareturi. Dar omul ajunge la un nivel (fiind bazat financiar sau nu) si loganul este depasit. Sunt oameni care au ajuns la un nivel si nu poate circula cu un Logan.... Daca esti un afacerist si semnezi contracte de cateva mii \ zeci de mii de euro nu te poti prezenta cu un logan... Initiatorul topicului banuiesc ca stie de ce a ales BMW si nu vad de ce vb de intretinerea unui Logan pe topicul de BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Loganul (mie imi place mai mult sandero) e masina perfecta pentru Rromania. Cu maxim 1500 LEI iti poti cumpara pe OE articulatia , amortizoarele si franele fata spate. Piese sunt destul de ieftine si masina rezista destul de bine pentru drumurile noastre (forestiere). Este destul de inalta pentru bordurile din orase si destul de spatioasa pentru a cara tot felul de acareturi. Dar omul ajunge la un nivel (fiind bazat financiar sau nu) si loganul este depasit. Sunt oameni care au ajuns la un nivel si nu poate circula cu un Logan.... Daca esti un afacerist si semnezi contracte de cateva mii \ zeci de mii de euro nu te poti prezenta cu un logan... Initiatorul topicului banuiesc ca stie de ce a ales BMW si nu vad de ce vb de intretinerea unui Logan pe topicul de BMW. Sunt perfect de acord in ceea ce priveste Dacia, in ultimii 6 ani am mers numai cu Dacia, Logan 300.000 km si Duster 290.000 km si inca merg cu el.Insa confortul si siguranta sunt marea lor problema, iar eu fac minim 1000 km pe saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Lasa ca nici cu alte reprezentante nu mi-e rusine. Ex. Volzvagan aia. https://observator.tv/social/un-tanar-din-bucuresti-a-cumparat-o-masina-noua-la-mana-a-doua-211626.html Masina din caz era nou, pe deviz de reparatie avea 6km la bord. Posibil sa fie avariat in transport sau parcare. Se mai intample lucruri intre fabrica si dealer. Stiam pe cineva la o reprezentanta Opel in occident, acolo frecvent mai umblau la masiniile inainte sa fie livrate la clienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Avansul de 10.000 lei a fost platit in contul bmw, fix pt a rezerva masina Mda...e putin socant avansul pe care l-ai platit pentru un SH si problemele pe care le ai.... Adica, eu am platit 500 E avans pentru o masina noua (valoare de cca. 20000 E) si nu am avut nicio emotie ca o s-o pierd, desi era primul lot iesit pe poarta fabricii de 100 bucati/tara. Sunt perfect convins ca ar fi fost 100 de persoane care sa aibe 20k Euro sa ia cu banii jos, dar nu s-a pus problema asa. Sfat: Mergi si sfatuieste-te cu un avocat inainte de a face ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2018 Mda...e putin socant avansul pe care l-ai platit pentru un SH si problemele pe care le ai.... Adica, eu am platit 500 E avans pentru o masina noua (valoare de cca. 20000 E) si nu am avut nicio emotie ca o s-o pierd, desi era primul lot iesit pe poarta fabricii de 100 bucati/tara. Sunt perfect convins ca ar fi fost 100 de persoane care sa aibe 20k Euro sa ia cu banii jos, dar nu s-a pus problema asa. Sfat: Mergi si sfatuieste-te cu un avocat inainte de a face ceva. Avocata a facut demersurile necesare, acum astept raspunsul oficial de la AB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Decembrie 6, 2018 Autor Share Postat Decembrie 6, 2018 Salutari, avansul a fost recuperat de ceva timp. Acum astept sa vad pe partea de daune ce pot scoate de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Tramvao :))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laristo Postat Ianuarie 24, 2019 Share Postat Ianuarie 24, 2019 Hello, am patit la fel - aveti ceva noutati cu acest topic? Ati rezolvat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Martie 18, 2019 Autor Share Postat Martie 18, 2019 Momentan astept. Bun venit în grup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 18, 2019 Admin Share Postat Martie 18, 2019 Ar trebui delistati de la bursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Martie 21, 2019 Autor Share Postat Martie 21, 2019 La 18.03.2019 la 9:44, einstein1984 a spus: avansul ca avansul, dar banii aia au stat la ei o vreme.... nimic ca daune interese? Pentru asta încă astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Acum 4 ore, einstein1984 a spus: astept si eu sa aflu. Succes ca sa ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate