petre81. Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Acum 19 minute, l.u.v a spus: Ai grijă să nu ieși din euforie pe vreun drum comunal și sa dai nas în nas cu politia, ca e dosar penal. Sau sa ai vreun vecin binevoitor care sa te toarne și sa te pandeasca aia dacă ieși pe drum cu drăcia. Teoretic e dosar penal si daca mergi pe camp. Numai pe proprietate privata (inchisa publicului) ai voie sa conduci un vehicul neinmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12, 2019 Admin Share Postat Februarie 12, 2019 Cu atat mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 54 minutes ago, petre81. said: Teoretic e dosar penal si daca mergi pe camp. Numai pe proprietate privata (inchisa publicului) ai voie sa conduci un vehicul neinmatriculat. ai un citat de lege pe tema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Chiar acum, XaeL a spus: ai un citat de lege pe tema asta? Mi-e lene sa caut dar tin minte ca era o problema legata de formularea ambigua a legii privind circulatia pe drumurile publice. Teoretic, intr-un spatiu deschis publicului (neingradit) trebuie sa ai permis de conducere si vehicul inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Drumul public are o definiție foarte clara in lege. Legea rutiera, inclusiv inmatricularea, se aplica doar pe drumul public. Incearca sa vii cu dovezi daca ai alta opinie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Acum 14 ore, pinnochio a spus: He...he...da mă prinde? ma, ce sa zic, loganu e capabil de putin offroad, e destul de inalt Acum 13 ore, petre81. a spus: Teoretic e dosar penal si daca mergi pe camp. Numai pe proprietate privata (inchisa publicului) ai voie sa conduci un vehicul neinmatriculat. hmm si cum ramane cu caprele neinmatriculate/bile? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 14, 2019 Autor Share Postat Februarie 14, 2019 Vehiculele care se deplaseaza pe sine, denumite tramvaie, precum si tractoarele agricole sau forestiere nu sunt considerate autovehicule.Nu se înmatriculeaza,se înregistrează la primarie.Am sa ma interesez. Am citit asta în legea circulatiei din 2002,modificata în 2018 prin OUG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 14, 2019 Admin Share Postat Februarie 14, 2019 Problema e ca ce ai tu nu este vehicul omologat, de înscris nici vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 14, 2019 Autor Share Postat Februarie 14, 2019 COD RUTIER. „În interpretarea noţiunii de ‘autovehicul’, prevăzută de art. 334 alin.1 din Codul penal şi art. 335 alin.1 din Codul penal, raportat la art. 6 pct.6 si pct.30 din OUG nr.195/2002, modificată şi completată prin OG nr.21/26.08.2014, conducerea pe drumurile publice a unui tractor agricol sau forestier neînmatriculat/neînregistrat potrivit legii sau de către o persoană care nu posedă permis de conducere nu întruneşte condiţiile de tipicitate ale infracţiunilor prevăzute de art.334 alin.1 din Codul penal, respectiv, de art.335 alin.1 din Codul penal. Obligatorie de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, potrivit dispoziţiilor art.477 alin.(3) din Codul de procedură penală. Pronunţată în şedinţă publică, 12 aprilie 2017”, se arată în decizia instanţei. Interesant☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 14, 2019 Admin Share Postat Februarie 14, 2019 Repet, ce și tu nu este omologat, deci nu se poate numi vehicul. Interesează-te bine, sa nu ai surprize în viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 14, 2019 Autor Share Postat Februarie 14, 2019 Între timp am schimbat capul hidraulic pompei de injectie,si injectoarele.Să fie bine,ca sa nu fie rau.Vorba unui clasic în viată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 23, 2019 Autor Share Postat Februarie 23, 2019 Eeee...am si casca...de Aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Mai nene, tu ai prea mult timp liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 Bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 26, 2019 Autor Share Postat Mai 26, 2019 Demontez atelaju,trebuie vopsit.Totodată montez alt motor,mult mai bun,același tip.Am să modific puțin și comenzile direcției. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 1, 2019 Autor Share Postat August 1, 2019 Este alt motor,muuuult mai bun,este si vopsea pe ici pe colo,este și un pic de nebunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 (editat) junkyard wars, pentru cine-si mai aduce aminte cred ca s-a mai zis, fa contract cu primaria pentru deszapezire. poate traiesti din asta. poate iarna macar. daca ninge. vezi tu. gen. Editat August 2, 2019 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Felicitari din nou! Ce mi-ar place si mie unu in Bucuresti! Organizezi plimbari ? Bafta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Acum 17 ore, pinnochio a spus: un pic de nebunie chiar mai multa! bravos! +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 2, 2019 Autor Share Postat August 2, 2019 Salutare,ce să faci cu dracovenia in Bucuresti? Pe ce (cine)vrei sa calci Intre timp am facut rost de alte pompe frana,cu tot cu tulumbe.Cele vechi le pusesem fără tulumbe,și era greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 10, 2019 Autor Share Postat August 10, 2019 Servo direcția e pe drumul cel bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 15, 2019 Autor Share Postat August 15, 2019 Cam așa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 5, 2019 Autor Share Postat Septembrie 5, 2019 Eeeee....este luminaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 14, 2019 Autor Share Postat Octombrie 14, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Era la vanzare pe Olx acum ceva luni bune, departe de Timisoara. Eu zic ca era cel din topicul acesta, dar poate P. o sa spuna el mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate