M!rra Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Pentru ca tot am auzit la multi ca "iarna se termina sezonul moto" , m-am gandit sa le arat unora ca cheftul si distractia vin din mers :)) Demo :d Pentru ca a nins foarte mult in TM, unde rar se depune zapada , am iesit si noi La Sanius, sa simtim gurstul zapezii. Distractia si voie buna vin la pachet. Tura intreaga : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Aveam eu vaga bănuială că nu eşti prea sănătos, acum am şi dovada... Mulţumesc pentru toate filmele pe care le-ai pus de-a lungul anului! Au fost de excepţie! Crăciun fericit! La mulţi ani şi la cât mai mulţi kilometri prin... păduri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 27, 2018 Admin Share Postat Decembrie 27, 2018 Superb! Frumoșii nebuni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 Foarte foarte tare !!! Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 M-a luat frigul instant. Felicitări pentru condiția fizică și pentru clipuri! La mulți ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 Foarte frumos, inca ti se cunoaste bronzul dobandit in lunile cu soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Decembrie 28, 2018 Autor Share Postat Decembrie 28, 2018 da da , merci. bronzu s-a dus de mult... alea erau urme de la cotiere (elasticul de la ele) La multi ani si multa distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 (editat) Putin offtopic nu strica, zic. La secunda 2 daca dai stop se vede ca esti bronzat cu tricou pe tine..adica asa vede ochiul meu de vultur. daca instisti ca de la cotiere atunci uita-te la ceafa.. Anyway, keep the happiness high! Editat Decembrie 28, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: ochiul meu de vultur Tu de fapt nu te uitai dupa bronz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Decembrie 30, 2018 Autor Share Postat Decembrie 30, 2018 La 28.12.2018 la 21:25, petre81. a spus: Tu de fapt nu te uitai dupa bronz. o fi fost si de la ceva bronz .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate