--=HD=-- Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) La banii astia trebuiau inlocuite simeringurile furcii(care fie vorba intre noi este un rahat)... aproape 9 ani si 75000 km trag mult in jos! Bafta la vanzare! La banii astia... pui si o lumanare. Sunt piese de multi bani acolo. A, kilometri cred ca a uitat omul sa-i dea inapoi. Noi suntem obisnuiti ca motoarele vechi de 9 ani sa aiba maxim 15.000 de kilometri. Editat Decembrie 15, 2013 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 faina rau, isi merita banii si e clar ca si la pretul asta vor fi cativa nemultumiti spor Harley Davidson Sportster 1200 Roadster: 2005 Carburator: Mikuni Filtru aer: Kuryakin Hypercharger PRO Evacuare: Vance&Hines Side Shots Aprindere: Screamin Eagle 7000rot/min Came: Buell Ambreiaj: Barnett racing Roti: Slotted 6-spoke Suspensie fata: Progressive Suspension Suspensie Spate: Nu mai are Progressive acum, ci amortizoare NOI de Dyna. Baterie: Harley Davidson, noua Cauciucuri: Spate 150/16, Continental, DOT 2012, uzura 2000km Fata 100/19, Dunlop, DOT 2013, uzura 2000km INMATRICULATA Motocicleta are doua probleme: Una mica - trebuie inlocuite simeringuri furca SI UNA MARE, pentru psihicul potentialilor cumparatori - are 75.000km( Reali) In ciuda kilometrilor, motocicleta merge impecabil, o adevarata bomba pe roti. Probabil ca este unul dintre cele mai tari Sportstere din tara, ca dotari racing. Se bate de la egal la egal cu japonezele de 600, ceea ce pentru un Harley nu este putin lucru. Din cauza kilometrilor multi si a faptului ca nu mai suntem in sezon, motocicleta are pretul de 5500 euro NENEGOCIABIL Nu este motocicleta mea , este a unui prieten si il ajut sa o vanda 0722518718 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Tocmai s-a vandut aseara motocicleta asta. Instant, as spune eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Bobule, ce-i cu motoreta de mai sus? Faina rau de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 doar postez ce mai gasesc interesant pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 pt. Robi Csaky, FXSTS ... de vis ... + un Softail usor modificat da' cu mult bun gust pozele astea-s de cand voiam sa-mi iau motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Cateva poze de acolo sunt de Suzuki VS1400. Poza 3 si 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 da, stiu, cred ca nu se supara pozele cu H-D )))))))))))))))))))))), nu ? more ??? asta - off topic - pt. ca era unu' derutat ca de ce asculta chopperistii Hard Rock si nu nu stiu ce muzica de homalai )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Nu, doar ma miram. Si eu am trecut prin VS1400 ca sa ajung la Harley. Asa ca stiu cum e. Dar nu, nu cred ca se supara... Era vorba doar de continut. Si poate despre atentie ca mai sunt unii care abia acum incep sa invete ce si cum si sa nu fie derutati ca noi astia mai vechi nu stim diferentele, daca ma intelegi? Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 nu-i niciun bai si inca cateva poze, nu ma pot abtine, is prea faine ... un '72 ar fi fain si ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 nu's deloc bigot sa vad numai Harli, Harli, Harli, dar semne bune anu are. ce e al lor, e al lor http://blogs.motorcyclecruiser.com/6799733/politics-legislations/harley-continues-growth/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) Funny sau ..... http://www.hdforums.com/articles/riding-sunset-ohio-man-takes-67-electra-glide-grave/ Editat Februarie 7, 2014 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_-PxRpPgHAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 ^^ LIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 la HD Plymouth. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) caut semnal sau semnale spate de HD , negre. multumesc. Editat Martie 23, 2014 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 ai gresit topicul,Fox-ule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Turul HD 2014, din nou in Weil am Rhein. Anul asta am testat: Ultra Limited impreuna cu fata mea. O motocicleta... foarte frumoasa! Extrem de manevrabila (in ciuda greutatii sale), putere... un sound de exceptie! GPS, radio... Pentru cei care mananca km multi... foarte multi, este un VIS! Eu mi-am revizuit oarecum bugetul si am zis sa optez pentru Breakout dar am vrut sa il testez inainte de a ma face sclav la banca! Si cum Breakout-ul nu era disponibil decat abia dua o ora, am zis ca mai am timp de o tura, asa ca am mai testat si night-rod-ul special. Sincer... nu m-a impresionat. Se conduce frumos... sound-ul asa cum vine ea din fabrica nu m-a dat pe spate... Ma rog, chestie de gust! Dupa care... in sfarsit BREAKOUT!!! EXTRAORDINARA! O motocicleta de vis (cel putin pentru mine)! Are efectiv tot ce-ti trebuie. M-au pacalit un pic la inceput cifrele alea de pe displai care se tot jucau pe acolo de am crezut ca ''mi-au dat deja un exemplar bulit''... pana sa imi dau seama ca era... turometrul digital. In stanga display-ului iti arata in ce treapta esti iar in drerapta... turatia... Deh, taranul de mine!!! Singura chestiune de care as putea sa ma leg /dar nu o fac pentru ca nu ma deranjeaza) este legata de viraje. Daca o inclini prea mult... dai cu scaritele de asfalt ( ca si la VN 900 Custom). In poza se vede cum verificam zgarieturile de pe scarite... Am plecat ingandurat dar increzator ca ziua in care o sa am Harley-ul meu se aproprie. Si de plecare, fata mea a''a testat'' 72-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Salutare,caut piese pentru un rezervor de Softail Heritage.Rezervorul este coaja,fara busoane,flansa,robinet etc.Ma poate ajuta cineva co o informatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Salutare,caut piese pentru un rezervor de Softail Heritage.Rezervorul este coaja,fara busoane,flansa,robinet etc.Ma poate ajuta cineva co o informatie? ebay sau metricmotion.ro? sau... incearca la Basty sau careva customizeri care mai dezmembreaza HD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Mersi pentru informatii. ebay sau metricmotion.ro? sau... incearca la Basty sau careva customizeri care mai dezmembreaza HD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 sa nu mai fac alt topic. tr sa-mi iau cauciucuri. avon cobra sau michelin continental 2 ? ma intereseaza mai mult ideea de siguranta. nu sar de 140 si nu ma dau f tare pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 eu pe cobra as merge .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate