raikk Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Ma gandeam sa cumpar un hanorac. Modelul asta pare interesant . Detine cineva, sau aveti alte recomandari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 pare bun de snowboard ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 1, 2019 Autor Share Postat Februarie 1, 2019 Ar fi si asta o idee. Pentru ture scurte prin oras m-ar tenta. Treburi pentru munca, cumparaturi, chestii light. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 (editat) Intrucat hanoracul e prin definitie larg pe bust, umeri si brate, protectiile alea vor aluneca oriunde in cazul in care te tarai pe asfalt, si nu te vor ajuta. Daca nu ai de gand sa cazi, merge si in tricou. Daca pui raul in fata (si asa ar trebui), o geaca moto bine aerisita e alegerea si pentru oras si chestii light. Majoritatea gecilor au benzi de ajustare pe trunchi si membre, tocmai ca sa tina protectiile fixe in caz de Doamne-fereste. Editat Februarie 1, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Strict pentru oraș cred că e ok. Știu că Icon face de ceva timp, cu succes. Mă tentează și pe mine. Nu dețin, dar am probat. Se simte cam ca o geacă lejeră de enduro-touring. Protecțiile sunt bine fixate, dar nu se simte ca o geacă moto. Vorbesc de cele de la Icon, nu știu cum e treaba asta de la Unik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 1, 2019 Autor Share Postat Februarie 1, 2019 Am sa ma interesez de modelele Icon. Cam asta caut si eu, ceva care sa se simta putin mai lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Vezi aici, gamele PDX2, Merc, Varial și Basehawk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 O am pe asta de ~3 ani, comoda si ok si oras si afara -> http://www.rideicon.com/gear/mens/jackets/textile/merc-crusader/red Sunt constient ca NU va proteja la fel de bine ca una de piele fixa pe corp Ce am mai vazut misto, mai ales ca apreciez ca sunt facute cap-coada in fabrica/atelierul lui -> https://www.facebook.com/MOTO-JOY-444444702576291 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Acum 1 oră, Thomas a spus: O am pe asta de ~3 ani, comoda si ok si oras si afara -> http://www.rideicon.com/gear/mens/jackets/textile/merc-crusader/red Sunt constient ca NU va proteja la fel de bine ca una de piele fixa pe corp Ce am mai vazut misto, mai ales ca apreciez ca sunt facute cap-coada in fabrica/atelierul lui -> https://www.facebook.com/MOTO-JOY-444444702576291 L-am intrebat pe om daca materialul are rezistenta la abraziune... m-a ignorat... daca e doar windstoper, poti sa-ti iei unul de la Decathlon si-ti pui cofraje de oo pe interior... e acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Eu mi-am cumparat un hanorac cu protectii omologate si dublat cu kevlar. E posibil sa se invarta protectiile pe maini... Inca nu am iesit cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 @OP: vezi Trilobite. Au niste hanorace destul de faine dublate cu kevlar (plus protectiile aferente). Am avut niste blugi moto de la ei si mi s-au parut cei mai "blindati' din cate am vazut/probat pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 4, 2019 Autor Share Postat Februarie 4, 2019 Trilobite mi se pare chiar fain. Usor scump. Din review-uri se spune ca e foarte bine facut. Chiar ma uitam zilele astea la el, cautam reduceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate