smakalan Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 Daca stiti pe cineva care are nevoie de un carucior pentru copii si nu isi permite unul, il dau pe cel din link, gratuit. Trebuie doar sa vina in Zorilor dupa el sau eventual ma pot deplasa intr-o zi sa il duc, in Cluj-Napoca. Nu trimit prin curier/posta. E un carucior premium, doar ca are ceva urme de uzura. https://www.olx.ro/oferta/carucior-copii-mamas-papas-sola-city-IDbN8rq.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Salutare, scriu pentru un coleg care are nevoie de o baterie bună de montat pe un scuter chinezesc. Modelul e Rex Rs de 49 cmc din 2007. Dacă aveți de donat dați un semn aici. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Donez doua anvelope auto, de vara. 225 60 R18 Nokian Line SUV Is produse in 2015, din cate-mi amintesc. Mai au cam 3.5-4 mm profil. Daca le vrea cineva, lasati PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Salutare,am o gumă DOT 39.15 , 190/55/17în stare bunicică zic eu ,are un snur in ea pt.ca avut un cui dar nu scapă aer ,poate ajută pe cineva?Tel 0744355652 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theorg13 Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Donez anvelopa Pirelli Phantom Sportscomp 120 / 70 R17, stare buna. Detaliile se pot vedea în pozele din anuntul de mai jos. https://www.olx.ro/oferta/vand-anvelopa-pirelli-phantom-sportscomp-120-70-r17-50-de-lei-IDceBHc.html Telefon 0744-800863. Ridicare din zona Marasti / Farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Are 11 ani... ce vrei sa donezi de fapt?! Du-o la o vulcanizare si las-o acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 19, 2019 Share Postat Septembrie 19, 2019 Donez: 1. routerul din poze, TP Link 2. manusa de baseball. daca aveti un copil care s-ar bucura, dau si o minge de baseball 3. casca open face portocalie. e veche, dar poate salva un cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 20, 2019 Share Postat Septembrie 20, 2019 salut. as vrea eu casca portocalie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 20, 2019 Share Postat Septembrie 20, 2019 Acum 11 ore, robert bk350 a spus: salut. as vrea eu casca portocalie Salut! Ti-o pastrez. Ti-am dat mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 La 20.09.2019 la 23:57, smakalan a spus: Salut! Ti-o pastrez. Ti-am dat mesaj. mersi mult de casca. tinem lagatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LSC05 Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Salutare! Donez si eu o pereche de manusi Dainese. Sunt destul de obosite, le am din 2013 si le-am folosit cam 5-6 sezoane. Le-am cumparat noi de la United Motors din Bucuresti si de atunci au fost folosite exclusiv de mine. M-am gandit ca poate este vreun incepator pe aici caruia i-ar prinde bine sau poate este cineva care stie sa le "reconditioneze", ce stiu eu. Se predau doar personal in Cluj. Stiti voi regula cu primul venit. L.E: Am uitat ce era mai important: sunt marimea L Editat Octombrie 3, 2019 de LSC05 Forgot the size Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Donez vata pentru reconditionari de tobe sport PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 22, 2019 Autor Share Postat Decembrie 22, 2019 Donez urmatoarele, fara rezervari, ridicare din Manastur City Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 27, 2019 Autor Share Postat Decembrie 27, 2019 S-au dat toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 4, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2020 Manusi Streetfighter, marimea XL, in stare foarte buna, putin decolorate, iar intariturile din palma sunt putin rupte, in rest manusile sunt intacte. Fara rezervari, se ridica din Manastur City. Primul venit, primul servitSent from my SM-G955F using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 Donez una bucata hamster. Se da "neambalat", eu il tineam intr-un acvariu de sticla pe care il voi refolosi la altceva. Nu necesita mentenanta deosebita, odata pe saptamana de schimbat rumegusul si apa, iar mancare (seminte, morcovi, etc) la cateva zile, cand isi goleste tavita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nomoremoto Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Donez Casca Shark si ghete Joe Rocket marimea 42 dar eu port 43 si imi erau bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Salut, as dori eu ghetele. Poti sa imi lasi un numar de telefon pe mesaj privat? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nomoremoto Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 30 minutes ago, GPZ said: Salut, as dori eu ghetele. Poti sa imi lasi un numar de telefon pe mesaj privat? Multumesc. Salut, Vad ca esti din Bucuresti, ghetele le predau personal doar in Cluj, nu vreau sa ma complic cu posta/curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Salut, as dori eu ghetele daca mi se potrivesc. Sunt din Cluj. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin moldovan Postat Martie 1, 2021 Share Postat Martie 1, 2021 buna ,donez casca moto diabllo neagra marimea xl , ochelari defecti ,predare personala in cluj .mi am luat alta la bani buni 0772061924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik_t Postat Iulie 1, 2022 Share Postat Iulie 1, 2022 Salut, Donez geaca Ozone, marime XL, stare ok, cotul stanga julit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnnyBoy2000 Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 Salut ! Doneaza cineva o casaca flip up marimea M/L ? Dau o bere si-un mic ! Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Ianuarie 19 Share Postat Ianuarie 19 Donez geacă piele, Hein Gericke, mărimea 52, cu protecții soft. Eu am 1,84 cm înălțime și 86 kg. Doar cu predare personală, în Cluj. 0757571081, Alin. Acum 5 ore, alin_zbr a spus: Donez geacă piele, Hein Gericke, mărimea 52, cu protecții soft. Eu am 1,84 cm înălțime și 86 kg. Doar cu predare personală, în Cluj. 0757571081, Alin. S-a dat. Anunțul nu mai este valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate