Dan Cata Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Donez o pereche de casti ca si astea de mai sus, is plate si ma gandesc ca se pot adapta pe o casca moto daca vrei sa asculti muzica in timp ce te dai, ca nu is foarte late. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Donez o pereche de casti ca si astea de mai sus, is plate si ma gandesc ca se pot adapta pe o casca moto daca vrei sa asculti muzica in timp ce te dai, ca nu is foarte late. Le vreau eu pt laptop dak nu le-ai dat ink... Multzumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 masoara si vezi exact...bateria inca ii la mine 16 inaltime 8 latime si 13 lungime. incape sii mai inaltuta putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 daca nu s-a dat minskul as dori sa ma inscriu si eu pentru ca momentan am ramas fara motocicleta si as vrea sa-l fac si sa-l folosesc sezonul acesta donez si eu niste carene , o bancheta si un stop de chinezarie(scuter) , ceva copie dupa sr . o sa revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 donez un SIM nou nout de vodafone si un snur pt chei Louis70!!!!regula e aceeasi primul venit,primul servit!!!ii rog pe doritori in momentul in care imi dau un PM sa imi lase si nr de tel sa ii pot suna sa stabilim intalnirea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 carenele de chinezarie inca nu s-au dat , se pare ca nu trebuiesc la nimeni, cred ca o sa le pun la gunoi mai donez un cadru de piaggio ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 carenele de chinezarie inca nu s-au dat , se pare ca nu trebuiesc la nimeni, cred ca o sa le pun la gunoi mai donez un cadru de piaggio ciao tiam dat pm. imi tr mie carenele daca nu lea luat nimeni sami aranjez si scutericiu.0740292288 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 am rezolvat cu carenele , a ramas valabil cadrul de piaggio , nu-l vrea nimeni? Mesaj completat nu mai este valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 19, 2010 Autor Share Postat Mai 19, 2010 ultima strigare pt urmatoarele obiecte,in caz ca nu se dau se arunca:aparat foto cu film Canon Prima AF8,snur pt chei Louis70 si o cartela SIM vodafone nou nouta!primul venit,primul servit,contact pe MI! Mesaj completat snurul rezervat pt kidutzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ultima strigare pt urmatoarele obiecte,in caz ca nu se dau se arunca:aparat foto cu film Canon Prima AF8,snur pt chei Louis70 si o cartela SIM vodafone nou nouta!primul venit,primul servit,contact pe MI!Mesaj completat snurul rezervat pt kidutzy sal as vrea aparatul foto daca il mai ai.mii de multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Donez port-ski auto din aluminiu. Se poate monta pe orice model Dacia de la 1300 pana la 1410, berlina sau break. 0728.727.740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Donez o pereche de manusi de mers prin oras, sunt noi . Mie mi-s prea mici. As vrea sa le ia cineva care chiar nu isi permite o pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Donez o pereche de manusi de mers prin oras, sunt noi . Mie mi-s prea mici. As vrea sa le ia cineva care chiar nu isi permite o pereche. le vreau eu ..daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Donez o pereche de manusi de mers prin oras, sunt noi . Mie mi-s prea mici. As vrea sa le ia cineva care chiar nu isi permite o pereche. DACA NU LE-AI DAT,MA INTERESEAZA PE MINE MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Daca pana joi dimineata la ora 9.00 nu le revendica Vipu' aka Stefan86, luate oferetele in ordine cronologica, o sa le dau celui de-al doilea Mesaj completat Daca pana joi dimineata la ora 9.00 nu le revendica Vipu' aka Stefan86, luate oferetele in ordine cronologica, o sa le dau celui de-al doilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Daca pana joi dimineata la ora 9.00 nu le revendica Vipu' aka Stefan86, luate oferetele in ordine cronologica, o sa le dau celui de-al doilea Mesaj completat Daca pana joi dimineata la ora 9.00 nu le revendica Vipu' aka Stefan86, luate oferetele in ordine cronologica, o sa le dau celui de-al doilea CEL DE-LA DOILEA ITI MULTUMESTE PT GESTUL TAU MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Au ajuns la VIP'u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 da...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeiA Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Donez 2 bratari la Iris pe 6 iunie(duminica), ora 20:00, în parcarea Sigma Center. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Donez o roata auto 14" 185/65 R14 cu janta tabla si cauciuc in buna stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 Donez o roata auto 14" 185/65 R14 cu janta tabla si cauciuc in buna stare. daca e cu 4 prezoane o iau eu!! Mesaj completat ultima strigare pt urmatoarele obiecte,in caz ca nu se dau se arunca:aparat foto cu film Canon Prima AF8,snur pt chei Louis70 si o cartela SIM vodafone nou nouta!primul venit,primul servit,contact pe MI!Mesaj completat snurul rezervat pt kidutzy valabil doar saptamana asta,dupa aceea produsele care nu vor fi date se vor arunca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 mai anunt o data minskul. cineva care vrea sa il puna pe roti hai dupa el ca e moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinC Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 mai anunt o data minskul. cineva care vrea sa il puna pe roti hai dupa el ca e moca Salut, As incerca eu pentru taica-miu daca se poate.... Mersi, Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Salut, As incerca eu pentru taica-miu daca se poate.... Mersi, Calin se poate. suna-ma sa vb mai multe 0762266097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 aparatul foto e rezervat pt domnul Dan,restu sunt valabile!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate