calin_cz Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 S-au dat casca cu dungi si geaca. casca e la mine. multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 In urma curateniei de primavara donez 2 casti braincap marimea M. Adaug si o geaca moto marimea L cu protectii la umeri si coate. Eu am 1,79 m si ~80 kg si mi-e mare. 0753.80.80.27 As vrea eu casca fara dungi daca nu sa dat ... Cu multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Donez: 1 cauciuc dunlop 1cauciuc pirelli masutza pt cabina Tir, camion...a fost pe o Scania. potriveste la mai multe modele. 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) Donez monitor pc stare buna de functionre. Pm sau tel. 0741888657 Editat Martie 25, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 donez cauciuc 90/90/21. 0746256859 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 donez cauciuc 90/90/21. 0746256859 Il vreau eu, daca mai e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Il vreau eu, daca mai e valabil s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Donez un sparay de lant "Elf", un bidonas de ulei de furca Castrol 10W la 0,5L, si o emblema KTM.Primul venit,primul servit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Donez un sparay de lant "Elf", un bidonas de ulei de furca Castrol 10W la 0,5L, si o emblema KTM.Primul venit,primul servit! ti-am lasat PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 ti-am lasat PM ! Razvan,lasa-mi un nr de tel in PM sa te pot suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T_Octavian Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 S-au dat casca cu dungi si geaca. S-a dat si casca neagra complet. Sa va fie de folos tuturor noilor posesori cum ne-a fost si noua odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Donez: 1 cauciuc dunlop 1cauciuc pirelli masutza pt cabina Tir, camion...a fost pe o Scania. potriveste la mai multe modele. 0742668055 s-au dat cauciucurile mai ramane masutza pt cabina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 s-au dat toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 s-au dat toate Am crezut ca e ok daca-ti las un PM sa te pot anunta. N-am reusit sa mai intru . mersi oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 (editat) Am de dat o geaca moto si o pereche de pantaloni. Geaca este in stare buna, marime destul de mica, pantalonii necesita mici reparatii in interior la captuseala. Merg la persoane cam pana in 60 kg. Detalii pe PM Am primit in Noiembrie de la Gabriela o geaca si o pereche de pantaloni in donatie. Ii multumesc inca o data pentru gest . Geaca revine la donatie , cum am primit-o vreau sa o dau mai departe cuiva care o sa se foloseasca de ea mai mult decat la mine. Geaca este atarnata in garaj pe umeras , este in starea in care am primit-o de la Gabriela . Primul venit primul servit. De preferat predare personala in Cluj fara posta sau curierat Am primit in Noiembrie de la Gabriela o geaca si o pereche de pantaloni in donatie. Ii multumesc inca o data pentru gest . Geaca revine la donatie , cum am primit-o vreau sa o dau mai departe cuiva care o sa se foloseasca de ea mai mult decat la mine. Geaca este atarnata in garaj pe umeras , este in starea in care am primit-o de la Gabriela . Primul venit primul servit. De preferat predare personala in Cluj fara posta sau curierat Rezervata geaca pana dupa-masa / seara Editat Martie 31, 2014 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Am primit in Noiembrie de la Gabriela o geaca si o pereche de pantaloni in donatie. Ii multumesc inca o data pentru gest . Geaca revine la donatie , cum am primit-o vreau sa o dau mai departe cuiva care o sa se foloseasca de ea mai mult decat la mine. Geaca este atarnata in garaj pe umeras , este in starea in care am primit-o de la Gabriela . Primul venit primul servit. De preferat predare personala in Cluj fara posta sau curierat Rezervata geaca pana dupa-masa / seara Ma inscriu si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 o vreau eu pt un prieten incepator si fara bani, eu ii mai dau manusi si o casca, mai are nevoie de geaca, tel meu 0730634011, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 S ar parea ca geaca i cu ghinion ) nu se potriveste pe nimeni =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Asa este , concluzie este ca : trebe o persoana de inaltimea de 155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Multumesc inca odata pentru rabdare:) Asa este , concluzie este ca : trebe o persoana de inaltimea de 155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Am primit in Noiembrie de la Gabriela o geaca si o pereche de pantaloni in donatie. Ii multumesc inca o data pentru gest . Geaca revine la donatie , cum am primit-o vreau sa o dau mai departe cuiva care o sa se foloseasca de ea mai mult decat la mine. Geaca este atarnata in garaj pe umeras , este in starea in care am primit-o de la Gabriela . Primul venit primul servit. De preferat predare personala in Cluj fara posta sau curierat Rezervata geaca pana dupa-masa / seara am vb si atunci cu Gabi, dar deja o daduse...o vreau eu pt prietena mea, daca mai e valabila. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Donez un frigider Arctic vechi, de ala mare, cam ca cel din imagine. Functioneaza ok din cate imi amintesc. Am avut biroul intr-un spatiu de pe 21 decembrie, langa Maestro. L-am lasat acolo cand am plecat pt ca nu mai aveam ce face cu el si azi m-a sunat proprietara, sa vin sa il iau. Asadar, cine il vrea poate merge dupa el. Adica sa imi dea PM, sa ii spun unde sa mearga. In rest, weekend fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 @cristian : Ma bucur ca am reusit sa gasesc o persoana la care sa i vina la fix ! Sa o foloseasca cu sanatate si fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septi Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 12 DVD ( majoritatea de groaza / thriller ) dacă nu e nimeni interesat mîine pleacă la tomberon. (Pm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Le vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate