MIHAI VARADERO Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Pentru sambata propun o mica excursie pana la silistra. Intalnirea la ora 10.15 in omv 1 decembrie. Plecarea la 10.30. Mergem lejer pana la tinta dar apoi ne intoarcem si luam masa de pranz la tutrakan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 duminica se anunta mai cald si mai cu soare sau e batuta in cuie pentru sambata orice ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 Salut Mihai, mergeti prin Lehliu-Calarasi si va intoarceti prin Tutrakan-Ruse? Daca da, ma alatur voua. N-am mai mers de mult timp impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 14, 2019 Autor Share Postat Martie 14, 2019 Acum 3 ore, MIHAI VARADERO a spus: Pentru sambata propun o mica excursie pana la silistra. Intalnirea la ora 10.15 in omv 1 decembrie. Plecarea la 10.30. Mergem lejer pana la tinta dar apoi ne intoarcem si luam masa de pranz la tutrakan. Salut Bogdan. Plecarea este pe ruse, tutrakan silistra. Eu si Marius nu prea agreem bacul de la silistra. Ne vom intoarce pe acelasi drum cu oprire de masa la tutracan. Dar daca tu vrei sa te intorci cu bacul nu e problema. Diar: am apucat sa stabilim pentru sambata. Marius nu poate altfel. Dar e vreme buna sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 salutare Bogdan - mi-ar face placere sa mergi si tu, n-am mai mers de mult, ultima tura a fost pana la sighisoara, cand am prins gheata neagra pe jos in zona comarnic- azuga A mers si Luigi cu noi, iti amintesti ? DiarM , eu pot merge pana la urma si duminica, numai daca vremea sambata va fi cu nori / ploaie am intrat intr-un usor sevraj si am nevoie de o iesire cel mai bine hotaram sambata dimineata pe la 8 45 aruncam o privire ce cer spre sud si vedem ce facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 In teorie ma bag ca nu am alte planuri. Ce e de vazut pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 14, 2019 Share Postat Martie 14, 2019 nimic, mergem de dragul mersului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Salut, Sambata am misiuni in familie, dar daca se poate duminica merg si eu. Plus ca vad ca au schimbat putin prognoza si vremea arata mai frumos duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 15, 2019 Admin Share Postat Martie 15, 2019 Mihai, Marius, hai ca poate vin si eu. Ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Sambata e innorat si arata vant de 20 sau 30km. Duminica e mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 15, 2019 Admin Share Postat Martie 15, 2019 Acum 14 ore, DiarM a spus: Ce e de vazut pe acolo? Acum 12 ore, magarusulmarius a spus: nimic, mergem de dragul mersului Cel mai potrivit raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 La cerere telespectatorilor facem iesirea duminica., vremea e mai buna. Ora de plrcare si locatia raman neschimbate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Hotarati-va prieteni, mi-e dor de voi, Mihai, magarusule, LUV,...pana la urma cum ramane bre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 15, 2019 Autor Share Postat Martie 15, 2019 Iulian: a ramas pe duminica la ora 10.15 intalnirea. Plecarea la 10.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 (editat) Acum 20 ore, magarusulmarius a spus: salutare Bogdan - mi-ar face placere sa mergi si tu, n-am mai mers de mult, ultima tura a fost pana la sighisoara, cand am prins gheata neagra pe jos in zona comarnic- azuga A mers si Luigi cu noi, iti amintesti ? DiarM , eu pot merge pana la urma si duminica, numai daca vremea sambata va fi cu nori / ploaie am intrat intr-un usor sevraj si am nevoie de o iesire cel mai bine hotaram sambata dimineata pe la 8 45 aruncam o privire ce cer spre sud si vedem ce facem Salut Marius,da imi amintesc, au trecut multi ani de atunci. Mi-am dat seama ca sambata am treaba, voi merge duminica pe traseul Calarasi-Chiciu-Tutrakan-Ruse-Buc. Duminica va fi cald, deci bine si ma bucur ca s-a hotarat lumea pentru duminica, poate ne potrivim si la traseu. Editat Martie 15, 2019 de road_runner 1400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Salut baieti Daca reusesc sa aman obligatia de duminica, vin si eu. Nu ne stim inca, dar si asta-i frumusetea la mobre , aduce oamenii impreuna. ...adica ele mobrele aduc oamenii impreuna (ca mama gramatica sa nu se oripileze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Salut! As merge si eu,dar pe portiunea Calarasi-Silistra-Ruse-Bucuresti,fiind din Calarasi,urmand sa ma intorc singur la Calarasi. Daca nu va deranjeaza,lasati-mi un pm unde sa va dau nr meu de telefon,ca sa ma anuntati cand ajungeti la Calarasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Folositi bacul de la Ostrov ca alternativa de intoarcere, a fost schimbat cu unul nou si rapid, drumul de la Calarasi la Lehliu este liber si foarte bun. Eu fac drumul asta de 2-3 ori pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 16, 2019 Autor Share Postat Martie 16, 2019 Stef: citeste cu atentie a doua postare a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 era sa o dau in bara dupa ce ca tot eu am zis sa mergem duminica, m-am uitat azi pe rca si mi-am adus aminte ca expira. Acum am rezolvat-o cu rca si maine la 10 15 sunt omv 1dec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 eu as merge cu bac ul dar am o frica viscerala de apa,,,,nu stiu sa inot prea bine ,,, poate de aici si frica asta de bac. intru in panica si ma gandesc cu groaza cum dracu inot eu 200 - 300 m pana la malul celalalt, daca se intampla ceva @stefrusu, noi cred ca ajungem pe la 13 30 la silistra, tel meu 0722564401 la antimovo, langa tutrakan este un lac frumos , nu ne abatem prea mult de la drumul principal, facem doar niste poze si o oprire f scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Mihai, cand ai spus intalnire la OMV 1 decembrie, te-ai referit banuiesc la localitate, dupa Jilava. Initial m-am gandit la bulivardul 1 decembrie 1018, dar nu stiu niciun OMV pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 16, 2019 Autor Share Postat Martie 16, 2019 Da. Ce bine ca nu am facut iesirea azi. Este un vant cumplit. Sper sa inceteze... Marius.Ti-am spus ca frica ta de apa e total nejustificata cand esti cu mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2019 Admin Share Postat Martie 16, 2019 Are dreptate, apa nu-i bună nici la genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate