ciby04 Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Buna seara, imi pare rau ca va deranjez din nou, dar am nevoie de inca un sfat de la voi. Recent mi am achizitionat o motocicleta din Germania, iar pe langa celelalte acte vreau sa stiu daca trebuie sa duc si factura de transport la DRPCIV atunci cand imi imatriculez motocicleta ?Sau nu e obligatorie? M am uitat pe site ul DRPCIV, si nu scrie nimic de aceasta factura, dar vreau sa fiu sigur. Multumesc, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Daca nu ai placuta de inmatriculare iti cere dovada de transport, poate fi folosita si factura in cazul asta. Daca ai si depui placuta nu trebuie nimic in legatura cu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 sau declaratie pe proprie raspundere ca ai adus-o pe platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciby04 Postat Martie 25, 2019 Autor Share Postat Martie 25, 2019 Acum 28 minute, marianubs a spus: Daca nu ai placuta de inmatriculare iti cere dovada de transport, poate fi folosita si factura in cazul asta. Daca ai si depui placuta nu trebuie nimic in legatura cu transportul. Deci, daca motoru vine cu placuta de inmatriculare pe germania, pot sa duc placutele la drpciv si nu mai am nevoie de dovada sau factura de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Da, exact. Doar daca nu ai placuta trebuie sa depui acte in legatura cu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 mie nu mi-a cerut nimeni nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 (editat) Da , daca ai numere de zoll , e logic ca ai adus-o pe roti. Atentie , nu nr. de Germania in caz ca a ramas pe moto. Daca nu ai , atunci exista posibilitatea sa iti ceara dovada de transport ( de ex eu cand am adus- o pe platforma , am atasat si contractul de inchiriere platforma , dar nu l-a interesat , mi l-a dat inapoi). Mai exista posibilitatea sa iti ceara CMR , daca nu ti-ai adus-o tu. Editat Martie 26, 2019 de Aurex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 sa nu uiti sa treci si pe la ANAF pt anexa2,dupa ce faci RAR-ul,iti trebuie tradus CVC si Briful mare,fara nu iti inmatriculeaza mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciby04 Postat Martie 26, 2019 Autor Share Postat Martie 26, 2019 Buna ziua, Baiatul care mi o aduce a zis ca mi poate oferi CMR ul, deci banuiesc ca ar trebui sa fie in regula. Zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 cum a fost la mine: - am fost intrebat daca am numerele - am primit direct o foaie alba si indicatia de a scrie o declaratie pe propria raspundere ca am adus-o pe platforma nu am fost intrebat nici macar in treacat de CMR sau altceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate