Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: În altă ordine de idei, de ce plouă ,plouă, plouă...? Am motocicleta desfacuta, asa ca nu ma deranjeaza. Cand o sa iasa soarele inseamna ca mi-am reparat motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Acum 3 minute, Nguyen a spus: Am motocicleta desfacuta, asa ca nu ma deranjeaza. Cand o sa iasa soarele inseamna ca mi-am reparat motocicleta. Păi, apucă-te de treabă..și noi te reținem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: Păi, apucă-te de treabă..și noi te reținem. Carburatoarele le-am rezolvat, rezervorul il fac imediat pentru ca se curata usor, problema e cu robinetul nu gasesc kit de reparative si cred ca o sa caut altul. Asta inseamna ca o sa mai ploua o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Da, știu, probabil corect ar fi încă o lună. Am auzit că și săptămâna viitoare,plouă. #%^&*#%@^@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 1 oră în urmă, Nguyen a spus: Lacrimile ti-au dat pentru ca Zi mai bine cu cutiile de viteze Damaroaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 1 minut, Tzitzicat a spus: Zi mai bine cu cutiile de viteze ? Acum 1 minut, Tzitzicat a spus: Damaroaia? Suna mai bine decat Targoviste care este resedinta de judet a Dubaiului. Scuze, a Dambovitei... Oare cum o fi sa te nasti intr-un orasel de provincie? Educatie zero, anturaj format numai din ghertoi, cinema zero, teatru zero, perspective profesionale zero, saracie cat cuprinde. Ii multumesc Universului in fiecare zi ca m-a asezat intr-un oras mare si ca m-a facut mult mai destept decat media. Acum 57 minute, Flower-Power a spus: Da, știu, probabil corect ar fi încă o lună. Am auzit că și săptămâna viitoare,plouă. #%^&*#%@^@ Lasa draga mea ca asa ai timp sa studiezi franarea pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 10 minute, Nguyen a spus: ? Media nu e formata din mecanici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 1 minut, Tzitzicat a spus: Media nu e formata din mecanici Lasa-ma sa ghicesc, ai urmat o facultate. Spiru Haret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Acum 12 minute, Nguyen a spus: ? Suna mai bine decat Targoviste care este resedinta de judet a Dubaiului. Scuze, a Dambovitei... Oare cum o fi sa te nasti intr-un orasel de provincie? Educatie zero, anturaj format numai din ghertoi, cinema zero, teatru zero, perspective profesionale zero, saracie cat cuprinde. Ii multumesc Universului in fiecare zi ca m-a asezat intr-un oras mare si ca m-a facut mult mai destept decat media. Lasa draga mea ca asa ai timp sa studiezi franarea pe forum. Da,mai, dar ce eviți să înțelegi tu e că nu ai niciun merit ca te-ai născut în fabulosul cartier Damaroaia unde fetele erau accesibile. Norocul tău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 16 minute, Nguyen a spus: ? Suna mai bine decat Targoviste care este resedinta de judet a Dubaiului. Scuze, a Dambovitei... Oare cum o fi sa te nasti intr-un orasel de provincie? Educatie zero, anturaj format numai din ghertoi, cinema zero, teatru zero, perspective profesionale zero, saracie cat cuprinde. Ii multumesc Universului in fiecare zi ca m-a asezat intr-un oras mare si ca m-a facut mult mai destept decat media. Lasa draga mea ca asa ai timp sa studiezi franarea pe forum. Domnilor, subiectul acestui topic este cu totul altul si chiar nu inteleg de ce va incordati atat si mai ales aici. O puteti eventual invita pe Flower sa va arbiteze la o partida de .... ceva (sah, go, sudoku, etc). In rest, de unde-i fiecare e putin important, exista valori si uscaturi peste tot. Propun sa fim doar motociclisti si sa ne utilizam energia in chestii care ne fac cu adevarat placere. Scuze, nu vreau sa intru in polemica aici cu nimeni, dar am zis sa nu fie Flower cea care sa ne bata obrazul. Toate bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: Da,mai, dar ce eviți să înțelegi tu e că nu ai niciun merit ca te-ai născut în fabulosul cartier Damaroaia unde fetele erau accesibile. Norocul tău. Nu am pretins niciodata ca am vreun merit pentru ca m-am nascut in Bucuresti dar nici nu o sa-mi cer scuze pentru acest lucru. Problema pe fond este faptul ca taranushii trebuie sa-si vada lungul nasului, intr-o lume perfecta acestia ar fi fost niste simpli tarani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Welcome back ...unguent=Petre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Sa punem punct dupa nu ai niciun merit. Conjunctura și cam atât. Crezi că ai atins apogeul fericirii că te-ai născut si domiciliezi printre ce ai zis tu ca domiciliezi? Sunt unii mult mai fericiți decât tine și nu stau așa "central" ca și tine. Capisci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Chiar acum, Flower-Power a spus: Sunt unii mult mai fericiți decât tine și nu stau așa "central" ca și tine. Aia sunt norocosii, unii se simt foarte fericiti cand sparg seminte si consuma ceva licori bahice de provenienta indoielnica. Acum 5 minute, Tzitzicat a spus: Welcome back ...unguent=Petre Iata hilarul situatiei, userul Tziticat care are cont din 2018, sustine ca userul Petre81 care are cont din 2016 este Nguyen care are cont din 2010. Cum sa nu-I iubesti pe taranushi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 (editat) Eu nu mă refer la ăia, după cum nici tu nu te referi în prezent sau te raportezi la tinerețe. Ia spune, nevasta mai gătește miel, ați dansat tango, facem topic de pampers? Editat Mai 16, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Nici nu te lasi Stii doar ca mielul e....dumnezeiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 mi-a zis, da. Ce să fac, mă resemnez și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Vezi ca petre bea doar vin rosu...sec Asta denota ceva noblete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Eu am alte gusturi, nu ne potrivim. Și a dispărut...puf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 10 minute, Flower-Power a spus: Ia spune, nevasta mai gătește miel, ați dansat tango, facem topic de pampers? Ce??? Acum 4 minute, Flower-Power a spus: Eu am alte gusturi, nu ne potrivim. Vinul rosu nu e pentru femei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 (editat) Hai ,măi, bine face parte din joc, dacă recunoști te banează ăștia.. Spre exemplu am observat că de pe petre81 nu a mai apărut nicio postare în ultima vreme, cred că nu mai are grai..macar așa să te poți exprima cât de cât liber. Editat Mai 16, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Ai pierdut franarea....l-ai regasit pe petre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Acum 6 minute, Nguyen a spus: Ce??? Vinul rosu nu e pentru femei. Da,știu, e ca să îl bea bărbații..e glumă învechită. Îți fac rezumatul? Să îmi zici când ești pregătit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Nu cred că petre ar fi atins apogeul (penibilului) cu cutia aia automată totuși... Datele la care au fost create conturile nu exclud însă ipoteza, contul vietnamez a stat la cutie multă vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Acum 7 minute, Flower-Power a spus: Hai ,măi, bine face parte din joc, dacă recunoști te banează ăștia.. Spre exemplu am observat că de pe petre81 nu a mai apărut nicio postare în ultima vreme, cred că nu mai are grai..macar așa să te poți exprima cât de cât liber. Ai o logica beton, daca Petre81 nu mai posteaza atunci inseamna ca trebuie sa fie altcineva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate