CristiaNNNw0w Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Salutare! Are cineva idee de unde e piesa asta? Am spalat cu pistolul cu presiune motorul si am observat dupa piesa asta jos... era cazuta in stanga jos langa cric, unde e furtunul de preaplin de la rezervor. Culoarea pe dinauntru e putin rosu/roz ceea ce ma duce gandul la ceva de la vasul de expansiune... m-am tot uitat dar nu observ nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Vezi ce furtune ajung în zona cricului, de regulă sunt mai multe - scurgerea apei din jurul bușonului de alimentare, scurgere din filtrul de aer etc. Ar trebui să-ți poți da seama de unde a zburat. Eu aș miza pe scurgerea din filtrul de aer, cea de la rezervor e destupată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Salut! Vezi daca ai un stut liber pe carcasa filtrului de aer. Cam de acolo cred eu ca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiaNNNw0w Postat Mai 26, 2019 Autor Share Postat Mai 26, 2019 (editat) Update: cred ca de aici era :d Editat Mai 26, 2019 de CristiaNNNw0w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Asta trebuie sa fie dopul de recuperare al uleiului care se condenseaza din vaporii de ulei care ajung in carcasa filtrului de aer, periodic se videanjeaza pe la acel dop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2019 Admin Share Postat Mai 26, 2019 Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 pe viitor nu mai spala motocicleta cu wapul , nimic pe motocicleta nu este gandit sa reziste la apa cu presiune daca nu ai alta optiune dai de la distanta mare +1m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiaNNNw0w Postat Mai 27, 2019 Autor Share Postat Mai 27, 2019 (editat) Acum 17 ore, superbec a spus: pe viitor nu mai spala motocicleta cu wapul , nimic pe motocicleta nu este gandit sa reziste la apa cu presiune daca nu ai alta optiune dai de la distanta mare +1m Da, a fost greseala mea... Acum 17 ore, Nguyen a spus: Asta trebuie sa fie dopul de recuperare al uleiului care se condenseaza din vaporii de ulei care ajung in carcasa filtrului de aer, periodic se videanjeaza pe la acel dop. Pare ok unde l-am pus eu? Am pus degetul pe acolo si am vazut ca nu este astupata gaura aia si ca dimensiune mi s-a parut ca se potriveste... In carcasa aia neagra unde am bagat eu asta e si filtrul de aer. Editat Mai 27, 2019 de CristiaNNNw0w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Acum 5 minute, CristiaNNNw0w a spus: Pare ok unde l-am pus eu? Am pus degetul pe acolo si am vazut ca nu este astupata gaura aia si ca dimensiune mi s-a parut ca se potriveste... In carcasa aia neagra unde am bagat eu asta e si filtrul de aer. Inseamna ca l-ai pus bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate