Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna colegi,

Sunt posesorul unei YAMAHA fz6 s2 naked an 2008 si am o problema tare ciudata cu ea,  mai exact cu incarcarea; Cand o pornesc , la inceput pana se incalzeste,pana ajunge apa la 100 gr, incarca in parametri (aproape 14V la relanti  si 14,5V in 4000 ture) iar dupa gata, nu mai trece la relati de 12,4 - 12,5 V iar in  ture daca depaseste 13V, daca..... Am cumprat un releu nou si tot la fel face, am masurat rezistenta statorului  si este ok , 0.5-0,7 ohm si voltajul  17,5-18V la relanti si 62-63V in ture pe cele 3 faze cu mufa de la releu scoasa.... deci pare in regula si statorul... Aveti idee ce ar putea fi ?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost ieri al reprezentanta YAMAHA - DUAL MOTORS- si au zis baietii ca e dus statorul! Chiar daca da aceste valori bune la o prima vedere , de fapt in sarcina nu are putere sa incarce.... nu stiu ce sa zic.. mai ales ca mi-au dat si pretul unui stator nou 1350 lei....

Acum 12 ore, florinelx11 a spus:

Am avut aceeasi problema, am anulat mufa alternator-releu, firele cositorite si izolate. Se incalzea unul din contactele mufei cand avea consum si  ramanea in 2 faze.

Florinelx11 ai putea sa mi dai mai multe detalii ? Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum nu i-ai raspuns colegului de mai sus presupun ca ai masurat rezistenta de izolatie a infasurarii fata de masa si e ok.

Ca statorul sa-l arunci la gunoi mai intai fa rost de un cleste de curent, fa scurt intre cele trei iesiri si masoara curentul pe ele. Daca ai valori egale intre ele atat la rece cat si la cald statorul e bun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...