valentinsincu Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 salutare.daca stie cineva cum pot sa cresc puterea la yamaha virago 125 sau daca se poate pune set motor de 250 sau alt set mai mare.Din ce am citit pe net am inteles ca cele doua motoare 125 respectiv 250 ar fi identice difera doar cilindreea.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Salut, Legat de aspectul cum se poate creste puterea nu am un raspuns, dar ar trebui sa ai in vedere ca o data ce ai sa ai mai multi cai sub tine, ar trebui sa umbli si la partea de franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Puterea se creste prin schimbarea motocicletei cu alta mai puternica... Restul sunt solutii iresponsabile... si in cel mai bun caz la limita legalitatii... Ca sa intri in legalitate, irosesti mai mult timp si bani decat daca ai cumpara ceva mai mare, conceput pentru alti parametrii dinamici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Un filtru de aer mai permisiv și jiglere mai mari adaugă câțiva căluți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Iti iei un 535. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Contacteaza service-ul SKR , am vazut relativ recent la ei in atelier o modificare de genul asta la virago de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 sa cresti puterea motorului de 125 nu ai sa poti... orice aberatie gen alte jiglere/filtru aer/reglaj carburator nu va face nimic esential. De la 11-12 CP cit are ea poate?!?! o duci la 12-13CP adica fara efect. Sa schimbi motorul cu unul de 250 e posibil teoretic. Cadrul de 125 e identic cu cel de 250. Chiar si frinele sunt identice. Nu sunt sigur ca e aceeasi cutie de viteze dar oricum nici varianta asta nu e una plauzibila.. cit dai pe motor + manopera deja iti iei alta de 250. In plus, intre cea de 125 si cea de 250 iar nu e vreo diferenta remarcabila. Cum zicea cineva mai sus, varianta ar fi sa o schimbi cu una de 500 (535) si acolo ai simti o diferenta de putere (de fapt cuplu ca banuiesc ca nu viteza max. de 90km/h te deranjeaza cel mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate