AparTeGeorge Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 As baga o tura Duminica, nu e batut nimic in cuie, nici ora, nici traseu(le putem stabilii de comun acord) , as pleca pe la un 7-8 dimineata iar traseul as prefera ori Transalpina, Transfagarasan sau o Lepsa Daca sunt doritori sa scrie acum sau sa taca pe vecie !!! P,s : nu ies sa "ma dau" , ies sa ma plimb, vreau sa ajung acasa sanatos si cu amintiri placute Motorul din dotare : Fjr 1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 5, 2019 Admin Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 5 ore, AparTeGeorge a spus: P,s : nu ies sa "ma dau" , ies sa ma plimb, vreau sa ajung acasa sanatos si cu amintiri placute Atunci deschiderea unui topic nu e cea mai buna idee, pentru ca se pot lipi unii care nu au același ritm / stil cu tine. Urcă-te singur pe motor și dă-i bice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 5, 2019 Admin Share Postat Iulie 5, 2019 Evident, dar atunci noțiunea de mers în grup dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 transfagarasan ....daca ajungi dupa 12 iti blestemi ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 20 minute, Paca a spus: Daca ramane unul cu el ...deja putem vorbi de grup ...case closed :))) Mergem cu el? Eu zic sa nu...ca stii ca noi cand mergem, rupem cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Daca veniti pe Lepsa , ne vedem acolo . Plecam un grup destul de mare din Brasov si dam o Lepsa-Focsani_Buzau-Siriu-Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Si eu o sa ies sigur in weekend.Si tot sa ma plimb ies pt ca inca nu am un echipament bun pt vreme atat de fierbinte. Daca suspectii principali nu se aliniaza la start o sa ma bag si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 6 ore, l.u.v a spus: Atunci deschiderea unui topic nu e cea mai buna idee, pentru ca se pot lipi unii care nu au același ritm / stil cu tine. Urcă-te singur pe motor și dă-i bice. Eu am scris ca "nu ma dau" ca sa stie "racerii" cum se va merge, care vrea sa mearga tare, se pot duce linistiti Iulian - o sa merg pe TransAlpina , imi place mai mult Acum 5 ore, Mickey20 a spus: Daca veniti pe Lepsa , ne vedem acolo . Plecam un grup destul de mare din Brasov si dam o Lepsa-Focsani_Buzau-Siriu-Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 1 oră în urmă, caracterincompatibil a spus: Preț fjr? Nu stii tu sa mergi cu Fjr-ul, vezi-ti acolo de scuterele tale de 150cc si 200cc Iar te bagi in seama cu mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
W00 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 salut, eu as vrea maine (sambata) ca duminica nu pot ; vad ca nimeni nu se anunta ptr maine ; deci, distractie placuta duminica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 (editat) Vreau eu sa merg maine pe Lepșa cu plecarea din Bucuresti. Am înțeles că se lucrează pe porțiunea dinspre Focșani și ma gândeam sa merg pe Tg Secuiesc. Editat Iulie 5, 2019 de Alex28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
W00 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 sper ca nu i stric topicul de duminica. eu as vrea Buc A3 Ploiesti Cheia Brasov apoi inapoi pe DN1 pana la Floresti (max Ploiesti) ca trebuie sa ajung si la Targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 48 minutes ago, Alex28 said: Vreau eu sa merg maine pe Lepșa cu plecarea din Bucuresti. Am înțeles că se lucrează pe porțiunea dinspre Focșani și ma gândeam sa merg pe Tg Secuiesc. Maine mergem pe Lepsa cu Plecare din Buc . Intalnire la Petrom Miorita la 7:30 si plecarea la 08:00. Vrem sa plecam asa devreme ca sa trecem de Valeni inainte sa vina caldura . Traseul Buc-Cheia-Brasov-Tg.Secuiesc-Siriu-Buc.( in principiu ...iesim sa ne plimbam nu sa facem trasee batute-n cuie). Momentan suntem doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 27 minute, W00 a spus: sper ca nu i stric topicul de duminica. eu as vrea Buc A3 Ploiesti Cheia Brasov apoi inapoi pe DN1 pana la Floresti (max Ploiesti) ca trebuie sa ajung si la Targoviste. Stai frate linistit ca nu e panica, vbiti ce doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 6, 2019 Share Postat Iulie 6, 2019 Acum 11 ore, goe 75 a spus: Maine mergem pe Lepsa cu Plecare din Buc . Intalnire la Petrom Miorita la 7:30 si plecarea la 08:00. Vrem sa plecam asa devreme ca sa trecem de Valeni inainte sa vina caldura . Traseul Buc-Cheia-Brasov-Tg.Secuiesc-Siriu-Buc.( in principiu ...iesim sa ne plimbam nu sa facem trasee batute-n cuie). Momentan suntem doi. Acum am vazut mesajul, vin cat pot de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 6, 2019 Share Postat Iulie 6, 2019 15 minutes ago, Alex28 said: Acum am vazut mesajul, vin cat pot de repede. Te asteptam .Mergi fara stres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihailucian Postat Iulie 6, 2019 Share Postat Iulie 6, 2019 Data viitoare vin si eu....am sa urmaresc mai des topicul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 6, 2019 Autor Share Postat Iulie 6, 2019 (editat) Acum 3 ore, mihailucian a spus: Data viitoare vin si eu....am sa urmaresc mai des topicul...... Cu drag La 05.07.2019 la 8:13, Paca a spus: Editat Iulie 6, 2019 de AparTeGeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 6, 2019 Share Postat Iulie 6, 2019 Noi am ajuns acasa . Cheia -catastrofala ...Lepsa -senzationala ...Siriu foarte fain. Nu mai am energie si pt maine . Va doresc drum bun si distractie maxima ! Scuze ca ne-am interpus peste topicul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 7, 2019 Autor Share Postat Iulie 7, 2019 Am bagat TransAlpina A fost ok, totul bine, am luat un tov incepator cu mine si i-am dat teroare, 600km in conditiile in care el saracu a mers pe superSport dar sa mers lejer si l-am asteptat si nu am fortat nimic, a mers in ritmul lui Next Time va fi LEPSA !!!! Poate ne anturam cativa de pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 (editat) Acum 38 minute, AparTeGeorge a spus: Am luat un tov incepator cu mine si i-am dat teroare E cel care postase că mai bine se plimbă singur? Editat Iulie 7, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iulie 8, 2019 Autor Share Postat Iulie 8, 2019 Acum 12 ore, john17 a spus: E cel care postase că mai bine se plimbă singur? Nu frate, sa blimbat cu mine Acum 13 ore, Paca a spus: Tocmai despre asta e vorba ...sper ca glumesti doar "Incepator" e mult spus, a mai avut motor omu dar a luat pauza cativa ani si acum il consider incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 (editat) Acum 13 ore, Paca a spus: Tocmai despre asta e vorba ...sper ca glumesti doar nu glumeste... doar se amuza! Editat Iulie 8, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate