The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Maine ora 8.00 OMV -ul din Baneasa de pe Aerogarii. Traseu Buc-Ploiesti-poiana varbilau-valeni-cheia-brasov-tgsecuiesc-lepsa-siriu-valeni-ploiesti-buc. Mers sustinut ca e drumul lung. Rog confirmare aici pentru cine merge sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Of nico nico....ce mi faci tu mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Ma gandesc daca sa te insotesc. Sunt support maine si daca ma suna pe hotline va trebui sa ma conectez de pe marginea drumului. Lepsa o faci dus-intors? (ca nu vad vreo alta varianta sa ajungi pe Siriu inapoi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 26 minutes ago, LimpTA said: Ma gandesc daca sa te insotesc. Sunt support maine si daca ma suna pe hotline va trebui sa ma conectez de pe marginea drumului. Lepsa o faci dus-intors? (ca nu vad vreo alta varianta sa ajungi pe Siriu inapoi) asa o face ca oricum dupa tulnici spre focsani e durmu decopertat e ca plaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Autor Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 5 ore, LimpTA a spus: Ma gandesc daca sa te insotesc. Sunt support maine si daca ma suna pe hotline va trebui sa ma conectez de pe marginea drumului. Lepsa o faci dus-intors? (ca nu vad vreo alta varianta sa ajungi pe Siriu inapoi) Habar nu aveam ca trebuie facuta dus-intors. O sa deschid traseul pe google maps mai pe seara. Dar daca asa trebuue,asa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Salut, Pe la ce ora crezi ca o sa ajungi la Petrom-ul de la iesirea din Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 10 ore, Ribo a spus: Of nico nico....ce mi faci tu mie Idem Noi avem niste socoteli de incheiat, acum ca are busa si stie sa faca diferenta intre cele doua manete argintii, chiar imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Autor Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 33 minute, gabi18051991 a spus: Salut, Pe la ce ora crezi ca o sa ajungi la Petrom-ul de la iesirea din Ploiesti? Salut, Normal pe la 8:30-8:40, dar nu plec daca nu vine nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 4 minute, the mentalist a spus: Salut, Normal pe la 8:30-8:40, dar nu plec daca nu vine nimeni. Ok. Lasa un mesaj aici daca pleci, eu o sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Sal . Parca as iesi si eu dar ceva mai pe la munte la racoare nu se poate monsieur,,,,,??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Autor Share Postat Iulie 26, 2019 Se vehiculeaza si ideea unei ture mai scurte pe Transbucegi, cu plecare la 9.00, poate aleg varianta aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 26, 2019 Admin Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 15 minute, the mentalist a spus: Normal pe la 8:30-8:40, dar nu plec daca nu vine nimeni. Nu știi sa mergi decât cu târlă, sau care-i faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 (editat) Acum 13 minute, the mentalist a spus: Se vehiculeaza si ideea unei ture mai scurte pe Transbucegi, cu plecare la 9.00, poate aleg varianta aia. Daca ma primesti in TARLA zi -mi si mie este de off asta cu transbucegi , parca nu erai pe segmentul asta . Daca este buc > sinaia > piatra arsa Ok ma bag la 8:30 / 9 . Editat Iulie 26, 2019 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Autor Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 11 minute, vik55 a spus: Daca ma primesti in TARLA zi -mi si mie este de off asta cu transbucegi , parca nu erai pe segmentul asta . Nu,pe asfalt mergem pana la Padina. Stai sa vad de unde se pleaca. Hai sa plecam tot de la OMV Baneasa dar la ora 9.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Ok cred ca mai am nr tel sun maine dim pe la 8 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 54 minute, l.u.v a spus: Nu știi sa mergi decât cu târlă, sau care-i faza? O fi fricos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Autor Share Postat Iulie 26, 2019 Acum 56 minute, l.u.v a spus: Nu știi sa mergi decât cu târlă, sau care-i faza? Sanse mai mari sa ramana macar unu constient sa sune la salvare si sa povesteasca in ce rapa s-a petrecut atare incident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 L-am nimerit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 26, 2019 Autor Share Postat Iulie 26, 2019 N-am fost niciodata un 'motociclist adevarat' ...:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 27, 2019 Admin Share Postat Iulie 27, 2019 Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 27, 2019 Share Postat Iulie 27, 2019 Acum 9 ore, the mentalist a spus: N-am fost niciodata un 'motociclist adevarat' ...:( Asta era stiut, cred ca si acum ti-e frica sa franezi cu spatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 27, 2019 Autor Share Postat Iulie 27, 2019 Fu tare, 3 motoare, 4 participanti, niste picaturi ne.au dat de inteles ca e bine sa o stergem de la munte. Dar ne.a plouat doar putin, chiar ne.a racorit un pic. Acum 11 ore, Nguyen a spus: Asta era stiut, cred ca si acum ti-e frica sa franezi cu spatele. Nu mi.e frica ca acum am ABS. Doar ca nu mai poti tarai frana dupa tine, e boring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate