MIHAI VARADERO Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 Salut. Impreuna cu magarusulmarius am gandit o excursie in slovenia. Lucrurile ar sta cam asa : Ziua 1(sam. 31.08): bucuresti-belgrad. Aprox. 620km. Plecare dimineata devreme. Sper ca in jur de ora 15 sa fim deja cazati. Ziua2(dum.01.09.):belgrad-liubliana. Aprox. 500km. Ziua 3,4,5,6 : in slovenia Ziua 7(vin. 06.09.): spre casa Ziua 8(sam.07.09.): spre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 In toate excursiile pe afara Slovenia era doar de tranzit in drumul spre Alpi sau Dolomites. Sunt curios ce vizitezi inafara de pestera lor faimoasa si capitala (pe care le-am vizitat si eu). Am intalnit o ostilitate fata de motociclisti in capitala ... poate a fost experienta mea. Daca ma intrebi pe mine mai bine mergi pana in Dolomites ... nu exista comparatie. Atentie pe autostrazi de Vineri-Duminica este de obicei aglomeratie... desi pe baza programului prins acolo nu e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 22 minutes ago, Placebo said: In toate excursiile pe afara Slovenia era doar de tranzit in drumul spre Alpi sau Dolomites. Sunt curios ce vizitezi inafara de pestera lor faimoasa si capitala (pe care le-am vizitat si eu). Am intalnit o ostilitate fata de motociclisti in capitala ... poate a fost experienta mea. - N-ai avut tu noroc. Daca ma intrebi pe mine mai bine mergi pana in Dolomites ... nu exista comparatie. Atentie pe autostrazi de Vineri-Duminica este de obicei aglomeratie... desi pe baza programului prins acolo nu e cazul. - Am fost in week end si era un trafic normal. Sa nu ratati Lacul Bled. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 Si nici Mangart-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 8, 2019 Autor Share Postat August 8, 2019 placebo: nimic nu este stabilit definitiv. Putem sa ajungem la arabba. Sunt 330km de la liubliana. Am o harta cu cateva trasee misto. Dar trebuie sa stam atunci numai in arabba robert: ce este mangart-ul ??? Deocamdata incercam sa facem echipa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 9 minutes ago, MIHAI VARADERO said: placebo: nimic nu este stabilit definitiv. Putem sa ajungem la arabba. Sunt 330km de la liubliana. Am o harta cu cateva trasee misto. Dar trebuie sa stam atunci numai in arabba robert: ce este mangart-ul ??? https://www.google.com/search?q=mangart&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 8, 2019 Autor Share Postat August 8, 2019 simpson: sper sa nu-l ratam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 Cred că și Triglavul și valea Soca merită osteneala (de la Kranjska Gora la Bovec). Probabil și Logarska Dolina și împrejurimile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Slovenia e superba. Nu degeaba i se spune mica Austrie. Aveti ce vedea. As adauga Piran, iesirea lor la mare. In capitala sa nu pierdeti mai mult de o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 ati mai plecat pana la urma? sunt curios ce trasee ati facut pentru ca vreau sa o bifez la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 N-am plecat, n-am reusit sa adunam oamenii pt perioada propusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 7, 2019 Autor Share Postat Septembrie 7, 2019 Am amanat !!! O sa o facem legat cu dolomitii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 sezonul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 9, 2019 Autor Share Postat Septembrie 9, 2019 Cristi. Nu stiu inca. Dar de ce intrebi ??? Esti interesat sa participi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Pentru cei interesati: se pleaca cu avionul, iar motoarele pe platforma. Am aflat pe surse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate