iulianserban Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Oare mai poate fi făcut acum într-o singură zi? Recent am aflat de el și tare mă tentează. Pe lângă asta, de 2 zile ma uit de mobre ieftine de tavaleală. Poate pentru la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 1 hour ago, vis-a-vis said: Probează înainte de a comanda... Usor de zis,imposibil de facut;nu am gasit Sidi Crossfire in Bucuresti,doar la Brasov /Constanta si doar la comanda Sunt ceva Gaerne pe aici la Atvrom dar numere mici,nu au 46 cit presupun ca imi trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Eu am Crossfire numărul 44, port 43, 285 milimetri la branț. Culmea e că fabrica e aici, pe la Chitila, dar toată producția pleacă spre Italia și de acolo vine înapoi la pseudo magazinele moto de pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 1 oră, iulianserban a spus: Oare mai poate fi făcut acum într-o singură zi? Recent am aflat de el și tare mă tentează. Pe lângă asta, de 2 zile ma uit de mobre ieftine de tavaleală. Poate pentru la anul Pai nu ramane decat sa iti calculezi timpii pe care i-ai face pe asfalt, pentru că acolo vei pierde cel mai mult timp. Transvulcanul e un traseu destul de lejer si scurt asa ca nu prea vad sa ia mai mult de 1.5h cu tot cu pauze de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Cca 90% din Transvulcan se poate face cu masina normala! Nu mai e nici o sfaraiala! Sunt alte trasee de soft enduro in zona...;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Nu vreau sa ma duc la enduro. Am văzut pe site-ul lor ca este asfaltat pana la granița dintre județe, Pasul Vîlcan, cel mai înalt punct. Este foarte posibil să nu fie updatat. Sa vad cand mă trezesc, poate aleg TF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Acum 21 ore, vis-a-vis a spus: Eu am Crossfire numărul 44, port 43, 285 milimetri la branț. Culmea e că fabrica e aici, pe la Chitila, dar toată producția pleacă spre Italia și de acolo vine înapoi la pseudo magazinele moto de pe la noi. Popesti leordeni, mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Octombrie 25, 2019 Autor Share Postat Octombrie 25, 2019 La 20.10.2019 la 5:41, ionut david a spus: Salutare. Fractura tibie si peroneu. Suruburi.Pauza 6 saptamani. Multumesc pt suport. Insanatosire grabnica! Restul traseului a fost lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate