RuInCV Postat Ianuarie 31, 2020 Share Postat Ianuarie 31, 2020 Cum se anunta 15-18 grade in weekend (o idee mai cald duminica) propun o avanpremiera de sezon pana la clasicul Veliko. Plecarea pe la un 10:00 de la OMV din 1 decembrie, mancam acolo si ne intoarcem in jur de 17:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 31, 2020 Share Postat Ianuarie 31, 2020 viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Ianuarie 31, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2020 Relaxanta, sa ne incadram cam in 2h30 - 2h45, poti veni cu scuterul linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 31, 2020 Share Postat Ianuarie 31, 2020 iau in calcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2020 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2020 Șhiio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Ianuarie 31, 2020 Share Postat Ianuarie 31, 2020 Facem o bătrînească? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Ianuarie 31, 2020 Share Postat Ianuarie 31, 2020 Maine sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leutzzu Postat Ianuarie 31, 2020 Share Postat Ianuarie 31, 2020 Primiți și începători? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Ianuarie 31, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2020 Eu personal as prefera duminica, dar sunt disponibil si maine. @Leutzzu Primim si incepatori cu conditia sa fie in stare sa se tina dupa scuterul lui Ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Inteleg ca a ramas pt duminica? Eu ies si azi, de incalzire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leutzzu Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Eu ma retrag, n-am ieșit niciodată din București și prefer sa nu încurc pe nimeni, mai ales ca nu stiu dacă pot face fata. Am găsit un traseu mai lejer, București - Cernica - Manastirea - Sarulesti - Cernica și cred ca este mai potrivit pentru nivelul meu. Drum bun și vreme frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Februarie 1, 2020 Autor Share Postat Februarie 1, 2020 Yep, maine la OMV. Si eu am iesit azi, am constatat ca m-am imbracat cam gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Frumos bre in Veliko azi, erau 19 grade la pranz. Multi romani prin zona cetatii, dar din pacate am zarit doar 2-3 mobre, toate cu nr de Bg. Drumul in schimb cam anost si gri, cativa copaci infloriti pe margine si cam atat. Si imi pare ca s-a mai valurit oleaca comparativ cu anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 eu plec pe la 7 ... ma prindeti pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Februarie 1, 2020 Autor Share Postat Februarie 1, 2020 La 7 ??? Te opresti pe undeva, ca altfel e imposibil sa te prindem din urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Pina la urma cine se inscrie? Eu as veni, sper sa fie vremea ca si astazi. Nu vreau sa o lalaiesc prea mult, merg pe principiul veni vidi vici, fiindca las catelul singur acasa si ceasul lui intern e fixat pe 6...7 ore. Ramane ora 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Februarie 1, 2020 Autor Share Postat Februarie 1, 2020 Eu plec la 10. In jur de 9:45 o sa fiu la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Acum 37 minute, RuInCV a spus: La 7 ??? Te opresti pe undeva, ca altfel e imposibil sa te prindem din urma ? Cred ca se referea la intoarcere, dar si asa e trasa de par. As fi venit si eu, dar am activitati cu copiii, cu alta ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Sunt in intarziere. Probabil ca pe la 10,15 o sa pot ajunge la OMV. Nu vreau sa incurc pe nimeni, daca nu ma asteptati, nu e suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Super vreme super iesire super mancare multam de asteptare domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Februarie 2, 2020 Autor Share Postat Februarie 2, 2020 Drona aia face niste poze fantastice. Pentru un 2 februarie vremea a fost excelenta. Drumul parca e o idee mai valurit decat anul trecut. Am prins super pozitie cu masa, iar mancarea a fost buna. @ianachim Nu ai poze cu noi pe pod cand s-a intors drona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 1 oră în urmă, RuInCV a spus: Drona aia face niste poze fantastice. Pentru un 2 februarie vremea a fost excelenta. Drumul parca e o idee mai valurit decat anul trecut. Am prins super pozitie cu masa, iar mancarea a fost buna. @ianachim Nu ai poze cu noi pe pod cand s-a intors drona ? FullSizeRender.mov Maestru YODA ..... FullSizeRender.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate