zigzag Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 Pentru cei care se hotarasc repede, azi facem o tura in muntii Grohotis. Mai e loc de maxim unul, ca nu-mi plac gastile mari (suntem deja vreo 4-5). Primul venit, primul servit. Tura nu e grea dar trebuie mobra de enduro sau dual sport incaltata cu crampoane si un minim de experienta. Daca vrea careva, lasati-mi pe PM nr de tel si va sun. Plecam la 10, deci mesaj pana la maxim 9. ------- Din motive de gume fara crampoane, din 4 am ramas 2, Cristache si cu mine. Dupa ce am urcat pe varful Grohotis, am facut cale intoarsa. Prea multa zapada si prea putin timp ramas. Si asa am coborat de pe munte chiar inainte de a se innopta complet. A fost cam multa munca prin zapada, dar, per total, a fost o tura draguta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 9, 2020 Share Postat Martie 9, 2020 Cam devreme pentru mers la munte... Pana in golul alpin, noroi meserias, iar in golul alpin drumul inzapezit. Am mers mai mult pe langa drum pana cand am dat de jnepenis cu zapada si in panta, iar zapada cazuta pe drum cred ca avea vreo juma de metru... O zi frumoasa , dar la limita, am coborat la asfalt cand se intuneca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Martie 13, 2020 Share Postat Martie 13, 2020 Merge careva luni la o reeditare? Gume cramponate neaparat, altfel se lasa cu chinuiala. Sau o Tabla Butii? intre timp am facut alt plan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 19, 2020 Autor Share Postat Martie 19, 2020 Sambata facem SOSEA. Suntem vreo 4 dar mai e loc de unul. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 19, 2020 Admin Share Postat Martie 19, 2020 Hai măh, ce tură e asta, nici nu se încălzește uleiul în mobre Interesat, bagă detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Doar sosea, macadam, forestiere deloc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 19, 2020 Autor Share Postat Martie 19, 2020 Acum 6 ore, Nooxy a spus: Doar sosea, macadam, forestiere deloc ? Cand mergem cu mobrele de enduro, facem forestiere si gol alpin. Acum mergem cu alea de strada, deci facem sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 (editat) Ma bag si eu chibit: de ce nu mergeti pe autostrada? E prea frig? E (cuvant urat) dn1ala.. Mi se pare periculos. Si se circula si (cuvant urat) pe el, am lucrat in otopeni multa vreme si ... E (cuvant urat). Nu cred sa se fi schimbat ceva in bine. Multe localitati, multe animale in fata atelajului sau in atelaj. Editat Martie 19, 2020 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 19, 2020 Autor Share Postat Martie 19, 2020 Acum 11 ore, zigzag a spus: Sambata facem SOSEA. Suntem vreo 4 dar mai e loc de unul. Detalii pe PM. Primul venit, primul servit. Acum 1 oră, frigider a spus: de ce nu mergeti pe autostrada? pana la ploiesti se merge pe autostrada asa a calculat g-maps si mi-a fost lene sa mai modific ---------------------- O zi foarte buna de plimbat. Soare, nici cald nici frig, la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 11, 2020 Autor Share Postat August 11, 2020 Duminica 16 aug as face un Grohotis cu urcare din Lutu Rosu. Urcare prin padure si gol alpin. N-ar trebui sa fie greu daca e uscat, dar ar fi bune motoare enduro sau dual sport echipate cu crampoane. Eu vin cu un drz 400 cramponat. Pana acum sunt doar eu. Daca vrea careva, dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Salut, sunt interesat, mai multe detalii privind locul si ora plecarii, traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 15, 2020 Autor Share Postat August 15, 2020 Salut! Am facut invitatia marti. Vazand ca nu zice nimeni nimic, mi-am facut alt program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 12, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2020 Daca vremea ramane acceptabila, duminica facem un Arges sau o Dunare, inca nu s-a stabilit. Suntem vreo 2-3. Se preteaza monocilindre cu crampoane si rideri cu putina experienta off si chef de joaca prin nisip/noroi. Daca vrea careva, va rog PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 16, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2020 ---------------------- Pana la urma am fost 2, xr400 si drz400. Dunarea este foarte umflata si n-am avut plajele frumoase pe care le gasesti in perioada de seceta. Dar prin padure a fost la fel de distractiv. ---------------- Duminica m-ar tenta un Arges. Daca vrea careva, va rog PM. ps- duminica 22 noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate