edward_zone Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Salut, Inceput de sezon moto. Clasicul Thassos im mai. Oare se mai poate? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 19, 2020 Admin Share Postat Martie 19, 2020 Greu de crezut cu nebunia asta. Nu rămâne decât să așteptăm, dar viitorul nu arată bine deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Salut, Inceput de sezon moto. Clasicul Thassos im mai. Oare se mai poate? Multumesc. Daca Romania ajunge zona rosie pana in Mai, cand treci BG intri in carantina 2 sapt (cu tot cu moto). Cred ca pana nu se linistesc lucrurile e mai safe sa ne dam cu ele pe la noi prin zona, cum poate fiecare..Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 19, 2020 Admin Share Postat Martie 19, 2020 Acum 3 minute, SlowRide’nJoy a spus: Cred ca pana nu se linistesc lucrurile e mai safe sa ne dam cu ele pe la noi prin zona, cum poate fiecare.. Clar! Plus că se anunță vremuri tulburi, recesiune, șomaj. Să vedem câți om mai avea mobre până atunci, să nu le vindem pe te miri ce, pentru mâncare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Acum 8 minute, l.u.v a spus: Clar! Plus că se anunță vremuri tulburi, recesiune, șomaj. Să vedem câți om mai avea mobre până atunci, să nu le vindem pe te miri ce, pentru mâncare. acum am inteles de ce si au luat unii’ scule de scule.... au familie numeroasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Vreau in Thasos! De azi incep sa ma rog sa imi creasca aripi Cumpar yamaha FJR 1300 2016! Ofer 2000eu sau echivalentul in faina si orez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Acum 21 ore, edward_zone a spus: Salut, Inceput de sezon moto. Clasicul Thassos im mai. Oare se mai poate? Multumesc. zi ne ca ai glumit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 20, 2020 Autor Share Postat Martie 20, 2020 Acum 1 oră, foxbat a spus: zi ne ca ai glumit... Traditia e traditie. Doar suntem Romani. Nu e o gluma. Doresc sa se termine toata sarada asat si sa ne putem plimba fara restrictii. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Doar ce se discuta horatarea nr 14 din 20.03. Nu mai ai voie sa iesi din casa. Exceptii, mers la scarbici, cu adeverinta, dupa papa, sau la medic. Asa ca...mai usor cu moto. Editat Martie 20, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: horatarea nr 14 din 20.03. Pare a fi vrajeala, dar tot nu cred ca te mai lasa cineva sa iesi din Ro calare pe mobret. https://stirioficiale.ro/informatii/precizare-20-martie-ora-11-06am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 Acum 3 ore, The_Sin_Eater a spus: Pare a fi vrajeala, dar tot nu cred ca te mai lasa cineva sa iesi din Ro calare pe mobret. https://stirioficiale.ro/informatii/precizare-20-martie-ora-11-06am Nu e vrajeala, e un document de lucru ce nu trebuia sa ajunga la public. Poate sa devina sau nu oficial (se precizeaza si in link-ul pus de tine). Altfel, @SlowRide’nJoy are dreptate, iesi din tara, intri in carantina (asta daca apuci sa iesi). Iar daca Hotararea 14 chiar va intra in vigoare, adio motociclit si pe la noi (poate doar la serviciu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 20, 2020 Autor Share Postat Martie 20, 2020 Vorbesc de sfarsitul lui Mai. Fiti mai optimisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 Eu am inceput sa mai editez din ce am filmat in anii trecuti...asa daca tot nu mai putem iesi pe motoare. https://www.youtube.com/channel/UCVrFfBp572v_kZlXrKQP4zA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate