Roger Moore Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 @Bec Ai pus punctul pe I Esti deranjat de imaginea pe care o dau oamenii credintei. Poti sa ii spui si bau bau daca vrei... Exista sau nu ceva peste puterea noastra de intelegere? Asta este discutia. Pina acum ''ateii'' sunt deranjati de bau bau din cauza oamenilor Asta s-a discutat pe 70 de pagini. @zaelu cine imi poate deomstra ca sclavia de tip matrix nu exista si la atei. Shobolanu mai devreme spunea ca e sanatos are familie avere etc. Nu ti se pare tot o forma de sclavie iluzia lui de fericire? Bafta Abia acum iti dai seama ce ne deranjeaza?! Pai normal ca oamenii ne deranjeaza, nu "bau bau" (Dumnezeu, pentru cei ce nu au tinut pasul), pentru ca noi nu credem in existenta lui (stating the obvious). Daca as spune ca ma deranjeaza Dumnezeu ar insemna za zic "Da, cred ca Dumnezeu exista, doar ca ma cam calca pe nervi". Nu. Eu zic "Credinciosii ma deranjeaza cu ignoranta lor purulenta si nevoia lor de a-si impune convingerile asupra mea si a celor din jur. N-am nimic cu Dumnezeu, pentru ca nu exista, la fel cum nu am nimic nici cu lepriconu' de la capatu' curcubeului si oala lui cu aur." Ei bine, connex, da, credinciosii ne deranjeaza, biserica ce ii reprezinta, si tentaculele pe care le intind acolo unde nu au ce cauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 In ce lume faina traiti voi... De aia nu aveti voi un trai linistit ca va incurca credinciosii. Ma lasati? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Cine a crezut în ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut brațul Domnului? El a crescut înaintea Lui ca o odraslă slabă, ca un lăstar care iese dintr-un pământ uscat. N-avea nici frumusețe, nici strălucire ca să ne atragă privirile, Âşi înfățiÂşarea Lui n-avea nimic care să ne placă. Disprețuit Âşi părăsit de oameni, Om al durerii Âşi obiÂşnuit cu suferința, era aÂşa de disprețuit, că îți întorceai fața de la El, Âşi noi nu L-am băgat în seamă. TotuÂşi El suferințele noastre le-a purtat, Âşi durerile noastre le-a luat asupra Lui, Âşi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu Âşi smerit. Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, Âşi prin rănile Lui suntem tămăduiți. Noi rătăceam cu toții ca niÂşte oi, fiecare îÂşi vedea de drumul lui, dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor. Când a fost chinuit Âşi asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la măcelărie Âşi ca o oaie mută înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura. El a fost luat prin apăsare Âşi judecată. Dar cine din cei de pe vremea Lui a crezut că El fusese Âşters de pe pământul celor vii Âşi lovit de moarte pentru păcatele poporului meu? Groapa Lui a fost pusă între cei răi, Âşi mormântul Lui, la un loc cu cel bogat, măcar că nu săvârÂşise nicio nelegiuire Âşi nu se găsise niciun vicleÂşug în gura Lui. Domnul a găsit cu cale să-L zdrobească prin suferință… Dar, după ce ÎÂşi va da viața ca jertfă pentru păcat, va vedea o sămânță de urmaÂşi, va trăi multe zile, Âşi lucrarea Domnului va propăÂşi în mâinile Lui. Isaia 53:1-10 Profetul Isaia a scris aceasta profetie cam cu 700 de ani inainte de Hristos. Isus Hristos a implinit aceasta profetie, Oamenii l-au biciuit, batut, scuipat, injurat, asa cum fac multi in ziua de azi, asa cum am facut si eu pana intr-o zi cand m-am pocait de pacatul meu. Sa credeti in Dumnezeu, nu am cum sa va fac eu. Insa macar puteti cerceta pentru voi, istoria si cronologia si vedeti ce aflati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 @Bec Ai pus punctul pe I Esti deranjat de imaginea pe care o dau oamenii credintei. Poti sa ii spui si bau bau daca vrei... Exista sau nu ceva peste puterea noastra de intelegere? Asta este discutia. Pina acum ''ateii'' sunt deranjati de bau bau din cauza oamenilor Asta s-a discutat pe 70 de pagini. @zaelu cine imi poate deomstra ca sclavia de tip matrix nu exista si la atei. Shobolanu mai devreme spunea ca e sanatos are familie avere etc. Nu ti se pare tot o forma de sclavie iluzia lui de fericire? Bafta Da, exista multe chestii care sunt peste puterea noastra de intelegere, momentan... fizica quantica, originea universului, cura pentru cancer plus inca multe alte domenii in care bajbaim momentan (cu folos, ce-i drept, dar bajbaim). Totusi nimic paranormal sau supranatural cu atat mai putin atoatestiutor si atotputernic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 @Bec Foarte bine, nu crezi si gata. Cam asa trebuia sa arate topicul asta. Un poll si atat. In rest, se bate apa in piua si de o parte si de cealalta. Se vede cu ochiul liber ca, in total, sunt 14, 15 persoane maxim care posteaza frenetic aici. Mai am o speranta de normalitate pentru ca, restul de aprox 20000 membri ai forumului isi vad sper de patratica lor si ii doare in c.r de ce se discuta in topicul de fata. Cam asta vad eu ca ar fi atitudinea corecta in discutii de genul asta. @jamalex Topicul nu a fost deschis de credinciosi. Nu a propovaduit nimeni nimic, fiecare si-a exprimat trairile. Nu cred ca te-a trimis nimeni la rugaciuni si penitente. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 ... Topicul nu a fost deschis de credinciosi. Nu a propovaduit nimeni nimic, fiecare si-a exprimat trairile. Nu cred ca te-a trimis nimeni la rugaciuni si penitente. Bafta Este corect pt. toti cei care nu cred...dar si pt.cei care cred,nu veti schimba nimic certandu-va pe teme religioase.Nu ar fi mai bine ca toti sa ne vedem de ale noastre,nu inteleg de ce tineti neaparat sa demonstrati unii altora existenta sau nu a unei entitati superioare... Toti,atei sau credinciosi,sunteti ca babele alea de ma trezesc duminica dimineata cu Turnul de Veghere la piept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 In ce lume faina traiti voi... De aia nu aveti voi un trai linistit ca va incurca credinciosii. Ma lasati? Bafta Pai cand vad ca unii cred INCA in scufita rosie cum a inghitit-o lupul, normal ca ma incurca. Mi-e mila de ei, sincer. Dar ce pot sa fac. (stiu ca tot insinuez ca cei care cred orbeste si nu se intreaba sunt prosti, dar asta e, alta explicatie nu-i :| ) Mesaj completat (sa nu-mi dati report, pls. ) Mesaj completat Ci doar imi exersez elocinta si romana pentru ca deja gandesc jumijuma si cam asez verbele ca in engleza, am lapsusuri de te doare mintea etc... Mergi la biserica (romaneasca) la o slujba, vb cu preotu.. ,. si-ti exersezi romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Pai cand vad ca unii cred INCA in scufita rosie cum a inghitit-o lupul, normal ca ma incurca. Mi-e mila de ei, sincer. Dar ce pot sa fac. (stiu ca tot insinuez ca cei care cred orbeste si nu se intreaba sunt prosti, dar asta e, alta explicatie nu-i :| ) Nu,tu nu iti poti explica lucrurile astea.Iar daca pt. asta,eu sau ceilalti 64 de credinciosi suntem prosti,sa ne fie de bine.Dar nu inteleg de ce te fwute pe tine grija daca eu sau ceilalti 64 de prosti credem,atata timp cat pe mine/noi ne doare la 10 m in fata .. de crezul tau,oricare ar fi acela.Niciodata nu am inteles inversunarea, chiar violenta verbala cu care un ateu incearca sa ma convinga da faptul ca Dumnezeul meu nu exista.Nu ai motive sa-mi demonstrezi nimic atat timp cat eu nu iti infund Biblia in fata.E de bun simt!Deasemenea,faptul ca noi credem iar voi refuzati acest lucru,nu ne impiedica sa bem o bere impreuna la finalul unei plimbari moto,o ba?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 @Shobolanu Eu am raspuns mai devreme vis-a vis de simtaminte. In concluzie, le simt pe pielea mea, ce vrei sa spun mai mult? Nu crestinismul m-a adus aici dar daca ii duce pe altii nu pot decat sa ma bucur pentru ei. La fel ma bucur si pentru atei pentru ca au un ''drum'' in viata. Nu sunt eu in masura sa judec daca este bine sau rau si nici nu vreau. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Nu,tu nu iti poti explica lucrurile astea.Iar daca pt. asta,eu sau ceilalti 64 de credinciosi suntem prosti,sa ne fie de bine.Dar nu inteleg de ce te fwute pe tine grija daca eu sau ceilalti 64 de prosti credem,atata timp cat pe mine/noi ne doare la 10 m in fata .. de crezul tau,oricare ar fi acela.Niciodata nu am inteles inversunarea, chiar violenta verbala cu care un ateu incearca sa ma convinga da faptul ca Dumnezeul meu nu exista.Nu ai motive sa-mi demonstrezi nimic atat timp cat eu nu iti infund Biblia in fata.E de bun simt!Deasemenea,faptul ca noi credem iar voi refuzati acest lucru,nu ne impiedica sa bem o bere impreuna la finalul unei plimbari moto,o ba?! Io vorbeam de scufita rosie.. Deci chiar crezi ca a inghitit-o lupul si apoi a venit vanatorul si i-a taiat burta lupului si a scos-o afara vie si nevatamata? Vaaaaiii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Raspunsul la intrebare daca exista sau nu dumenzeu il vom afla duminica.Tocmai am venit de la biserica, am aprins 8 luminari (5 la vii si 3 la morti), am pupat 26 de icoane si 1 set de moaste facatatoare de minuni si m-am rugat sa cistig duminica la loto. Daca o sa cistig, atunci cu siguranta iegzista. ) Pai pana duminica ar cam trebui sa fii cel mai smerit om in viata ) Sa te mangaie mana Maicii Domnului! Sa-ti dea Domnul 6 din 49! Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Io vorbeam de scufita rosie.. Deci chiar crezi ca a inghitit-o lupul si apoi a venit vanatorul si i-a taiat burta lupului si a scos-o afara vie si nevatamata? Vaaaaiii.... Mda,cunosti bancul cu raspunsul evaziv al ardeleanului? vezi ca si eu stiu sa raspund asa...Bine maica me,un weekend prelungit fain va doresc si grija mare cu excesul de alcool in perioada asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Io locuiesc in tara ateista, asta e, maine nu e liber, e doar luni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) Io locuiesc in tara ateista, asta e, maine nu e liber, e doar luni.. Maine e vineri si eu lucrez cam ca toti privatii in Romania ,de la atata spume o iei razna mai Belboade Editat Aprilie 21, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Problema cu "fiecare e liber sa creada ce vrea" ,din punctul meu de vedere ,nu este la adulti propriu-zis.Problema e cand adultii care au copii sau viitori copii le expun acestora o singura varianta. In momentul cand expui o singura varianta atunci se numeste indoctrinare si din momentul ala nu prea se mai poate spune ca fiecare e liber sa creada pentru tu ca adult l-ai obligat pe copil sa creada cu ajutorul autoritatii de parinte. Deci chiar asa ,voi credinciosii ,la 18 ani ati ales in ce sa credeti sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Noi nu refuzam omule, noi nu putem sa credem. Tu crezi in Mos Craciun??? Ma repet,cu ce iti influentez eu viata daca cred sau nu,in ocrice?!Cu ce te deranjeaza atata timp cat pe mine ma doare-n cot daca tu crezi sau nu?Te incurca cu ceva?De ce vrei tu sa-mi demonstrezi mie ca El nu exista?Lasa-ma in prostia mea(mersi Belboade ) asa cum si eu te las...Poti sa stai la aceeasi masa cu un credincios?Poti sa bei o bere cu el? Mesaj completat Deci chiar asa ,voi credinciosii ,la 18 ani ati ales in ce sa credeti sau nu? Da,insa am renuntat demult la obiceiurile Bisericii Ortodoxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ma influentezi fratele meu maghiar, ma influentezi. Desi vi se pare, voua credinciosilor ca nu influentati lumea, o influentati si inca cum! Ati vazut vreodata interviuri cu oameni in U S A care inca cred in ADAM si EVA si ca sunt urmasii lor si vor sa introduca asta in scoli in manuale ca alternativa la teoria evolutionista? Hah? Pai eu nu am chef nene sa invete asemenea balarii copilul meu la scoala. Si da, ma infulentezi, cand eu iti zic ca nu exista si tu imi zici ca exista, eu iti zic ca NU, si ca e evident ca NU, la un moment dat vine clipa unei decizii, de exepmlu avem copii in aceeasi clasa si se voteaza daca sa se bage ore de religie.. tu votezi DA eu votez NU. Cum sa nu influentezi, religia trage lumea in JOOOOOOOOOOOOSS, si si pe noi cei care credem in NIMIC cu ea cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ma influentezi fratele meu maghiar, ma influentezi. Desi vi se pare, voua credinciosilor ca nu influentati lumea, o influentati si inca cum! 1.Ati vazut vreodata interviuri cu oameni in U S A care inca cred in ADAM si EVA si ca sunt urmasii lor si vor sa introduca asta in scoli in manuale ca alternativa la teoria evolutionista? Hah? Pai eu nu am chef nene sa invete asemenea balarii copilul meu la scoala. 2.Si da, ma infulentezi, cand eu iti zic ca nu exista si tu imi zici ca exista, eu iti zic ca NU, si ca e evident ca NU, la un moment dat vine clipa unei decizii, de exepmlu avem copii in aceeasi clasa si se voteaza daca sa se bage ore de religie.. tu votezi DA eu votez NU. 3.Cum sa nu influentezi, religia trage lumea in JOOOOOOOOOOOOSS, si si pe noi cei care credem in NIMIC cu ea cu tot. 1.Legat de mormonii din SUA,secte,martori ai lui iehova chiar si islamismul,extreme exista in orice domenii,inclusiv in stiinta si sunt rezultatul aspiratiilor politice ale unor oameni.Tine de capacitatea de intelegere a fiecaruia din noi sa aleaga. 2.Asta cu votul e un vis erotic de-al tau ,hai sa fim seriosi!E evident pt. tine! 3.Partial corect, tin sa te corectez,si raman strict intre granitele Romaniei,Ortodoxismul trage tara asta in jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) In spiritul sarbatorilor ... Idee venita in tzeasta lu Zaelu in gluma la o bere ... acum i-am dat si viatza Editat Aprilie 21, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) S-au scris multe zilele astea, fix când să postez Âşi eu trebuia să plec, mă distrează unele posturi, "Loveparade" pe aici Eu cred în Dumnezeu dar nu sunt ca alții, sunt eretic, sceptic Âşi din când în când mai protestez, chiulangiul din ultima bancă. Târziu m-am creÂştinat Âşi eu, făceam religie la Âşcoală dar nu mă interesa, e bună la Âşcoală, ajută la media generală fără prea mare efort. Nu sunt de acord cu multe lucruri din creÂştinismul de azi, nu mă refer doar la ortodoxie ci în general, peste tot e câte o bubă sau mai multe. E normal să fie creÂştinismul luat la miÂşto având în vedere că e doar de formă, fondul lipseÂşte, Banii se cheltuie inutil pe biserici mari Âşi goale, alte scopuri Âşi interese decât cele creÂştine. Mâine poimâine bisericile vor ajunge sub jurisdicția statului având în vedere criza financiară ( în grecia se discută treaba asta ). Sunt multe biserici, mănăstiri, au multe proprietăți, bani mulți intră dar în schimb nu au un interes comun de a schimba ceva în societate spre bine, nu vezi un suport al oamenilor mai nevoiaÂşi, să îi ajute să se integreze în societate Âşi să devină autonomi. În Romania vezi cât e de eficient creÂştinismul când mergi pe la sate, țiganii totdeauna au stat la marginea satului, totdeauna au fost marginalizați, Âşi nu prea li s-a dat Âşansa să se integreze. M-am gândit de multe ori cum ar fi să fiu în pielea unui țigan, nu Âştiu cât de mult mi-ar fi plăcut în afară de faptul că aÂş fi puțin bronzat, aÂş fi avut multe bătăi de cap. Preoții e clar că au numai pretenții Âşi e multă minciună aici, de la banala împărtăÂşanie cu aceaÂşi linguriță până la icoanele făcătoare Âşi pelerinajele lungi cât o cursă lungă de camion, alergatul după fantoma maicii domnului pe glob cine Âştie pe unde. Dacă stai să te gândeÂşti sunt invenții Âşi tradiții împrumutate de la păgâni, vopsitul oălelor, pupatul icoanelor, înconjuratul bisericii. Nu le găseÂşti în biblie Âşi nici în istoria evreilor. A fost un conflict de interese divizarea bisericii din 1054, "marea schismă", un amalgam de mândrie Âşi lăcomie între lideri, lucru care nu ar trebui să se întâmple între oameni care pretind că sunt credincioÂşi. Evreii în schimb Âşi astăzi îl aÂşteaptă pe Mesia, când a venit nu l-au recunoscut Âşi l-au omorât, de fapt în toată istoria lor de la ieÂşirea din egipt ( exodul ) până în zilele lui Isus Âşi-au văzut de ale lor, nu au fost prea curioÂşi de lucruri bune, azi fac la fel. Cred că e treaba fiecăruia ce faci Âşi cum, eu unul nu mă chinui cu convertiri, fiecare afce ce vrea, nici pe mine nu m-au convertit alții, am fost eu curios de unele lucruri. MotocicliÂştii nu pot învia dar pot scăpa de multe ori la mustață, nu trebuie nimeni să moară. Editat Aprilie 21, 2011 de furtuna dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Nu trebuie sa ne victimizam doar traim intr-o tara libera Libera de ce? De comunism? Aproape. De prejudecati? Nicidecum. De religie? In nici un caz. Si voi sunteti constienti de asta, dar va place, si radeti pe sub mustati pentru ca nu va aflati de cealalta parte a baricadei. Am dat un exemplu, cu cateva pagini in urma... Daca tu, crestin-ortodox ai trai intr-o Romanie islamica, ai fi CEL PUTIN la fel de revoltat ca mine. Dar asa, o bagi mereu pe aia cu: "hai ma, fara victimizari, exagerati, va agitati degeaba, e o tara libera... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Daca tot discutam despre una din anomaliile irationalitatii umane, cum ai ajuns sa crezi? Si ce te face sa persisti? Nu numai religiile sunt puse la indoiala aici: in cosul nostru de gunoi gasiti si superstitiile, "spiritualitatea" New Age sau echivalentele ei, medicina "alternativa", parapsihologia, ozenistica, teoriile conspiratiei si alte bazaconii... Asta ca sa largim putin spectrul Mumbo-Jumbo care ne enerveaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Da-mi un singur exemplu pentru care este responsabila biserica de esecul tau. Doar un singur exemplu. Biserica e responsabila de esecul social in general ... la fel si politica si sistemul monetar Daca 30 de generatii n-ar fi trait in minciuni fantasmatice, evolutia pe scara sociala ar fi fost cu mult mai departe. E cazul sa recuperam in cateva generatii ce s-a pierdut atunci ... dar evident unii vor ramane creduli fantasmelor si indolenti cu ei insisi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) Da-mi un singur exemplu pentru care este responsabila biserica de esecul tau. Doar un singur exemplu. Priveste in jurul tau,cati lucreaza cu adevarat in zilele de sarbatoare ortodoxa,exclus cele legale?Sf.Maria Mica,Sf.Maria Mare,practic fiecare sfant este sarbatorit de 3 ori iar jumatate din populatia tarii practica "rugaciunea la locul de munca" cu gandul la berea de dupa...,in loc sa se concentreze la sarcinile ce i-au fost transmise.Azi,marea parte a clientilor mei se mirau cand ii programam pe maine...Da'ce,maine lucrati?!Wtf,nu o s-o frec tata ziua ca maine e Vinerea Mare.Hai las-o incolo,si eu am fost botezat ortodox la 3 ani,de niste rude indepartate la care m-au lasat ai mei intr-o vara.Au trecut ceva ani iar acum inteleg altfel existenta Lui...treaba aia cu liberul arbitru... Editat Aprilie 21, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Aprilie 21, 2011 Autor Share Postat Aprilie 21, 2011 Da-mi un singur exemplu pentru care este responsabila biserica de esecul tau. Doar un singur exemplu. De esecul meu?! Stai un pic, ca tu ti-ai facut din start o idee gresita despre atitudinea mea. Eu nu condamn biserica pentru nici un esec personal. Nu spun "Pfua, pai daca nu era biserica asta, acum eram...presedinte!". Nu. Eu nu esuez din cauza bisericii, eu reusesc in pofida ei. Nu stiu cat o sa mai rezist sa repet aceleasi chestii intr-una, pentru fiecare nou venit pe topic, care se arunca in discutie fara sa citeasca ce s-a scris pana acum... Dar ma rog, sa nu fiu rautacios, incerc sa explic. Influenta dogmei bisericesti asupra viitorului familiei este lucrul care ma ingrijoreaza. Faptul ca ei tin haturile tarii impreuna cu guvernantii, desi nu ar trebui sa se implice. Faptul ca educatia este iinfluentata, si se decide ce trebuie copii sa invete de catre batrani senili cu fantasme in cap, in loc sa invete copilul ce e aia REALITATEA, despre cum e lumea in care creste... Nu dupa cum si-o imagineaza niste batrani cu ratiunea amputata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate