nervOptik Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Mnezo l-a omorat pe bin laden ... da' a lasat sa treaca 10 ani fix ... nu 3 sau 7, sau 21, sau care draci e numarul magic din biblie ... ca batea la oki. Mda ... informatia este un sir continuu de date, uneori contradictorii ... da'sunt cate unii, care prind o bucata de sir dĂĄsta informational si au impresia ca l-au prins pe mnezo da dejetu mic ... si-si prind sirul asta de gat si defileaza cu el batand cu pumnu in masa, crezand CA COncluzia pe care au tras-o ei din informatia aia e cea mai veridica si cea mai buna. Dealtfel, cunoastem stiri si barfe personale de ultima ora tooocmai din domeniul aviatiei. Deci ca sa fim clari ... mnezo l-a facut pe bin-laden ... mnezo l-a omorat! Editat Mai 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Nu, pe Bin Laden l-a omorat o trupa SEAL care a venit cu un elicopter care a cazut din cauza unei defectiuni produsa de un defect al materialului compozit - adica e vina lui Cesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Nu, pe Bin Laden l-a omorat o trupa SEAL care a venit cu un elicopter care a cazut din cauza unei defectiuni produsa de un defect al materialului compozit - adica e vina lui Cesar. Deci a lu' mnezo ... care i-a dat viatza susnumitului ... Editat Mai 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Sobolane ... Ben Laden is made by Masonerie/SUA/CIA/FBI ... etc Vrem petrol... de cine sa ne luam? Ancalagon ... nu imi rastalmaci vorbele cum vrei tu ... Daca chiar asa de usor sunteti manipulati ...credeam motociclistii mai ... isteti . O lovitura de genul ... se trateaza in timp ... Cu religia ma refer. Nu brusc, ca sa nu isi dea seama populatia. Sua nu are istorie ... nu are petrol ... dar are puterea de a lua ce vrea, si de a manipula pe oricine, de a falsifica(misiunea Apollo cand cica au ajuns pe luna). WTC a fost planuit ... ce e asa greu sa iti dai seama. Daca Ben Laden exista ... si il omorau ... ar fi facut circ la fel ca, cu Saddam, poate si mai si ... avand in vdere pagubele 11 sept. P.S.: Ancalagon, prietene, te invit pe tine, pe alt topic prietenos ... ca asta te depaseste psihic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ete ce mi s-a dezvoltat lista... Mai am putin si iau achievement "10 ignored retards users" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Buna poanta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ete ce mi s-a dezvoltat lista... Mai am putin si iau achievement "10 ignored retards users" Ba ... eu i-am scos pe toti din ignore ... sa ma amuz They are among us ... you can't deny it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ba ... eu i-am scos pe toti din ignore ... sa ma amuz They are among us ... you can't deny it. Nici macar amuzanti nu mi se mai par. Doar plictisitori (ca doar am vazut deja 1000 ca ei pe aici si toti pun EXACT aceeasi placa). Ideal ar fi sa nu mai raspundeti atacurilor puerile si o sa se plictiseasca dupa care o sa plece (la fel cum au facut-o si altii). @Zaelu - no offense, dar de ce te incordezi atata sa raspunzi la niste chestii care clar sunt scrise pentru flame si n-au absolut nici o valoare in contextul topicului asta (sau in general, de altfel)? Vezi ca le dai apa la moara si rezulta exact ce vor ei ... FLAME (remember "Calea catre... ateism"). Lasa-i bre sa indruge verzi si uscate. Au fost si credinciosi pe aici cu care s-a putut discuta si am ajuns la concluzia ca "we agree to disagree" civilizat si fara rahaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ai fost acolo sa vezi ca asa s-a intamplat? Aia pot sa declare orice. Oricum nu cred o iota din ce zic americanii...nici macar ca Osama Blend-a-MED e mort. Cum nu cred nici poanta cu aselenizatul... Da in bau-bau crezi, dar in aselenizat nu crezi. Iti zic eu, aselenizatu mai are o mica sansa sa se fi intamplat... dar bau-bau nu exista, doar tu esti credul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Vad ca dintre toti, doar mie -ateul- mi se pare revoltator si immoral gestul ca un om sa fie impuscat in fata in fata lui nevasta-sa si fiica-sa. Stiti din ce cauza? Pentru ca religia aia a voastra v-a facut imuni la crima, nedreptate si injustitie atata vreme cat vine de la Cezar. Ma refer la autoritate nu la colegul de forum. Cu ceva timp in urma o racheta americana a omorat 3 copiii in propria lor casa , dar faptul ca era racheta americana si copiii erau nepotii lui Gadafi, nimeni nu a spus nimic. Pai daca vine de la "stapan" e bine... gasim noi ceva abureli sa ne imbrobodim constiinta si asa cacatzita de povesti sadice da' "sfinte"... bleah! Cine balmajea acolo de morala crestina? Gluma nu alta! Creste-ti-va copii in continuare cu sarbatori la executii, povesti despre genocide si crime ingrozitoare cu scuze puerile sa vedem pana unde poate ajunge decrepitudinea morala a societatii. Si america se ascunde in spatele lui dumnezo ca orice criminal. Hai, mai sarbatoriti o crima! Ca asta este lectia de dragoste si verticalitate morala. Ai vazut tu ca l-au impuscat? In fata? Ca l-au omorat? Ca l-au gasit intai? Din cate am citit pana acum nici Panetta nu a vazut nimic. L-i s-a intrerupt alora emisia cand au intrat in "compound" hahaha! Nici inregistrari nu sunt hahahaha! Cat despre Gadaffi, mie mi s-a parut misto cat de repede l-au prins si omorat pe Osama dupa aia. Te duce cu gandul la jertfele cerute de Dumnezeu pentru a indeplini dorintele robilor sai. O sa aflam adevarul cand o sa scoata astia filmul de la Hollywood hahahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Noi cei 10 de acolo cred ca am fost cu mult peste nivelul tau...deh...unii cand nu stiu ce sa faca dau ignore =)) Dintre cei listati acolo la skullz pe ignore tu esti cel mai cel.. (inteligent adica, tu esti peste toti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ai fost acolo sa vezi ca asa s-a intamplat? Aia pot sa declare orice. Oricum nu cred o iota din ce zic americanii...nici macar ca Osama Blend-a-MED e mort. Cum nu cred nici poanta cu aselenizatul... Esti pe drumul cel bun... Aia care au scris Biblia erau americanii momentului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Sobolane ... Ben Laden is made by Masonerie/SUA/CIA/FBI ... etc Vrem petrol... de cine sa ne luam? ....... Crezi ca astea sunt manipulari,dar crezi intr-o carte dubioasa scrisa acum sute de ani de autori anonimi. Crezi ca biserica nu a manipulat si nu a falsificat documente. Ai fost acolo sa vezi ca asa s-a intamplat? Aia pot sa declare orice. Oricum nu cred o iota din ce zic americanii...nici macar ca Osama Blend-a-MED e mort. Cum nu cred nici poanta cu aselenizatul... Dar tu ai fost acolo cand a inviat isus? Editat Mai 9, 2011 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Dintre cei listati acolo la skullz pe ignore tu esti cel mai cel.. (inteligent adica, tu esti peste toti) Adevaru' e ca-s numai unu' si unu' toti de acolo ... selectati pe spranceana, spuma, elita gandirii rationale Editat Mai 9, 2011 de skullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Adevaru' e ca-s numai unu' si unu' toti de acolo ... selectati pe spranceana, spuma, elita gandirii rationale Si ei tot nu se mira cand se vad acolo adunati, a tunat si i-a adunat, ei tot se considera mai inteligenti decat media.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Nu exista termen de comparatie intre ce e acum cu Osama ... si religie. Cat de Skullz ... fugi tata ... da-ne ignor ... fii incuiat ... fiecare cu educatia primita de la ai lui. Filmele de la Haliud ... o sa apara ele ... si cine nu stie, spune ca exact asa s-a intamplat. Prostii de astea sunt valabile si cu filmele istorice ... se muleaza istoria dupa cum vrea fiecare. Daca religia s-a dezvoltat pe tot globul si a rezistat peste 2000 de ani ... eu spun ca a fost ceva adevarat nu? SI comunicatul lui Obama, a fost - cred eu- foarte regizat ... poate cel mai regizat facut vreodata. Parca ma uitam la un film. "Deci pana la urma, America isi atinge intotdeauna telul" -- sau ceva de genul ... Cum suna asta ? Osama si WTC facaturi .... scaparea omenirii de sub comunism si dictatura -- ce ii f00te grija pe americani de sistemul lor politic ? (aici chiar sunt curios sa aud pareri ... sa vezi ce crete vor fi) -- facaturi ... dar ei stiu cum sa spuna o minciuna si cum sa o aplice ... treptat ... cum sa manipuleze, ca masa omenirii aia care nu au o baza solida de cunostinte care se cred superiori nuasculta pareri --skullz-- nu o sa inteleaga niciodata. Da ... fiecare aplica placa lui si o toaca pana crapa ... fac si rime ... e normal asta. Eu cu credinta ... voi cu ateismul ... care va duceti la nunti, inmormantari, de paste sa luati lumina, si va botezati copiii de rugamintea soacrei.... te doare la pleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 .... Daca religia s-a dezvoltat pe tot globul si a rezistat peste 2000 de ani ... eu spun ca a fost ceva adevarat nu? ... Deci pe asta se bazeaza credinta ta ? Asta e argumentul care ni-l falfaiti pe la oki da' nu reusiti sa-i dati forma potrivita de pastila ? Daca exista un singur film pe lumea asta, Star Trek ... nu crezi ca ar deveni adevarata fictiunea din film si ar rezista 2 milenii? Pfff ... mi-e scarba, ma duc sa ma joc cu cainii mei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Ete ce mi s-a dezvoltat lista... Mai am putin si iau achievement "10 ignored retards users" eu am luat aachievementul ala . ete... proba nu credinte: toti pentru injurii, afirmatii defaimatoare, atac la persoana si vorbit absurditati pe banda rulanta. @Zaelu - no offense, dar de ce te incordezi atata sa raspunzi la niste chestii care clar sunt scrise pentru flame si n-au absolut nici o valoare in contextul topicului asta (sau in general, de altfel)? Vezi ca le dai apa la moara si rezulta exact ce vor ei ... FLAME (remember "Calea catre... ateism"). Lasa-i bre sa indruge verzi si uscate. Au fost si credinciosi pe aici cu care s-a putut discuta si am ajuns la concluzia ca "we agree to disagree" civilizat si fara rahaturi. Nu ma "incordez". Anumite chestii spuse aici au valoare de dovada stiintifica in alte cercuri . Stai linistit... eu nu ma scap la injurii ca sa patzeasca threadul buba... dar abia astept ca "cei fara de pacat" sa isi dea arama pe fata. Ei rid dar rusinea le ramine lor... in brate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Wow! N-a aselenizat nimeni? Dar pe Everest a ajuns careva? Serios, cine v-a dat examenul psihologic la categoriile la care aveti carnete? WTF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Uitasem de albastru.vertical. Ala cel putin e schizofren, parca asa a zis chiar el in alt topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Deci pe asta se bazeaza credinta ta ? Asta e argumentul care ni-l falfaiti pe la oki da' nu reusiti sa-i dati forma potrivita de pastila ? Daca exista un singur film pe lumea asta, Star Trek ... nu crezi ca ar deveni adevarata fictiunea din film si ar rezista 2 milenii? Pfff ... mi-e scarba, ma duc sa ma joc cu cainii mei ... Ar mai fi si astea: LINK A se citi putin mai jos pe pagina, lista de religii in care s-a crezut la un moment dat. Vorba cantecului: "Toate au fost la timpul lor, ceva exagerat ADEVARAT..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) @ancalagon ... tu nu folosesti ignore ? @goodKat ... nu mai aplauda ca foca ... omu' a fost sarcastic ... Editat Mai 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) ba iar s-a ajuns la discutia cu luna? e mnezo acolo? transformers? plm... 17 appollo missions (nu mai zic alea de pregatire... gemini si mercury) apollo 11-12-14-15-16-17 SASE adica aselenizari. 2 misiuni in care doar s-au invirtit in jurul lunii si au facut teste... daaaaa.... facatura... cum dreq... se pupa cu aia cu satana care i-a plantat pe ailalti mesia ca sa ne duca in eroare... s-au chinuit timpitii sa se invirta in jurul lunii de 2 ori... apoi au fakeuit 6 aselenizari aproape consecutive si o misiune in care erau sa crape cu totu aia (apollo 13)... doar pentru credibilitate... get tha frack out... exact ca in bancu cu aia de se uitau la filmu politist... si pe la jumate ea zice: "cred ca Belmondo e crinminalu"... la care el: "Nu fi proasta... Belmondo nici nu joaca in filmul asta"... dar ea: "pai iti dai seama ce alibi are?". Ba frate daca se duceau pe luna din prima si nu se mai duceau dupa aia... ziceam... poate e facatura. plm... tehnologia e din ww2 si inca o folosesc si acum... ce mare brinza... avem sonde pe Marte for fuck sake... Nene... una e sa zici: BUILDING SEVEN, dooh... si alta sa zici ca von Brown era doar un ageamiu... gen altii... si ca 6 aselenizari au fost falsificate pentru credibilitate... plus alea de pregatire... plus materialele ramas pe luna care se folosesc si azi... te termini de ris cind chestia asta cu mitul aselenizarilor fake-uite vine de la credinciosi in bau-bau Editat Mai 9, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Ateii se cred oameni foooarte logici. Au un psihic bun. Totul trebuie sa treaca pe la ei mai intai.Reprezinta Curtea Martiala. Dar de fapt ... inghit orice cacao. Daca eu imi fac o poza pe dealurile de la Marasesti cu un R1 ... si iti spun ca eram de fapt in ... Tanganica ... tu ma crezi. E bun ... Idee preluata de la GoodKat. Nervoptik ... abia astepti sa imi intorci o replica ... dar deh ... esti tu mai nebunatic. Editat Mai 9, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Mai sa fie... Adica nu credeti in aselenizare (macar una din ele), dar credeti in mosu' cu barba alba, in fiu'sau care rupe himene cu capul si in stafie, care intregeste treimea. E bine, mai enoriasilor, brava! Pai aveti grija cum mergeti cu mobrele, ca cica Pamantul e plat si sa nu cadeti dreacu' de pe el... Astalalt, desteptul, zice ca ateii inghit orice cacao. Sa mori tu? Pai in special pe aia cu dumnezeu atoatefacatorul si atoatecunoscatorul, preabunul si luminatul, care conduce si supravegheaza lumea impreuna cu zombalaul ala de "fiu-sau" si cu Duhul Sfant, ei bine, in "megacacaoa" asta nu credem. Si tu te oftici. De ce? Habar nu am. Mie mi se rupe ca tu crezi in God, pe tine ce te rupe grija ca eu nu dau doi bani pe mizeria aia de carte si pe un zeu inventat? In rest, numa' bine si grija mare sa nu cadeti de pe planeta. Ca nu are cina sa va prinda. PS L-am vazut si pe inteligentul ala de Vertical pe lista. Ala mai posteaza pe undeva, ca nu mai stiu nimica de el. Editat Mai 9, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate