Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Gresit! Startul nu l-am luat dupa propria vointa, ci in finctie de terminarea unei activitati, care nu tinea de mine. Deci, iata din nou acel factor extern, care nu tine de vointa mea, ci de alte criterii supuse altei vointe pana in cele din urma.

Imi place ca va amuzati, insa eu rad si mai bine. In primul rand puteam baga mana in foc ca:

- veti reactiona puternic si chiar cu teama la o gluma de genul acela;

- pun pariu ca subconstient zaelu va sifona saua cu fundul urmatoarele iesiri, cu intrebarea in minte: Daca se intampla ceva tocmai acum?

- ca se va arunca expresia cu vezi, vezi? Nu e asa, insa cel care pateste treaba se va gandi cu siguranta la asta.

De fapt, poate ca ati auzit ca cei care au luat numele Domnului in deradere au sfarsit prin niste morti extrem de violente. Multi dintre noi avem deja mijlocul necesar. Ramane doar un pocnet din degete si gata, inca unul.... Incercati sa tineti legatura intre voi, astia suparati si veti observa...

Pana atunci eu ma duc sa ma rog pentru voi, sa va indreptati, caci sunteti niste paraziti ai societatii, nefolositori la nimic deocamdata, :bounce: (sa vezi acu' urlete) ca sa va indreptati si sa deveniti fii ai Luminii.

NEBUNILOR! :banana:

.Chiar crezi ca vremea te asculta pe tine ? :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Omule, daca esti asa cum spui,te rog nu mai vorbi de morti violente si alte lucruri de genul asta drept pedepse pentru nimeni. Dumnezeu stie cine ii va sta alaturi,credincios sau necredincios, crestin sau budist. Si daca te rogi pentru cineva, fa-o sincer si nu declarandu-i pe cei pentru care o faci, de la inaltimea credintei infailibile, paraziti. Nu prea suna crestineste ce spui.

Dumnezeu sa ne aibe pe toti in paza!

Gresit! Startul nu l-am luat dupa propria vointa, ci in finctie de terminarea unei activitati, care nu tinea de mine. Deci, iata din nou acel factor extern, care nu tine de vointa mea, ci de alte criterii supuse altei vointe pana in cele din urma.

Imi place ca va amuzati, insa eu rad si mai bine. In primul rand puteam baga mana in foc ca:

- veti reactiona puternic si chiar cu teama la o gluma de genul acela;

- pun pariu ca subconstient zaelu va sifona saua cu fundul urmatoarele iesiri, cu intrebarea in minte: Daca se intampla ceva tocmai acum?

- ca se va arunca expresia cu vezi, vezi? Nu e asa, insa cel care pateste treaba se va gandi cu siguranta la asta.

De fapt, poate ca ati auzit ca cei care au luat numele Domnului in deradere au sfarsit prin niste morti extrem de violente. Multi dintre noi avem deja mijlocul necesar. Ramane doar un pocnet din degete si gata, inca unul.... Incercati sa tineti legatura intre voi, astia suparati si veti observa...

Pana atunci eu ma duc sa ma rog pentru voi, sa va indreptati, caci sunteti niste paraziti ai societatii, nefolositori la nimic deocamdata, :bounce: (sa vezi acu' urlete) ca sa va indreptati si sa deveniti fii ai Luminii.

NEBUNILOR! :banana:

Link spre comentariu

coane endo... vorbesti ca un adevarat crestin... asa cum le stiu eu fata adevarata ;) . stai tu blind ca nu de blestemele tale ma feresc, cit despre buseli... m-am luat eu la trinta cu ditai gipul in pasaj si m-a facut ciulama si nu m-am gindit nici o fractiune de secunda la zeul tau. M-am gindit la amicii mei si ei au venit si tot cu ei am ramas aici. atit.

Link spre comentariu

Bai Endo, mai termina cu tentativele astea de psihologie inversa, inca nu te--ai prins ca nu prea pune botu' nimeni pe aici la abureli dintr-astea?

Incearca prostii de-astea la tine la adunare, ca poate iti fac aia statuie in curte sau te pun cu fatzau' pe perete, langa alte figuri celebre in industria crestinismului.

Aici...pas.

PS Mi-e-ncepe sa-mi placa cum zice handy din dibla, io cred ca e mai destept decat Dumnezo.

Poate e chiar Dumnezo.

Endo, tu esti Dumnezo, traiti-ar Treimea?

Link spre comentariu

Chiar crezi ca vremea te asculta pe tine ?

Pe mine nu, dar pe Dumnezeu, la rugamintea mea, da!

Omule, daca esti asa cum spui,te rog nu mai vorbi de morti violente si alte lucruri de genul asta drept pedepse pentru nimeni. Dumnezeu stie cine ii va sta alaturi,credincios sau necredincios, crestin sau budist. Si daca te rogi pentru cineva, fa-o sincer si nu declarandu-i pe cei pentru care o faci, de la inaltimea credintei infailibile, paraziti. Nu prea suna crestineste ce spui.

M-ai inteles gresit. Am si specificat ca nu doresc asta, dar putem observa efectule bataii de joc fata de Dumnezeu.

stai tu blind ca nu de blestemele tale ma feresc,

Din nou, departe de mine gandul. Din contra, sa fii fericit ca ma rog pentru tine, caci Domnul ma asculta. Dar ideea era sa va ponderati mistourile caci uneori divinitatea nu gusta acest lucru. Una e sa gresesti, alta e sa-ti bati joc. In fine, cum spuneam, insistenta poate duce la lectii mai dure. Fiecare alege. Ti-am spus ca esti totisi simpatic per total. :makeout:

@Endo_ro : Te uiti prea mult la "Final Destination" !

Gresit! Detest filmul. Induce concluzia gresita ca nu poti scapa de destin. Omul poate modifica producerea nenorocirilor simplu: Cerand lui Dumnezeu!

Endo, tu esti Dumnezo, traiti-ar Treimea?

Desi intrebarea e pusa in bataie de joc, iti raspund... Un om, daca se curateste, devine un templu al lui Dumnezeu. Ce inseamna asta? Ca Duhul Sfant se salasluieste in tine. Astfel, devenind bun, asemenea lui Dumnezeu, Domnul insusi iti imprumuta ale Sale. Astfel cei sfintiti ajung sa faca minuni: sa vindece, sa controleze natura, sa scoata demonii din oameni etc Caci asta inseamna asemanare... M-as bucura sa fiu vrednic de a se manifesta insusi Domnul prin mine, dar sunt prea pacatos pentru asta.

Totusi, daca tu te-ai intrebat asta inseamna ca Duhul cel Sfant al lui Dumnezeu s-a facut putin simtit prin cateva cuvinte strecurate intre cele pline de pacat si omenesti pe care ca si voi le spun.

Doamne ajuta!

Sa nu uit... se zice trai-ti-ar... Ai facut limba romana la FF? Stai linistit ca pe motor nu se vede cate clase ai!

Editat de Endo_ro
Link spre comentariu

Ba... du-te ba de aici... deci esti imposibil frate... :crack: ma tu tre sa vii odata la JM ca sa vaz io cu ochii mei daca esti schizofren sau doar mistocar. Ma faci sa am indoieli asupra diagnosticului... uite... nu iti pun inca stampila pina nu bem o bere. Dar daca esti schizofrenic sa nu te superi pe mine... o sa ti-o zic in gluma... si o sa ii zic si lu Shobolanu ca esti dus si in realitate. Si lu Budd... :friends:

btw... io cu mnezo ala nu am frate nika... io cu fecioara maria am neste chestii de discutat... io si o ceata de motoretisti si nu numai... garantat vom fi tandri cu ea... ce naibii... gentlemen... ca vom fi in rai doar... macar in vizita. :grinbandit:

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Greu....Bai, nu intelegi ca nu exista?

Povestea in sine este mai tampita si mai ciudata decat aia in care vanatorul i-a scos Scufitei Rosii bunica din burta lupului.

Link spre comentariu

Acum am vazut pentru prima data topicul acesta.

Am citit doar primul post al lui Roger Moore. Respect parerea lui, insa cred ca a omis un lucru:

Vi-ati pus vreodata intrebarea ce s-ar alege de lumea asta daca aceasta institutie numita "biserica" nu ar manipula oamenii, daca nu i-ar speria ca isi vor petrece o eternitate in IAD, daca pacatuiesc.

Ce s-ar intampla daca LUMEA ar crede ca nu exista nici o fiinta superioara care controleaza tot universul?

Oamenii s-ar intreba (fara sa aiba nici un raspuns): Cine sunt eu, de ce m-am nascut, ce caut pe Pamantul acesta, ce se intampla cu mine dupa ce mor???

Eu cred ca ar fi un HAOS total, si foarte putin oameni ar reusi sa isi gaseasca un echilibru si un scop in viata. S-ar pierde notiunea de ce e bine si ce e rau.

Degeaba o sa imi ziceti ca exista si alte institutii care pot trasa reguli, insa va asigur ca nici o alta institutie nu are asa de mare putere (de convingere) ca si Biserica.

Asa ca Biserica si notiunea de divinitate (Dumnezeu, allah, sau care or mai fi...) au un rol foarte important in societate.

pana acum un secol cred ca a functionat si chiar a fost ok "in lipsa alfabetizarii generalizate" desi abuzurile bisericii erau grosolane si nu se limitau numai la bani si politica cum sunt acum... sa nu uitam de predica din duminica zilei de votare, cred ca aia e singurul atu pe care il mai are si nici decum credinta "oilor"

unii ???

As of the early 21st century, Christianity has approximately 2.2 billion adherents.

Christianity represents about a quarter to a third of the world's population and is the world's largest religion.

aparent majoritatea, pt ca atunci cand iti faci certificat de nastere nu prea iti cere nimeni parerea, iar pe parcursul vietii popa iti trimite anual pe unu' la usa sa vina dupa bani, iar odata de 2 ori vine in persoana... ma conformez si eu ca sa nu jignesc in vreun fel familia mea sau a sotiei, dar nu ma duc la bazaconii de genul "la spovedit", iar la urmatoru' recensamant creca ma declar ateu

Editat de yuk
Link spre comentariu

Ahaaaaa uite unde era Jesus de Romania :lol:

Astazi vreau sa ploua la Bacau.Daca reusesti esti "my personal Jesus".

Incantatia maestre..... :ok:

Editat de maryan
Link spre comentariu

..."sunteti niste paraziti ai societatii, nefolositori la nimic deocamdata"... Hmm...

Il am pe ignore pe ignorantul asta, dar mi-l toti citati pe aici si observ ca aveti o "polemica" fara sfarsit cu el, sincer nu inteleg de ce.

Oare el la ce foloseste in societate? Sustinand armata de paraziti ai bisericii, e un "support" de paraziti, nu? Ce apetit maladiv are baiatul asta sa ne insulte pe-aici...

Divagand, cred ca toti ne suntem in primul rand - si voit - folositori noua. Devenim folositori societatii ca un efect secundar adaptativ si oportunist. Aderarea la sistemul religios este probabil cel mai oportunist act posibil; printr-o frauda intelectuala, cel mai nefolositor component al societatii a reusit sa treaca drept unul de baza.

Link spre comentariu

Daca ai crede in Dumnezeu ai fi constient ca nimic nu e intamplator.

Link spre comentariu

Eu cred ca endo de fapt e pe cale sa se lepede de mnezo... demonul credintei urla in el de disperare in ultima vreme... de aia insulta ataca face ca toate alea.... mai ceva ca in filmele cu posedati... cred ca la un moment dat va ceda si se va linisti si o sa accepte realitatea... anume ca poate trai si fara stafii... ca poate fi un om cumsecade si fara bau-bau de pe lumea ailalta... ca poate sa isi gaseasca un rost in viata indiferent ca la o analiza "analitica" "ecleziastica" totul e in van si fara sens... ca traim pentru ce gasim interesant pe linga nevoile fiziologice.

Cine stie... poate atunci se va apuca si de logica mai tare si va descoperi principiul 4...

:friends:

Link spre comentariu

Un om, daca se curateste, devine un templu al lui Dumnezeu. Ce inseamna asta? Ca Duhul Sfant se salasluieste in tine.

Ai grija Endo, ca Duhul Sfant e cam sturlubatic asa... Am auzit eu de una, Maria, s-a "salasluit" Duhul Sfant in ea o data si dupa 9 luni a nascut un baiat de nu semana deloc cu Iosif...

Editat de Roger Moore
Link spre comentariu

:crack: Mergeti in pace! Sunt in Bucuresti si nu vor fi evenimente neplacute pe raza orasului. Hai, treaca de la mine, poate zaelu sa primeasca niste avertismente divine in trafic. Mai un capac de canal, mai o neacordare de prioritate, mai o grindina. Amin! Ia sa te vad ateu' lu' peste cum strangi din anus... Trei iesiri cu mobra esti pus sub semnul destinului divin al reintoarcerii la credinta. :burnout: Vezi ca nu merge sa te dezlegi la mama omida.

ruleta ruseasca cand vrei sa joci? ... as paria v'o 50 lei pe tine la fiecare click, bineinteles fiind "sigur" ca-i voi pierde, cand as ramane fara bani as imprumuta de la camatari :crack:

Editat de yuk
Link spre comentariu

Endo ia spune: daca eu sunt catolic ajung in rai? Dar musulman? Dar protestant? Daca nu cred in sfanta treime ci intr-un dumnezeu unitar fara duhuri si alte chestii si il consider pe Cristos un om mai ajung in rai? Heheheheh patetici!

Eu cred cam asa... Dumnezeu este bun si drept. Dupa acest principiu, inseamna ca un om de orice credinta ar fi, daca este un om bun, face bine, gandeste frumos si respecta valorile binelui, care sunt generale, fara frontiere si care nu tin decat de deosebirea binelui de rau, atunci el este judecat de catre dumnezeu in lumina faptelor bune si deci poate fi mantuit. Deci Dumnezeu nu este nedrept si nu va dezavantaja pe nimeni. La fel si faptul ca religiile, desi se aseamana, nu toate au conservat adevarul in totalitate. De aici ortodoxia este cea mai apropiata, dupa care urmeaza celelalte (acceptate) si ajungem pena la cele eretice (departate de adevar). Insa precizam ca nu toti ortodocsii se mantuiesc, la fel cum nici ceilalti nu pier. Normal, ca avand sursa de adevar mai aproape, sansele cel putin teoretic ar trebui sa fie mai mari... Ramane ca Dumnezeu sa judece si sa cantareasca, caci nimeni nu va putea spune ca nu merita ce i se va da. SI vorba aceea... "Judeca-ne Doamne dupa bunatatea si marea mila a Ta, iar nu dupa dreptatea Ta", caci atunci va fi vai si amar!

Sa mai precizez, fara sa fiu rau si dur, dar meritati... ca fata de cei care va permiteti sa ganditi despre Maica Domnului (care ne este mama tuturor) asa ceva, am tot dreptul sa cred ca ati fi in stare sa practicati toate acele perversitati cu mamele voastre trupesti. Numai acest gand ma face sa imi dau seama ce fel de oameni sunteti. Vorba aceea, faci ca puiu'! Puiul iese din ou, se face cocos si o arde pe ma-sa! (dintr-un banc)

Link spre comentariu

De aici ortodoxia este cea mai apropiata, dupa care urmeaza celelalte (acceptate) si ajungem pena la cele eretice (departate de adevar).

Pfff ... o sursa ceva?

Iti dai seama, un rai facut de citiva est europeni si balcanici... betivaneala, manele, batai, mititei, vodca, paranghelii, borduriade, hotii, coruptie, mafie, faliment... :)

Link spre comentariu

Vizitator sangerete
Sangerete, de ce nu-ti faci un topic de genul "de ce sunt homosexual"? Care e legatura cu ateismul?

dupa ultimele descoperiri se pare ca toti ateii sunt homosexuali.... de asta intrebam.... unsure.gif

Link spre comentariu

dupa ultimele descoperiri se pare ca toti ateii sunt homosexuali.... de asta intrebam.... unsure.gif

Ce de descoperiri se mai fac in domeniul Bisericii... Au gasit popii arheologi niste oase vechi de atei homosexuali, sau ce? Ca "dupa ultimele descoperiri" popii erau aia homosexuali si pedofili... Da' ma rog, asteptam urmatoarea recenzie, sa vedem cati se declara "atei homosexuali" si cati se declara "crestini pedofili" ;)) Ai dracu' simpatici. :cheers:

Ce va mai place sa dati voi cu paru' in capu' vecinului... Cain si Abel v-au invatat multe chestii, numai de bine. Cain era agricultor, Abel pastor. Cand aduceau jertfe "bunului Dumnezeu", Abel aducea berbecutz, rinichi si momitze in grasime, si le ardea pe jar si Dumnezeu era incantat de mirosul care se ridica la cer... Cain aducea ce avea, adica dovleci, varza, castraveti... Si le ardea si el pe jar, sa ofere jertfa, "dar bunul Dumnezeu" nu vroia legume, si nu accepta jertfa... asa ca fumul si mirosul nu mai urcau la cer, faceau rotocoale pe pamant...

Asa ca bunul frate Cain a luat piatra si i-a crapat capu' lu' Abel, ca prea se dadea mare cu oile lui. Zbang. Dreptate crestina.

Si atunci l-a intrebat Dumnezeu "Atotstiutorul" : "Unde e fratele tau Abel?" ...Hehehehehe...Erau doar 2 oameni pe tot pamantul la ora aia, asa cum spune biblia... Si Atotstiutorul il intreba pe unu' unde-i fracsu'... Si ala o dadea cotita: "I'm not my brother's keeper!" ... Da' Dumnezeu a mirosit el ceva, si l-a intrebat de ce e asa suparat... "Ce e in sufletul si mintea ta?"

Atotstiutorul asta... nu stia pre amulte. Daca ii dadea careva test de "divinitate suprema" pica cu brio, ramanea corijent pentru eternitate ;))

Si cum afla Doamne-Doamne ca Abel a mierlit-o? Glasul sangelui... I-a vorbit sangele lui Abel si i-a spus ca l-a hackuit Cain cu pietroiu'...

E nostim, pentru ca pe vremea aia cand s-a facut culegerea asta de povestioare, mituri si legente, de ii ziceti voi "cartea sfanta a adevarului suprem", toti salbaticii aia credeau ca viata, sufletul omului e in sange, pentru ca daca tai o vietate si ii curge sangele, moare. Deci viata=sange... De aici si toate ritualurile, jertfele, vrajile, blestemele, se faceau cu sange.

Si Doamne Doamne tot asa de naiv era, asculta glasul sangelui, vorbea cu el. Altfel habar nu avea unde era Abel.

Primul copil nascut al Evei a fost Cain care "a fost nascut fiu de la Dumnezeu"... Deci nu Isus a fost primul fiu al lui Dumnezeu, ci Cain. De Abel nu s-a mai zis nimic, decat ca s-a nascut al doilea si era pastor. Punct.

Si dupa ce a aflat Dumnezeu de crima facuta de Cain, l-a exilat pe ucigas, l-a condamnat sa cutreiere pamantul in lung si in lat, iar pamantul a fost instruit sa nu ii ofere adapost. Bun, toate ok pana aici... DAR! Speriat de sentinta, Cain se plange: "Doamne, sunt blestemat sa strabat pamantul fara adapost si ajutor, dar cine ma va intalni ma va ucide!" Si atunci, Doamne-Doamne i-a pus un semn sfant pe trupul lui Cain, ca toti sa stie ca nu au voie sa se ia de el... Pai ia stai asa bai nene, care altii? Unde erau acesti "ceilalti" pana acum? Si de unde stia Cain de ei?

Interesant e ca in istoria omenirii studiile antropologice au descris obiceiurile triburilor primitive, unde gasim cate ceva ce ne pune pe ganduri: agricultorii si pastorii erau dusmani de moarte. Se omorau in draci, pentru ca pastorii treceau cu turmele prin plantatiile agricultorilor, si de aici ieseau niste mini-razboaie nasoale intre triburi, se lasa cu mult sange.

Si daca un trib gasea prin preajma vreun strain, il casapea fara sa stea pe ganduri.

Singura modalitate prin care acel strain ar fi putut scapa era DOAR daca avea tatuat pe corp un semn "divin", un simbol tabu, o pecete a shamanilor. Atunci nu se luau de el, ca sa nu ii supere pe zei (nu pe Dumnezeu-Yahve-Elohim, ci pe zeii triburilor; fiecare se inchinau la ai lor, dar ii recunosteau pe toti).

Si acum, de unde oare o fi fost inspirata povestea asta cu Cain si Abel? Hmmm... un "mister". Probabil ca Dumnezeu a stat si a dictat totul profetilor, pentru ca asa scrie in carte, ca e cuvantul lui Dumnezeu. Misto cartea, merge de citit pe buda, desi nu sunt mare fan fantasy...

Link spre comentariu

Te-ai aplecat dupa sapun si ai facut niste descoperiri, interesant... Prea multe amanunte dai pe un forum.:blbl:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic