Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hopa, ce repede a aparut. Bine,l-a sunat un moderator: coae, lasa cheia franceza si treci pe forum ca ti-au gasit aia clona.

Mda... vezi, de aia sunt mai bune yapanezele :D coae...

Am vazut nivelul la care ati ajuns deopotriva crestini si atei, s-a pierdut de la o vreme hazul discutiei si al mistourilor... pare rau. Nu va mai incingeti din nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca depinde daca ia ratia de medicamente sau nu ... se activeaza diverse personalitati :))

Mah, nene, nu este de ras...Sincer pe mine ma ingrijoreaza ca exista asemenea specimene pe lumea asta, desi Dumnezeu ii iubeste si pe cei mai speciali dintre semenii nostri. Uita-te la Endo, de exemplu. Amin.

Eo zic ca pozele alea nu sunt pe bune, nu cred ca daca mergi cu motorul ala si fwti fete d'alea esti atat de dereglat la capatana ca sangerete.

Daca nu ii dati ignore in reply, o sa se inchida topicul asta. Sa nu ziceti ca nu v-am zis. :disappointed:

Editat de TARKA 2
Link spre comentariu

Mda... vezi, de aia sunt mai bune yapanezele :D coae...

Am vazut nivelul la care ati ajuns deopotriva crestini si atei, s-a pierdut de la o vreme hazul discutiei si al mistourilor... pare rau. Nu va mai incingeti din nimic.

Pai si noi cum ne mai distram?

Link spre comentariu

Hai baga tu un psalm sa revenim pe fagasu cel bun.

Pana atunci bag io un colind:

http://www.youtube.com/watch?v=8KgQZ1VEnhM

Link spre comentariu

Daca nu ii dati ignore in reply, o sa se inchida topicul asta. Sa nu ziceti ca nu v-am zis. :disappointed:

Lasa breh, construim altul. E randul meu sa deschid un topic d-asta.

Link spre comentariu

Daca nu esti tu atunci e moderatoru (fostu) care te-a sunat.. :rolleyes:

Bravo Watson! :D

Se adevereste zicala: un nebun arunca o piatra..... Dar nici ceilalti nu-s in regula.

Pai si noi cum ne mai distram?

Nu stiu, nu stiu ce sa zic... exista si distractii mai putin morbide :(

Link spre comentariu

Bravo Watson! :D

Se adevereste zicala: un nebun arunca o piatra..... Dar nici ceilalti nu-s in regula.

El e, gata.. rectific, nu Cesar e sangerete, e o confuzie, sangerete e altul.. se stie el :D

Link spre comentariu

El e, gata.. rectific, nu Cesar e sangerete, e o confuzie, sangerete e altul.. se stie el :D

Merci boss!

Oameni buni, atei, crestini, lucratori la badron, la stat sau din contra.... relaxare bre! :D

Numai bine si, pana la calmarea spiritelor, (desi nu va incanta deloc) sa va mangaie Maica Domnului!

Link spre comentariu

Vizitator sangerete

dar unde sunt pozele cu iubitele ateilor? inca nimic? sunteti mai pustinici voi de fel.... mai rau ca niste calugari biggrin.gif

nu e de mirare ca sunteti asa de incordati.... deja v-a luat delirul cu armata clonelor... fani star wars? hahahah

Link spre comentariu

dar unde sunt pozele cu iubitele ateilor? inca nimic? sunteti mai pustinici voi de fel.... mai rau ca niste calugari biggrin.gif

nu e de mirare ca sunteti asa de incordati.... deja v-a luat delirul cu armata clonelor... fani star wars? hahahah

Tu n-auzi mah ca nu primesti material de laba gratis? Fa si tu un serviciu cuiva, munceste, do sumthin.

PS: la voi la sectie nu se munceste intre orele 9-17?

Editat de Budd
Link spre comentariu

Lash, mincinos, fricos, ranchiunos ... heheh mare caracter crestin. Acum pot fi sigur ca e "doctor in aeronautica" hehehhehe... ce jeg!

Sper sa apuc sa te vad in albul ochilor si sa apuc sa-ti cunosc familia! Poate o sa inveti un lucru sau doua despre oamenii cu adevarat rai si fara mustrari de constiinta.

Alt doctor in aerospace?

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Hai ... zii ca nu suntem un cuplu misto ... ca-ti crap si capu'

middle_fat-women.jpg

Link spre comentariu

Bah, nene, incet, incet parca pari a ne dovedi cu prostia ta, desi nu cred ca esti prost, doar defect.

Mai bine pune tu o poza cu reteta de la farmacie, poate nu iei medicamentele cele mai potrivite... :unsure:

Link spre comentariu

Poll-ul are o problema.

Una e sa fii religios.

Una e sa fii credincios.

Alta e sa fii ateu.

religios? :scratch:

e vorba despre agnostic ...

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Poll-ul are o problema.

Una e sa fii religios.

Una e sa fii credincios.

Alta e sa fii ateu.

Astea sunt detalii. Dar daca tot ai venit, care e diferenta intre religios si credincios.

Alt doctor in aerospace?

Ca oi fi tu unu! Tu habar n-ai care-i diferenta dintre engine stall si stall.

Link spre comentariu

Astea sunt detalii. Dar daca tot ai venit, care e diferenta intre religios si credincios.

Ca oi fi tu unu! Tu habar n-ai care-i diferenta dintre engine stall si stall.

Corect, nici macar nu este important pentru ca nu-s doctor in aerospeis :D in altceva ...

Chiar asa, care-i diferenta? :crack:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic