Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

"religia este opiumul popoarelor "

dar tarasenia de mai jos intrece orice imaginitie chiar si bolnava .

http://www.ziare.com/stiri/morti/bebelus-mort-ingropat-intr-o-padure-din-brasov-chiar-de-parintii-sai-1107448

E o practica destul de obisnuita... cel putin pe la mine pe la tara (undeva in jud Suceava) pe la habotnicii aia... De fapt papistasii aia nu au nimic cu copilul... ei realizeaza ca acel copil mort e "carne de tun"... parintii nu au apucat sa se ataseze de el si deci moartea lui poate fi folosita de ei (de papistasi). Pur si simplu vor sa dea un exemplu cit de grav e sa fii "excomunicat... adica sa te impotrivesti bisericii sau sa te declari impotriva ei... nici popa nu iti miorlaie la cap si esti ingropat la un loc cu pisicile... bu hu huuu... Niste imbecili.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca razi o data inseamna ca te-a amuzat felul in care se maimutareste. Daca razi in continuare de acelasi personaj care face acelasi lucru inseamna ori ca te satisface permanent acest tip de comedie ori ca te simti apartinand unei trepte superioare si razi condescendent. No offence!

Tragi tu concluzia? :D

Repet, Becali trebuie compatimit, nu judecat. Nici nu trebuie sa "ne radem". Acelasi personaj, acelasi rol.... am ras o data, am ras de doua ori, am ras de 3 ori.... am ras de cateva ori pana m-am prins care-i treaba cu el. :(

Si daca il compatimesti, esti pe aceeasi treapta cu el? Nu cumva tot mai sus ca el te consideri?

Si chiar daca il judec, grav ar fi daca i-as afecta viata intr-un fel sau pe el personal, dar nu, rasul meu ramane al meu si gata, el isi vede de prostiile lui si viata merge inainte.

Ia click aici si vezi daca se rezolva ceva, apoi mai vorbim.

Link spre comentariu

Si daca il compatimesti, esti pe aceeasi treapta cu el? Nu cumva tot mai sus ca el te consideri?

Nu esti nicidecum mai sus din punct de veere al orgoliului. Inseamna ca ai scapat de acea motivatie care te facea sa il desconsideri si sa razi... Esti mai sus fata de tine, cel care radea, asta da.

Cel mai mult imi placi cand te faci ca nu pricepi :D Stiam niste povestioare zen, foarte dragute, cand se iveste prilejul am sa ti le zic :D

Link spre comentariu

Pai hai mane cu zenu, ca asteapta lumea p-acillea.

Sau macar un Yin/Yang ceva...

Link spre comentariu

Zen, frate!

Saru' mana, Satano, sculace piesa!

Link spre comentariu

Ei, si tu acum. Poti face mult mai multe.:smoke:

Link spre comentariu

ia zi, ca acu e prileju, mai am 40min de stat la munca si n-am ce face, niste povestioare zen ar fi la fix. :D

Pare rau de voi, sunt in vacanta pe plaja... :D

Asteapta momentul.... si rabdarea e o virtute.

Fraierii care ma ignorau ce mai fac, mai pune genunchii pe jos? :D

Link spre comentariu

Pare rau de voi, sunt in vacanta pe plaja... :D

Asteapta momentul.... si rabdarea e o virtute.

Fraierii care ma ignorau ce mai fac, mai pune genunchii pe jos? :D

Pai vorbeste cu Endo sa se roage pentru tine, ca de maine incep ploile. Parca el se lauda ca are pile la barbos.

E cod galben pana luni.

Distractie placuta.

Link spre comentariu

Mai nou se pune cotul pe jos, nimic nu stii...

Sorry boss, ai dreptate :( Recunosc, este peste nivelul meu intelectual :D Eu tocesc doar slidere de genunchi :D

Pai vorbeste cu Endo sa se roage pentru tine, ca de maine incep ploile. Parca el se lauda ca are pile la barbos.

E cod galben pana luni.

Distractie placuta.

Stii ce-i frumos, orice om are "pile" acolo :D Pana nu incerci nu stii ce pierzi.

Am revenit in tara, onorata clientela m-a asaltat deja... sper sa fac fata. Iti multumesc pentru gandul cel bun! :makeout:

Link spre comentariu

Cesare, imi pare rau ca, din nou, nu te-ai prins.

Faceam misto, dar tu continui sa ma confunzi cu un om bun.

In continuare fac misto, de fapt sunt un om bun, dar numai cu cei care merita sa fii bun.

Cat despre pile, ca sa am "pile" la barbos,tre' sa imi las barba.

Sunt singura autoritate "divina" pe care o recunosc.

Restul sunt prieteni.

Link spre comentariu

Sunt convins ca te surprinde reactia mea la glumele tale. Eu ma amuz copios cand te apuci sa imi explici ca ai glumit :D

Dar nu... nu asta era scopul. Ascuns intre cuvinte este si un alt sens.... de fapt nu e chiar atat de ascuns. De data astta nu ma mai amuza deloc faptul ca te incapatanezi sa nu vezi :(

Bun, nu e broblema, am rabdare.... Cu Belbody am avut rabdare si au iesit la iveala lucruri interesante.

Si asta e un lucru de studiat - rabdarea.

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Unde am glumit?

Nu intelegi diferenta intre a glumi si a face misto?

Zau, Cesare...te pierzi in multime..

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic