zaelu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 "religia este opiumul popoarelor " dar tarasenia de mai jos intrece orice imaginitie chiar si bolnava . http://www.ziare.com/stiri/morti/bebelus-mort-ingropat-intr-o-padure-din-brasov-chiar-de-parintii-sai-1107448 E o practica destul de obisnuita... cel putin pe la mine pe la tara (undeva in jud Suceava) pe la habotnicii aia... De fapt papistasii aia nu au nimic cu copilul... ei realizeaza ca acel copil mort e "carne de tun"... parintii nu au apucat sa se ataseze de el si deci moartea lui poate fi folosita de ei (de papistasi). Pur si simplu vor sa dea un exemplu cit de grav e sa fii "excomunicat... adica sa te impotrivesti bisericii sau sa te declari impotriva ei... nici popa nu iti miorlaie la cap si esti ingropat la un loc cu pisicile... bu hu huuu... Niste imbecili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Daca razi o data inseamna ca te-a amuzat felul in care se maimutareste. Daca razi in continuare de acelasi personaj care face acelasi lucru inseamna ori ca te satisface permanent acest tip de comedie ori ca te simti apartinand unei trepte superioare si razi condescendent. No offence! Tragi tu concluzia? Repet, Becali trebuie compatimit, nu judecat. Nici nu trebuie sa "ne radem". Acelasi personaj, acelasi rol.... am ras o data, am ras de doua ori, am ras de 3 ori.... am ras de cateva ori pana m-am prins care-i treaba cu el. Si daca il compatimesti, esti pe aceeasi treapta cu el? Nu cumva tot mai sus ca el te consideri? Si chiar daca il judec, grav ar fi daca i-as afecta viata intr-un fel sau pe el personal, dar nu, rasul meu ramane al meu si gata, el isi vede de prostiile lui si viata merge inainte. Ia click aici si vezi daca se rezolva ceva, apoi mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 muchos betterus now Belbody! Mersi de link... da... se simte diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 woa... merci mult Belbody, chiar simteam nevoia. Ce bine e acum. Ia uite, si banda de net parca e mai mare acum. Cesar, la tine se simte ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Si daca il compatimesti, esti pe aceeasi treapta cu el? Nu cumva tot mai sus ca el te consideri? Nu esti nicidecum mai sus din punct de veere al orgoliului. Inseamna ca ai scapat de acea motivatie care te facea sa il desconsideri si sa razi... Esti mai sus fata de tine, cel care radea, asta da. Cel mai mult imi placi cand te faci ca nu pricepi Stiam niste povestioare zen, foarte dragute, cand se iveste prilejul am sa ti le zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 ia zi, ca acu e prileju, mai am 40min de stat la munca si n-am ce face, niste povestioare zen ar fi la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 Stai un pic sa imi iau si eu popcornu'! ...Gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Stai un pic sa imi iau si eu popcornu'! ...Gata! Da da! Povestioare zen spuse de un crestin! Like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=s8P7Eitg9cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pai hai mane cu zenu, ca asteapta lumea p-acillea. Sau macar un Yin/Yang ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 pai ce ba ce am pus eu nu e zen enough? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 I want some zen too. Am tras un joint (nu d-ala de turist de care mi-a adus Belbody) si nimic ... Nici macar somnu'nu m-a loat. Life's good. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 (editat) Pai hai mane cu zenu, ca asteapta lumea p-acillea. Sau macar un Yin/Yang ceva... Ia d'aci, dude.... Editat Iulie 15, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Zen, frate! Saru' mana, Satano, sculace piesa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Zen, frate! Saru' mana, Satano, sculace piesa! macar atat sa fac ca sa satur setea de zen/ying yang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Ei, si tu acum. Poti face mult mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 macar atat sa fac ca sa satur setea de zen/ying yang. Ai facut un drac ) ... tocmai mi-ai redeschis apetitul de sex in grup ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 ia zi, ca acu e prileju, mai am 40min de stat la munca si n-am ce face, niste povestioare zen ar fi la fix. Pare rau de voi, sunt in vacanta pe plaja... Asteapta momentul.... si rabdarea e o virtute. Fraierii care ma ignorau ce mai fac, mai pune genunchii pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Mai nou se pune cotul pe jos, nimic nu stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Pare rau de voi, sunt in vacanta pe plaja... Asteapta momentul.... si rabdarea e o virtute. Fraierii care ma ignorau ce mai fac, mai pune genunchii pe jos? Pai vorbeste cu Endo sa se roage pentru tine, ca de maine incep ploile. Parca el se lauda ca are pile la barbos. E cod galben pana luni. Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Mai nou se pune cotul pe jos, nimic nu stii... Sorry boss, ai dreptate Recunosc, este peste nivelul meu intelectual Eu tocesc doar slidere de genunchi Pai vorbeste cu Endo sa se roage pentru tine, ca de maine incep ploile. Parca el se lauda ca are pile la barbos. E cod galben pana luni. Distractie placuta. Stii ce-i frumos, orice om are "pile" acolo Pana nu incerci nu stii ce pierzi. Am revenit in tara, onorata clientela m-a asaltat deja... sper sa fac fata. Iti multumesc pentru gandul cel bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Cesare, imi pare rau ca, din nou, nu te-ai prins. Faceam misto, dar tu continui sa ma confunzi cu un om bun. In continuare fac misto, de fapt sunt un om bun, dar numai cu cei care merita sa fii bun. Cat despre pile, ca sa am "pile" la barbos,tre' sa imi las barba. Sunt singura autoritate "divina" pe care o recunosc. Restul sunt prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 (editat) Sunt convins ca te surprinde reactia mea la glumele tale. Eu ma amuz copios cand te apuci sa imi explici ca ai glumit Dar nu... nu asta era scopul. Ascuns intre cuvinte este si un alt sens.... de fapt nu e chiar atat de ascuns. De data astta nu ma mai amuza deloc faptul ca te incapatanezi sa nu vezi Bun, nu e broblema, am rabdare.... Cu Belbody am avut rabdare si au iesit la iveala lucruri interesante. Si asta e un lucru de studiat - rabdarea. Editat Iulie 15, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Unde am glumit? Nu intelegi diferenta intre a glumi si a face misto? Zau, Cesare...te pierzi in multime.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate