Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu e tocmai simplu de explicat ce este "dragostea crestina" dar e util de stiut ca opusul ei nu este ura ci nepasarea. Asadar, daca un individ scapa de orice forma manifesta sau potentiala de nepasare, e virtual capabil de acea dragoste propovaduita de Hristos, indiferent daca se declara sau nu credincios.

Editat de Cesar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica iubesti la comanda. Nu are nicio legatura cu obiectul iubirii, ci cu doctrina de care apartii...

Un sentiment mai ieftin de atat nu cred ca puteai sa descrii.

Vai de capul nostru. De unde ai scos-o pe asta cu "la comanda" ... te referi la experienta proprie? Sau iar incerci sa aduci argumente falacioase :disappointed: (trebuie sa recunosc ca esti talentat :laugh:)

Editat de P.C. Refinantat
Link spre comentariu

Vai de capul nostru. De unde ai scos-o pe asta cu "la comanda" ... te referi la experienta proprie? Sau iar incerci sa aduci argumente falacioase :disappointed: (trebuie sa recunosc ca esti talentat :laugh:)

"iubeste-ti dusmanii ! " ... o fi o rugaminte ... daca tot e asa atotputernic, de ce a facut o lume in care exista dusmani ? Eu cred ca e un pacalici.

Eu zic mai bine ... sa bem

:cheers:

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Adica iubesti la comanda. Nu are nicio legatura cu obiectul iubirii, ci cu doctrina de care apartii...

Un sentiment mai ieftin de atat nu cred ca puteai sa descrii.

Am invatat de la El...nu mi-a ordonat...ii o diferenta..

Link spre comentariu

"iubeste-ti dusmanii ! " ... o fi o rugaminte ... daca tot e asa atotputernic, de ce a facut o lume in care exista dusmani ? Eu cred ca e un pacalici.

Iar ajungem la discutii care nu-si au rostul pe topicul ateism. Nu conteaza de ce a zis, cine a zis sau ce a zis. Conteaza ce zicem noi aici si acum

Acum spune tu cum e cu iubirea (sunt sigur ca ai o parere) ... e doar o pastila de LSD sau e ceva mai mult? :rolleyes: (o raie tratabila? :grinbandit:)

PS. "iubeste-ti dusmanii ! " nu e nici rugaminte, nici comanda ;)

Link spre comentariu

Dusmanii ii faci tu si noi...nu El. daca facea o lume perfecta, era din robotei care nu stiu sa aleaga nimic. Si tocmai de asta lumea de acum e perfecta cu toate "imperfectiunile" ei. Ca putem alege sa fim buni sau rai, iubitori sau dusmani.

Editat de Gilbert
Link spre comentariu

Iar ajungem la discutii care nu-si au rostul pe topicul ateism. Nu conteaza de ce a zis, cine a zis sau ce a zis. Conteaza ce zicem noi aici si acum

Adica sa nu punem la indoiala ce zice sefu ... nu? :) ca asa vrei tu, ca esti slujitorul lui.

Sa nu ne intrebam, sa tinem capul in pamant si sa nu cercetam.

Acum spune tu cum e cu iubirea (sunt sigur ca ai o parere) ... e doar o pastila de LSD sau e ceva mai mult? :rolleyes: (o raie tratabila? :grinbandit:)

Ce e iubirea? o reactie chimica in creier ... dopamina, serotonina, adrenalina ... combinate in diverse ratii. La tine ce e? sa pupi o icoana ca asa a zis ma-ta mare ?

PS. "iubeste-ti dusmanii ! " nu e nici rugaminte, nici comanda ;)

Aaa ... scuza-ma .. e ceva special, ca el vorbeste cu tâlc, cifrat, doar pentru alesii lui. nu?

Hai ma nene .. ma lasi?

M-am plictisit de topicul asta, nu mai e nimic interesant ... decat o granitza imaginara, intre 2 tabere, desenata cu creta.

De ce nu va faceti topic de crestinism? sincer, jur cu mana pe biblie :crack: ca n-o sa postez acolo.

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Dusmanii ii faci tu si noi...nu El. daca facea o lume perfecta, era din robotei care nu stiu sa aleaga nimic. Si tocmai de asta lumea de acum e perfecta cu toate "imperfectiunile" ei. Ca putem alege sa fim buni sau rai, iubitori sau dusmani.

Aaaa ... ce simplu era. deci asta era explicatia ...

:friends:

Link spre comentariu

Pai si tu ai ales sa fii dusman cu mine.Halal!

Link spre comentariu

@nervOptik

"Adica sa nu punem la indoiala ce zice sefu ... nu? :) ca asa vrei tu, ca esti slujitorul lui.

Sa nu ne intrebam, sa tinem capul in pamant si sa nu cercetam.

"

Vreau sa spun ca e dificil pentru unii sa inteleaga anumite texte (dehh fiecare dupa capacitate)

"Ce e iubirea? o reactie chimica in creier ... dopamina, serotonina, adrenalina ... combinate in diverse ratii. La tine ce e? sa pupi o icoana ca asa a zis ma-ta mare ?"

Hi hi hi ... imi place raspunsul.

"Aaa ... scuza-ma .. e ceva special, ca el vorbeste cu tâlc, cifrat, doar pentru alesii lui. nu?

Hai ma nene .. ma lasi?"

Nu vorbeste cu talc, din contra vorbeste pentru a intelege mintea color de acum 2000 de ani, insa unii nu pot procesa nici macar dupa 2000 de ani ... nu e amuzant?

"De ce nu va faceti topic de crestinism? sincer, jur cu mana pe biblie :crack: ca n-o sa postez acolo."

Unde e mai fun ca aici? :laugh: Nici macar topicul FUN nu e la fel de amuzant ca asta.

Ia microfonul si vorbeste.

:haha: Nebunaticule (si eu care credeam ca esti insurat )

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Am invatat de la El...nu mi-a ordonat...ii o diferenta..

COMĂNDĂ ~ĂŠnzi f. 1) Dispoziție, scrisă sau orală, emisă de o autoritate sau de o persoană oficială [in cazul asta imaginara/imaginata], spre a fi îndeplinită de cei vizați[indoctrinati];

Folosesti verbul "a invata" sinonim cu "a prelua" niste informatii sau obiceiuri, si nu de a le dobandi, prin studiu sau experienta directa.

Dragostea de care vorbesti tu este redusa la o banala conventie sociala.... cam ca cea de a nu arunca hartii pe trotuar.

In momentul in care ai iubi fara discrimare, ai devalorizat total sentimentul.

Link spre comentariu

1. Sunt credincios (157 votes [35.52%])
  2. Sunt ateu (203 votes [45.93%])

Nici pe topicul Ateului Necunoscut nu sunt chiar atat de multi atei. Sunteti doar cu doar 10% mai multi decat credinciosii :crack: nu e de mirare ca in viata reala reprezinta doar 0,1% din populatie :laugh:

Link spre comentariu

de ce nu se pune un puzzle la apasare butonului de "post" ? Daca il rezolvi posteaza, daca nu, nu posteaza ? Ce curatenie ar fi pe aici!!! :rolleyes:

Link spre comentariu

de ce nu se pune un puzzle la apasare butonului de "post" ? Daca il rezolvi posteaza, daca nu, nu posteaza ? Ce curatenie ar fi pe aici!!! :rolleyes:

Da....ai dreptate. Probabil ar mai vorbi vreo 2.

Link spre comentariu

inteligenta si piosenia au (in opinia mea) suma constanta. Automat....

Daca Evolutia nu exista, si noi ne 'tragem' din Adam si coasta lui, de unde vin negrii ? De la Alah ?

Editat de ranga
Link spre comentariu

1. Sunt credincios (157 votes [35.52%])
  2. Sunt ateu (203 votes [45.93%])

Nici pe topicul Ateului Necunoscut nu sunt chiar atat de multi atei. Sunteti doar cu doar 10% mai multi decat credinciosii :crack: nu e de mirare ca in viata reala reprezinta doar 0,1% din populatie :laugh:

:crack:

Ca tot vorbeam despre logica. Dobi, ma distrezi de fiecare data, serios.

Link spre comentariu

:crack:

Ca tot vorbeam despre logica. Dobi, ma distrezi de fiecare data, serios.

Daca pe topicul ateilor sunt 40% crestini...cati atei sunt in viata reala? Sunt mai multi de 1%? Eu cred ca da, desi nerecunoscuti. Ar trebui sa faceti ceva sa fiti recunoscuti....poate aveti mai multe de impartasit asa...Poate mai multi crestini isi vor da seama ca ar trebui sa-L paraseasca pe D-zeul lor si sa imbratiseze stiinta. Noi avem o idee care uneste cateva sute de milioane de capete. Ateilor le trebuiesc 1 milion de capete sa aibe o idee...

Editat de Gilbert
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic