Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Adicalea n-au nica' cu musulmanu , cu hindusu , cu aborigenu care inchinat in fata unui stalp preaslaveste imago mundi'u lu Eliade. Parca era axis mundi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Pe asta il stii? http://www.youtube.com/watch?v=8eXm_ABuH9o El ii Generatoru` si Terminatoru` vietii...In corpu` lui infinitysfera...hahahaha!!! Da pe Mesia asta il stii? I Sus de Romania http://www.vplay.ro/watch/3gum32gb/ Editat Noiembrie 16, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 E haios nu ? Daca te claustrezi in chilie esti habotnic si barbar , daca dai un cap in gura nu impartasesti preceptele mesianice pe care ar trebui sa le urmezi . Problema la genul asta de rationament este cea pe care am incercat sa o ilustrez intr-un post de acu ceva vreme cand sustineam ca majoritatea ateilor de pe topicul asta sunt anti-crestini. Adicalea n-au nica' cu musulmanu , cu hindusu , cu aborigenu care inchinat in fata unui stalp preaslaveste imago mundi'u lu Eliade. Cand credinciosul , in speta crestinul duce razboi sfant este dovedit ca fapt de creierele mai putin exersate ca religia este un cult al violentei si ignora razboaiele rasiale , pentru putere ori pamant care investite cu aura habotniciei au urmarit complet altceva decat crestinizarea lumii. Daca in schimb credinciosul intoarce si obrazul celalalt i se imputeaza ca ar fi slab (nu de inger banuiesc) si o urma vetusta a intunecatului Ev Mediu. Io nu mai inteleg nimic ) Ma rog , cred ca asta-i si ideea. Majoritatea ateilor de aici nu au avut first contact cu islamul. Eu inteleg unde vrei sa duci discutia insa nu vorbesti cu Cesar aici, el poate pica in plasa. Stai linistit, in momentul in care va aparea iarasi un musulman aici (fusese o fata si au sarit pe ea si crestinii si ateii) va fi luat/a in balon. Pana una alta,rezuma-te la ce stii mai bine. Cum ar fi masturbarea, de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 misto faza... despre isus (fiul lu stapinu inelelor ffs) au scris o brosurica senila... si au dat copy paste de 3 ori la ea si tot o amaraciune de addendum e la biblie... dar despre sfintu fericitu Augustin... s-a scris volume... pfoai sa-mi trag palme. isusel cred ca e individios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 misto faza... despre isus (fiul lu stapinu inelelor ffs) au scris o brosurica senila... si au dat copy paste de 3 ori la ea si tot o amaraciune de addendum e la biblie... dar despre sfintu fericitu Augustin... s-a scris volume... pfoai sa-mi trag palme. isusel cred ca e individios. Este invers. Augustin a scris o carte care-i mai cunoscuta de noi(vi-as recomnada Confesiunile lui). Isus n-a scris nimic si totusi sunt biblioteci pline despre El, asta in afara Bibliei. Si nu numai atat. Sunt biblioteci pline de oameni ce l-au cunoscut, de acum 2000 de ani pana azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Bai adevarul ca sunt chiar proficient , daca-mi scuzati barbarismul , la onanism dar nu mi-am pus niciodata problema ca asta as face cel mai bine. Budd , as putea sa-ti predau miscarea de baza ca sa nu mai f*ti elementii de la calorifer , gramatica limbii romane , logica si bunul simt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Este invers. Augustin a scris o carte care-i mai cunoscuta de noi(vi-as recomnada Confesiunile lui). Isus n-a scris nimic si totusi sunt biblioteci pline despre El, asta in afara Bibliei. Si nu numai atat. Sunt biblioteci pline de oameni ce l-au cunoscut, de acum 2000 de ani pana azi. Confirm, l-am cunoscut si io. Eram intr-o biblioteca plina cu oameni acum 2000 de ani. Si pentru ca doar budismul oferea reincarnare (la oferta) am trecut instant la ei doar ca sa vin si sa va povestesc voua, tuturor, ca Iisus traieste. Si se uita la voi in fiecare seara sa vada daca ziceti rugaciunea la pat , fwteti doar in pozitia misionarului (Cesar la tine nu se aplica pentru ca tu stii doar sa stai capra) si va spalati pe dinti. Budd , as putea sa-ti predau miscarea de baza ca sa nu mai f*ti elementii de la calorifer , gramatica limbii romane , logica si bunul simt . Toti se cred experti pana in momentul in care-i pui la treaba. Presimt ca nici laba nu stii s-o faci ca lumea. Editat Noiembrie 16, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Adica exact ce nu poti sa faci tu din varii motive. PS: vezi ca aia fwt fete. Nu vad ce legatura ar avea cu tine. Tu esti homosexual (nu ca este ceva rau in asta,parol, fiecare isi traieste viata cum vrea). Tu esti un exponat Antipa. De ce imi raspunzi ca la gradinita? Toti se cred experti pana in momentul in care-i pui la treaba. Presimt ca nici laba nu stii s-o faci ca lumea. Epic si colosal Am gasit un expert. Profesore, dai si note? Imi cer scuze, EXPERIMENTATULE Editat Noiembrie 16, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Epic si colosal Am gasit un expert. Profesore, dai si note? De la 9 la 10. Evident, we aim for perfection. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Toti se cred experti pana in momentul in care-i pui la treaba. Presimt ca nici laba nu stii s-o faci ca lumea. Io presimt ca pe tine te-a violat un popa cand erai mic si ai ramas cu sechele. Numa cand vezi o sutana te dilati spasmodic Ce-mi plac discutile astea cand dupa un sir de argumentari pasionale incepem sa aruncam cu (cuvant urat) unii intr-altii. Daca nici asta nu dovedeste ca ne tragem din maimute , nu stiu ce anume ne mai poate convinge . Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 De la 9 la 10. Evident, we aim for perfection. Ma... deja s-a dus departe departe acest offtopic destul de amuzant pana acum. Va urez spor la treaba in continuare! Am sters-o! Multumesc pentru intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 alooo.... care-i treaba aci? PM nu aveti? sa revenim la cele sfinte va rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Io presimt ca pe tine te-a violat un popa cand erai mic si ai ramas cu sechele. Numa cand vezi o sutana te dilati spasmodic Popii violeaza baietii mici ??? Cine ar fi crezut? Sutana si erectia sunt strans legate intre ele, no contest. Ma... deja s-a dus departe departe acest offtopic destul de amuzant pana acum. Va urez spor la treaba in continuare! Am sters-o! Multumesc pentru intelegere Pa, tu sa revenim la cele sfinte va rog... Te duci la Sf. Anton 9 marti la rand ,cu acatist ,pe care il dai preotului si astepti sa il citeasca si in cea de-a 10 marti te duci cu multumiri , adica cu ulei ,faina ,zahar ,paine ,pe care le duci la slujba de sfintit ,apoi lasi o parte din ele in biserica ,si din restul le iei acasa si gatesti cu ele. painea sfintita o imparti pe toata in biserica. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Popii violeaza baietii mici ??? Cine ar fi crezut? Sutana si erectia sunt strans legate intre ele, no contest. Pa, tu Pai io am baut cu popii de la seminar vreo 3 ani , am mers cu ei la curve , am facut scandal la discoteca din sat , ba chiar o data un bun amic de la teologie care printre altele are o trupa rock pe undeva prin Brasov s-a imbatat si a taiat capul unui caine cu toporu. Go EVIL ! Da' ce treaba are asta cu defularile pseudointelectuale anti crestinesti , sa moar' fetele mele de pricep Edit. Mi-am adus aminte de Georgiana , o buna prietena din Piatra Neamt care a fost maicuta ca au dat-o acolo de la casa de copii , nu mai stiu exact cum s-a intamplat , oricum ideea e ca o data ajunsa in Bucuresti s-a tatuat toata si s-a combinat cu seful de galerie de la Rapid care printre altele era si camatar. Adevaru e ca femeia aia era o bunaciune de luai si altaru la fugareala. Pai sa nu acuzi crestinismul ? Sa nu-ti faci cruce invers ? Sa nu dai foc la icoane ? Asta-i logica mai baietii lu' tata ? Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Multa dragoste pe-aci pe forum dupa cate vaz. Trecand de aparente stiu ca exista pe-aici cei care-L iubesc si cei care-L urasc pe Hristos. Dar ateii unde sunt? Cei care stiu(nu doar cred) ca se trag din maimuta. Ca s-or tras din maimuta ii irelevant. Dar raul din ei de unde se trage? Ca maimutele nu cred ca-s atat de rele.Pare-se ca topicul o luat-o pe araturi. Editat Noiembrie 16, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Pai io am baut cu popii de la seminar vreo 3 ani , am mers cu ei la curve , am facut scandal la discoteca din sat , ba chiar o data un bun amic de la teologie care printre altele are o trupa rock pe undeva prin Brasov s-a imbatat si a taiat capul unui caine cu toporu. Go EVIL ! Da' ce treaba are asta cu defularile pseudointelectuale anti crestinesti , sa moar' fetele mele de pricep Is a free country, ce vreai sa-ti zic mai mult? Multa dragoste pe-aci pe forum dupa cate vaz. Trecand de aparente stiu ca exista pe-aici cei care-L iubesc si cei care-L urasc pe Hristos. Dar ateii unde sunt? Cei care stiu(nu doar cred) ca se trag din maimuta. Ca pare-se ca topicul o luat-o pe araturi. Pai asta e si scopul,nu? De exemplu, Popo Cosmin a aparut si a futat tot topicul cu gaini offtopic in speranta ca va fi aruncat la gunoi (topicul), chestie pentru care a fost si suspendat. Evident ca exista personaje care cred ca Gizas a fost un personaj real si ca se afla undeva sus, planand deasupra fiecarei turle de biserica. Very good, nimic de zis insa intrebarea este : ce cauta oamenii astia aici pe topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Is a free country, ce vreai sa-ti zic mai mult? Pai asta e si scopul,nu? De exemplu, Popo Cosmin a aparut si a futat tot topicul cu gaini offtopic in speranta ca va fi aruncat la gunoi (topicul), chestie pentru care a fost si suspendat. Evident ca exista personaje care cred ca Gizas a fost un personaj real si ca se afla undeva sus, planand deasupra fiecarei turle de biserica. Very good, nimic de zis insa intrebarea este : ce cauta oamenii astia aici pe topic? Daca pluteste nu stiu. Dar stiu ca este intre noi. Sper sa-l cunosti si tu vreodata. De fapt frate Budd...cred ca vei fi unul care-L va cunoaste. Acum nu are rost sa te conving de nimic. Dar tu esti unul care vei avea fericirea sa-L cunoasca. Poti sa_l injuri acum cat vrei. Si pe mine la fel. In mainile Lui este tot viitorul nostru. Si nu stiu de ce am impresia asta...ca vei regreta tot timpul fara sa-L cunosti pe El. Editat Noiembrie 16, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Bai , deci hoooo cu joiana ! Gizaz e adevar istoric desi sunt niste incongruente in Noul Testament de ordinu catorva zeci de ani. Dar a existat , ca daca n-ar fi existat nu s-ar fi povestit. Ca a fost investit post-mortem / post-resurectie cu ceva calificative universale in religie , fie de sorginte sumerica , egipteana sau mai stiu eu ce , e irelevant. Acu ca s-au trezit aia de la Niceea sa-l faca atotcuprinzatoru caracteristicelor fiecarei religii antice , nu-i vina omului si nici nu dovedeste fara tagada ca era cine a spus ca era , ori ca nu. Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Daca pluteste nu stiu. Dar stiu ca este intre noi. Sper sa-l cunosti si tu vreodata. De fapt frate Budd...cred ca vei fi unul care-L va cunoaste. Acum nu are rost sa te conving de nimic. Dar tu esti unul care vei avea fericirea sa-L cunoasca. Poti sa_l injuri acum cat vrei. Si pe mine la fel. In mainile Lui este tot viitorul nostru. Si nu stiu de ce am impresia asta...ca vei regreta tot timpul fara sa-L cunosti pe El. Numai Budd va avea privilegiul asta? Ma oftic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Bai , deci hoooo cu joiana ! Gizaz e adevar istoric desi sunt niste incongruente in Noul Testament de ordinu catorva zeci de ani. I rest my case Puneti-va mah de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Numai Budd va avea privilegiul asta? Ma oftic. Nu te oftica. Fiecare cu vremea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Io n-am cu cine sa ma pun in acord ca nu-s vita in cireada si judec dupa cum ma duce pe mine capul. Nu ma lupt cu nimeni pe topicu asta sunt aici doar pentru amuzament si pentru rara ocazie de a mai invata ceva. Ma doare fix la bascheti de ambele tabere. Ca ajungeti in focurile Gheenei sau cantati la harpa va priveste . Era sa-i uit pe cei care trec din fiinta in negura atemporala a Universului. Succes si cu treaba aia ! Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Bai , deci hoooo cu joiana ! Gizaz e adevar istoric desi sunt niste incongruente in Noul Testament de ordinu catorva zeci de ani. Dar a existat , ca daca n-ar fi existat nu s-ar fi povestit. Ca a fost investit post-mortem / post-resurectie cu ceva calificative universale in religie , fie de sorginte sumerica , egipteana sau mai stiu eu ce , e irelevant. Acu ca s-au trezit aia de la Niceea sa-l faca atotcuprinzatoru caracteristicelor fiecarei religii antice , nu-i vina omului si nici nu dovedeste fara tagada ca era cine a spus ca era , ori ca nu. OK... care sint dovezile istorice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Daca pluteste nu stiu. Dar stiu ca este intre noi. Sper sa-l cunosti si tu vreodata. De fapt frate Budd...cred ca vei fi unul care-L va cunoaste. Acum nu are rost sa te conving de nimic. Dar tu esti unul care vei avea fericirea sa-L cunoasca. Poti sa_l injuri acum cat vrei. Si pe mine la fel. In mainile Lui este tot viitorul nostru. Si nu stiu de ce am impresia asta...ca vei regreta tot timpul fara sa-L cunosti pe El. Gizas se arata deci doar alora care-l injura? Frate Gilbert, nu-l injur pe Gizas pentru ca asa cum ti-am zis, personajul (evident fictiv) este super cool. El a inventat miscarea hippie cu mii de ani inaintea Woodstock si a fost primul open gay din Israel. Cum dracu sa nu vreau sa beau si sa fumez cu o legenda? Are you nuts? OK... care sint dovezile istorice? Biblia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Gizas se arata deci doar alora care-l injura? Frate Gilbert, nu-l injur pe Gizas pentru ca asa cum ti-am zis, personajul (evident fictiv) este super cool. El a inventat miscarea hippie cu mii de ani inaintea Woodstock si a fost primul open gay din Israel. Cum dracu sa nu vreau sa beau si sa fumez cu o legenda? Are you nuts? Biblia. Tu stii ca esti doar revoltat impotriva Lui. Si mai stii si ca nu vorbesti nimic adevarat despre El. Si mai stii ca ti-ar place sa-L cunosti. OK... care sint dovezile istorice? Nu ma pune sa ti le insir...ca n-am chef de scris atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate