Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-a mai postat, dar nu-i bai, ca de fiecare data imi place.

Cat despre inregistrare, am nevoie de acordul proprietarului pentru a o pune pe net, iar acesta este o persoana foarte religioasa.

Asa ca asteptarea ar putea sa fie cam lunga, nea' ZaiRe. Sorry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, totusi religia e una, popa ala e alta. :))

Sa revenim, patroarhia romana are cei mai buni oameni de afaceri,anul acesta i-a depasit la profit pana si pe cei de la McDonalds.

Urmatorul pas e la bursa. :friends:

Link spre comentariu

Si astia sunt banii care apar pe facturi/chitante.

Grosul banetului merge prin cutia milei.

Link spre comentariu

Esti in urma.. cutia milei a disparut, au trecut la conturi bancare. ;)

Faceți o donație pentru

Catedrala Mântuirii Neamului

Cont BCR (ROL):

RO53 RNCB 0075 0048 9503 0109

Sucursala Sector 4, București

Cont BCR (EUR):

RO96 RNCB 0075 0048 9503 0111

Cont BCR (USD):

RO26 RNCB 0075 0048 9503 0110

Link spre comentariu

cand eram in liceu ma mai certam cu credinciosii... acum deja mi se pare atat de stupida discutia despre existenta lui dumnezo incat nu mai pierd timpul cu dezbateri, pt ca mi se pare prea prea prea stupid. nu te poti certa pe existenta unei chestii imaginare, e ca si cum ai dezbate existenta lu' mos craciun sau a lu' tanti zana maseluta.

Link spre comentariu

Daca aia cu transformat apa in vin e pe bune, Isus nu a trait degeaba!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Domnilor, va recomand o carte misto de tot:

http://www.polirom.r...lui-iisus-3214/

Am citit aseara vreo 50 de pagini si m-am stricat de ras.

Si un review:

Traducere de Iulia Gorzo

Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus este o privire absolut ireverentioasa, dar tandra si plina de umor, aruncata in culisele istoriei sacre. Nasterea lui Iisus a fost consemnata in Evanghelii, ca si invataturile, faptele si sacrificiul sau divin. Insa nimeni nu stie nimic despre copilaria Fiului Domnului – nimeni in afara de prietenul sau, Biff. Inca din ziua in care Levi, fiul lui Alfeu, poreclit Biff, l-a intilnit pe Iosua din Nazaret, pe atunci in virsta de sase ani, surprinzindu-l pe cind invia o sopirla, cei doi au devenit nedespartiti. De aceea, ingerul Raziel l-a readus pe Biff la viata si l-a incuiat intr-o camera de hotel din Statele Unite ale Americii pentru a scrie o noua Evanghelie, povestea nestiuta de nimeni altcineva. Intre timp, Raziel comanda pizza, se uita la seriale siropoase si aspira sa devina Omul Paianjen. Si, la rindul ei, istoria lui Biff e intesata de minuni, calatorii cu totul neobisnuite, vindecari si invieri miraculoase, kung fu, demoni si tipe tari. Pericolul pindeste la tot pasul, caci, incapabil sa minta sau sa comita vreun act de violenta, Iosua isi face o multime de dusmani. Din fericire, Biff este un maestru al inselaciunii, petrecaret si cu limba ascutita, gata sa-si puna talentele in slujba amicului sau.

„Christopher Moore este un adevarat Maestru al Bizarului. In functie de perspectiva, romanele sale sint fie scandalos de originale, fie scandaloase in cel mai original mod cu putinta. In orice caz, Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus este o carte revoltator de amuzanta si surprinzator de tandra: trebuie mentionat ca autorul nu se incurca cu jumatati de masura. De-abia astept urmatorul lui roman.” (Peter Beagle)

Editat de Louis Cyphre
Link spre comentariu

http://www.timesnewr...gasit-particula

post-10629-0-09494700-1344447164_thumb.jpg

Editat de Louis Cyphre
Link spre comentariu

Mai , asta nu conteaza asa mult, nasol este ca Romania, conform site-ului pe care ni l-ai impartasit, e pe locul 6 in lume ca tara religioasa.

In fata Irakului.

Acuma, mai conteaza si cine face sondajul.

Link spre comentariu

"Procesul lipsit de gândire numit credință nu este o modalitate de înțelegere a lumii, ci este în mod fundamental opus științei moderne și metodei științifice, fiind astfel periculos.

Întregul cadru moral al religiilor este distorsionat și că, doar pentru că știința nu a răspuns încă la toate întrebările despre univers, nu înseamnă că trebuie să apelăm la credință, care nu a dat până acum niciun răspuns important.

http://filmedocumentare.com/religia-radacina-tuturor-relelor/

Un documentar foarte interesant.

“Fabrica” de bani – Biserica Ortodoxă Română

"Răspunsul la întrebarea „ce se întâmplă cu banii strânÂşi din serviciile religioase, vânzarea de obiecte de cult, donațiile Âşi subvențiile de la stat?” nu a fost încă elucidat. Acest film documentar, intitulat „Cât de mare este averea Bisericii” Âşi difuzat în emisiunea Cu Ochii’n 4, la TVR, încearcă să risipească misterul din jurul averii impresionante."

http://filmedocumentare.com/averea-bisericii-ortodoxe-romane/

Link spre comentariu

Penetrule, mai pune o lada de bere la datoria aia pe care o am la tine.

Cand ne intalnim, o sa plec de acolo 4x4.

....desi Carlin e mai fain ...

Editat de Louis Cyphre
Link spre comentariu

http://www.youtube.com/watch?v=QnTjrkk-wWU

totusi nu se pot nega asemenea aparitii/minuni

asta primavara cand am cojit un ou de pasti, pe vopseaua ramasa pe albus mi-a aparut imaginea lui...Arsinel!!!

o fi de bine???

io nu vad nimic.. tu ce vezi??

Link spre comentariu

mi-aduc aminte de o discutie intre niste babe, surprinsa la tara acum ceva vreme. era analizata situatia unui consatean, bolnav de ciroza-n faza terminala, pe fond de alcoolism. concluzia a fost ca e din motiv ca "el cam fashe treaba duminica" :)

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic