Jeff_TM Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Poate s-a mai postat, dar e fix la tinta: http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 S-a mai postat, dar nu-i bai, ca de fiecare data imi place. Cat despre inregistrare, am nevoie de acordul proprietarului pentru a o pune pe net, iar acesta este o persoana foarte religioasa. Asa ca asteptarea ar putea sa fie cam lunga, nea' ZaiRe. Sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Ok, totusi religia e una, popa ala e alta. ) Sa revenim, patroarhia romana are cei mai buni oameni de afaceri,anul acesta i-a depasit la profit pana si pe cei de la McDonalds. Urmatorul pas e la bursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Si astia sunt banii care apar pe facturi/chitante. Grosul banetului merge prin cutia milei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Esti in urma.. cutia milei a disparut, au trecut la conturi bancare. Faceți o donație pentru Catedrala Mântuirii Neamului Cont BCR (ROL): RO53 RNCB 0075 0048 9503 0109 Sucursala Sector 4, București Cont BCR (EUR): RO96 RNCB 0075 0048 9503 0111 Sucursala Sector 4, București Cont BCR (USD): RO26 RNCB 0075 0048 9503 0110 Sucursala Sector 4, București Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 cand eram in liceu ma mai certam cu credinciosii... acum deja mi se pare atat de stupida discutia despre existenta lui dumnezo incat nu mai pierd timpul cu dezbateri, pt ca mi se pare prea prea prea stupid. nu te poti certa pe existenta unei chestii imaginare, e ca si cum ai dezbate existenta lu' mos craciun sau a lu' tanti zana maseluta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 CredincioÂşii sunt niÂşte norocoÂşi, au la capitolul "prieteni imaginari" cu unul în plus față de noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Daca aia cu transformat apa in vin e pe bune, Isus nu a trait degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 (editat) Conceptul de mnezo e deja un concept passe ... Editat Iulie 23, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 (editat) Domnilor, va recomand o carte misto de tot: http://www.polirom.r...lui-iisus-3214/ Am citit aseara vreo 50 de pagini si m-am stricat de ras. Si un review: Traducere de Iulia Gorzo Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus este o privire absolut ireverentioasa, dar tandra si plina de umor, aruncata in culisele istoriei sacre. Nasterea lui Iisus a fost consemnata in Evanghelii, ca si invataturile, faptele si sacrificiul sau divin. Insa nimeni nu stie nimic despre copilaria Fiului Domnului – nimeni in afara de prietenul sau, Biff. Inca din ziua in care Levi, fiul lui Alfeu, poreclit Biff, l-a intilnit pe Iosua din Nazaret, pe atunci in virsta de sase ani, surprinzindu-l pe cind invia o sopirla, cei doi au devenit nedespartiti. De aceea, ingerul Raziel l-a readus pe Biff la viata si l-a incuiat intr-o camera de hotel din Statele Unite ale Americii pentru a scrie o noua Evanghelie, povestea nestiuta de nimeni altcineva. Intre timp, Raziel comanda pizza, se uita la seriale siropoase si aspira sa devina Omul Paianjen. Si, la rindul ei, istoria lui Biff e intesata de minuni, calatorii cu totul neobisnuite, vindecari si invieri miraculoase, kung fu, demoni si tipe tari. Pericolul pindeste la tot pasul, caci, incapabil sa minta sau sa comita vreun act de violenta, Iosua isi face o multime de dusmani. Din fericire, Biff este un maestru al inselaciunii, petrecaret si cu limba ascutita, gata sa-si puna talentele in slujba amicului sau. „Christopher Moore este un adevarat Maestru al Bizarului. In functie de perspectiva, romanele sale sint fie scandalos de originale, fie scandaloase in cel mai original mod cu putinta. In orice caz, Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus este o carte revoltator de amuzanta si surprinzator de tandra: trebuie mentionat ca autorul nu se incurca cu jumatati de masura. De-abia astept urmatorul lui roman.” (Peter Beagle) Editat August 3, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Conceptul de mnezo e deja un concept passe ... world's greatest party trick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 (editat) http://www.timesnewr...gasit-particula Editat August 10, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Sunteti pe locul 6 in top: http://redcresearch.ie/wp-content/uploads/2012/08/RED-C-press-release-Religion-and-Atheism-25-7-12.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Mai , asta nu conteaza asa mult, nasol este ca Romania, conform site-ului pe care ni l-ai impartasit, e pe locul 6 in lume ca tara religioasa. In fata Irakului. Acuma, mai conteaza si cine face sondajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Acuma, mai conteaza si cine face sondajul. The Irish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 "Procesul lipsit de gândire numit credință nu este o modalitate de înțelegere a lumii, ci este în mod fundamental opus științei moderne și metodei științifice, fiind astfel periculos. Întregul cadru moral al religiilor este distorsionat și că, doar pentru că știința nu a răspuns încă la toate întrebările despre univers, nu înseamnă că trebuie să apelăm la credință, care nu a dat până acum niciun răspuns important. http://filmedocumentare.com/religia-radacina-tuturor-relelor/ Un documentar foarte interesant. “Fabrica” de bani – Biserica Ortodoxă Română "Răspunsul la întrebarea „ce se întâmplă cu banii strânÂşi din serviciile religioase, vânzarea de obiecte de cult, donațiile Âşi subvențiile de la stat?” nu a fost încă elucidat. Acest film documentar, intitulat „Cât de mare este averea Bisericii” Âşi difuzat în emisiunea Cu Ochii’n 4, la TVR, încearcă să risipească misterul din jurul averii impresionante." http://filmedocumentare.com/averea-bisericii-ortodoxe-romane/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 (editat) Penetrule, mai pune o lada de bere la datoria aia pe care o am la tine. Cand ne intalnim, o sa plec de acolo 4x4. ....desi Carlin e mai fain ... Editat August 11, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QnTjrkk-wWU totusi nu se pot nega asemenea aparitii/minuni asta primavara cand am cojit un ou de pasti, pe vopseaua ramasa pe albus mi-a aparut imaginea lui...Arsinel!!! o fi de bine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 “Fabrica” de bani – Biserica Ortodoxă Română" Cand nu o sa mai merge treaba in IT, ma fac preot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QnTjrkk-wWU totusi nu se pot nega asemenea aparitii/minuni asta primavara cand am cojit un ou de pasti, pe vopseaua ramasa pe albus mi-a aparut imaginea lui...Arsinel!!! o fi de bine??? io nu vad nimic.. tu ce vezi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 mi-aduc aminte de o discutie intre niste babe, surprinsa la tara acum ceva vreme. era analizata situatia unui consatean, bolnav de ciroza-n faza terminala, pe fond de alcoolism. concluzia a fost ca e din motiv ca "el cam fashe treaba duminica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 io nu vad nimic.. tu ce vezi?? pe Arsinel... ce vrei frate, unora le apare isus sau maica domnului. eu ca sunt mai pacatos am viziuni mistice cu arsinel si jean paller. cred ca tr sa ma rog mai mult, niste matanii ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 din ciclul hobbyuri filatelice "So atheism is a religion? No, I`m afraid not, no more than being completely healthy is just another kind of disease. "-David Horton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Ilustrarea vorbei lui Carlin "dacă eÂşti prea prost sa înțelegi Âştiința alege religia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate