Sergiu 30 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) HD de ce "trebuie" sa aibe ratiune? Ratiunea e un concept uman! Religia Ateista nu poate exista din simplul motiv ca noi nu veneram nimic si pe nimeni si nu o vom face niciodata! Noi observam si analizam iar pe baza DOVEZILOR acceptam ceva sau refuzam ceva! E un non-sens sa spui religia ateista...e ca si cum ai spune ca a fi somer e o meserie! Editat Aprilie 28, 2014 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Premierul Victor Ponta, insotit de o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15.00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews.ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: "Pentru binecuvantare" Si acum neamule.. joac-o p'asta "Constatam cu ingrijorare ca, in contextul actualei crize economice, rezultatele colectei nationale pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului s-au diminuat ingrijorator, fapt care afecteaza bunul mers al acestui important santier bisericesc. In aceste conditii, va rugam, Domnule Presedinte, sa acordati un sprijin financiar in valoare de 300.000 de lei Patriarhiei Romane - Catedrala Mantuirii Neamului, pentru plata materialelor si manoperei necesare lucrarilor la structura in aceasta faza esentiala pentru bunul mers al intregii lucrari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Daca pe acel CINEVA l-a facut CINEVA, acest lucru nu ne este cu putinta a-l intelege, pentru ca este vorba despre Supranatura. Stiinta recunoaste existenta Supranaturii atunci cand spune ca, inainte de BIG BANG, timpul si spatiul nu erau asa cum le cunoastem noi astazi. Iar acel cineva fiind supranatural este oricum peste puterea ta de a intelege dar tu ai facut cumva si ai inteles ceea ce ceilalti nu au inteles pentru ca nimeni nu poate intelege. Daca e asa cum zici atunci este o mare sansa ca si tu sa fii supranatural pentru ca numai un supranatural ar intelege supranaturalul, aflat inafara putintei de intelegere a naturalilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) El atat a inteles: ca ateismul este o religie... You're hopeless, dude, simply hopelss. Normal ca 'tre' sa aiba ratiune' deoarece ratiunea limitata a lui HD nu poate concepe ca acel 'ceva' poate fi un simplu fenomen !! Mintea lui nu poate functiona decat prin existenta unui 'cineva'. Va pierdeti timpul, pe bune... Editat Aprilie 28, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Normal ca 'tre' sa aiba ratiune' deoarece ratiunea limitata a lui HD nu poate concepe ca acel 'ceva' poate fi un simplu fenomen !! Mintea lui nu poate functiona decat prin existenta unui 'cineva'. Editat Aprilie 28, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 HD ce parerea ai despre evolutia umana? Suntem produsul a milioane de ani de evolutie sau acel "ceva" ne-a creat din pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 sau acel "ceva" ne-a creat din pamant? Ca sa vezi cat de pe langa au fost "autorii", sa nu fi stiut nici macar ca omul e alcatuit din cca 60% apa si nu pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 N-o sa mai scriu pe aici parerile mele personale. Se pare ca ati ajuns la un nivel al cunoasterii mult mai ridicat decat al meu. Ma voi rezuma la a cita din parerile altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 HD te rugam nu pleca acum! Spune-ne te rog de unde provenim noi Oamenii? Suntem produsul Evolutiei sau am fost creati direct Oameni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Ma voi rezuma la a cita din parerile altora.Musai prin poze cu text si sa nu uiti sa zici de fiecare data "nu-mi place mie sa ma cobor la nivelul asta, dar fie". HD, exista multe intrebari destul de valide care despre Universul asta, dar nu prea vad sa fi pus. Poate intr-o zi stiinta o sa poata sa spuna cu precizie cite Universuri si evolutii echiprobabile (baga-mi-as, mi-a ramas un cuvint in cap de la matematicile speciale) care ar fi sfirsit in nimic ar fi putut exista. Si daca o sa iasa ca sint mult mai putine (gen 10 la puterea 1000 la puterea 10 miliarde totul factorial) care ar fi putut sfirsi intr-un ceva coerent (se poate argumenta ca si asta e termen uman), ca cel care exista acum, o sa te lase pe ginduri. Dar zic eu ca mai e pina avem o cifra. Pina o sa formulezi tu intrebari din astea, imi permit sa cred ca tot la un Dumnezeu simplu, biblic, antropomorf te gindesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Daca pe acel CINEVA l-a facut CINEVA, acest lucru nu ne este cu putinta a-l intelege, pentru ca este vorba despre Supranatura. Vai da cita modestie, am ajuns la creatorul; creatorului universului (nici mai mult nici mai putin!) si am inceput sa drecretam treburi supranaturale. Este posibil orice, chiar si sa nu existe Dumnezeu. Doar ca eu aleg sa cred ca exista, asa cum voi ati ales sa nu credeti. O chestie mai absurda ca asta nu cred ca exista pe tot topicul asta. E posibil sa nu existe dar eu am ales sa cred? tu stii ce e aia credinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) ...oricine se implică serios pe calea ştiinţei, este convins că există un spirit care se manifestă în legile universului, fiind mult superior omului. În acest fel, calea ştiinţei conduce la un sentiment religios aparte, care este destul de diferit de cel simţit de o persoană mai naivă. Editat Aprilie 28, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Shakira? Si unde e poza cu sfintitul la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 "E posibil sa nu exite Dumnezeu, dar eu cred in el." si cireasa de pe tort: "Religia ateista". Cu cine ne pierdem vremea de atatea zile, cate pagini degeaba.... Acum vine si cu citate din Einstein. Ma nene, tu chiar nu ai simtul ridicolului, nu iti dai seama ca esti pe nicaieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 "Sint mahmur, deci Dumnezeu exista" (eu, citeodata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 "E posibil sa nu exite Dumnezeu, dar eu cred in el." si cireasa de pe tort: "Religia ateista". Cu cine ne pierdem vremea de atatea zile, cate pagini degeaba.... Acum vine si cu citate din Einstein. Ma nene, tu chiar nu ai simtul ridicolului, nu iti dai seama ca esti pe nicaieri? Einstein, ca ateu, vorbeste despre un sentiment religios. Te deranjeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Einstein, ca ateu, vorbeste despre un sentiment religios. Te deranjeaza?Sentiment religios total diferit de evlavia aia ieftina care te face sa-I scrii pronumele cu majuscula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Sentiment religios total diferit de evlavia aia ieftina care te face sa-I scrii pronumele cu majuscula. Am si spus: Einstein, ca ateu. Stai linistit ca n-am insinuat ca ar fi fost Einstein vreun om cu frica lui dUMNEZEU. Eu am vrut sa scot altceva in evidenta, ca se poate vorbi si despre o religie ateista. Editat Aprilie 28, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Nici nu mai stiu in cine sa cred.. in politic sau in bunul Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 "Atunci când soluţia este simplă, Dumnezeu îţi răspunde." Desigur, nu Dumnezeul biblic. Ma intreb daca Einstein scria Dumnezeu cu litera mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Dar Dumnezeu scria "Einstein" cu litera mica? Asta-i intrebarea! Editat Aprilie 28, 2014 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 „Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Dumnezeu e nume, ca Samsung. Nu zici "inchide-L" (telefonul). Daca m-ar pasiona atita de tare, cind m-as mai duce la tara as trage oamenii de limba sa-mi explice exact ce inteleg ei prin D-zeu. Dar mi se pare ca-l vad cam ca tine: un nene rau din cer, care-ti imbolnaveste copiii daca faci treaba duminica sau de sarbatoare dar caruia nu-i pasa daca minti. Mi-am adus acuma aminte ca surubaream odata la motor in garaj si, usa fiind deschisa, pac apare o sutana si-mi f.uta o aghiazma-n fata si pe motor. Tin minte c-am ramas clipind la om, dar nu ma cert cu ei, isi fac o meserie, ca orice politician. Si cred ca v-am mia zis ca am motorul sfintit. Nu, serios, e pe bune. „Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.”"Ma scarpin, deci exist" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 "Ma scarpin, deci exist" „Cu cât evoluează mai mult ştiinţa, cu atât mai mult credem în Dumnezeu.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 „Cu cât evoluează mai mult ştiinţa, cu atât mai mult credem în Dumnezeu.”„Cu cât evoluează mai mult ştiinţa, cu atât mai putin credem în Dumnezeu.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate