Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

HD de ce "trebuie" sa aibe ratiune?

Ratiunea e un concept uman!

Religia Ateista nu poate exista din simplul motiv ca noi nu veneram nimic si pe nimeni si nu o vom face niciodata!

Noi observam si analizam iar pe baza DOVEZILOR acceptam ceva sau refuzam ceva!

E un non-sens sa spui religia ateista...e ca si cum ai spune ca a fi somer e o meserie!

Editat de Sergiu 28
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Premierul Victor Ponta, insotit de o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15.00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Intrebat de Hotnews.ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: "Pentru binecuvantare"

Si acum neamule.. joac-o p'asta :blink:

"Constatam cu ingrijorare ca, in contextul actualei crize economice, rezultatele colectei nationale pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului s-au diminuat ingrijorator, fapt care afecteaza bunul mers al acestui important santier bisericesc. In aceste conditii, va rugam, Domnule Presedinte, sa acordati un sprijin financiar in valoare de 300.000 de lei Patriarhiei Romane - Catedrala Mantuirii Neamului, pentru plata materialelor si manoperei necesare lucrarilor la structura in aceasta faza esentiala pentru bunul mers al intregii lucrari"

Link spre comentariu

Daca pe acel CINEVA l-a facut CINEVA, acest lucru nu ne este cu putinta a-l intelege, pentru ca este vorba despre Supranatura. Stiinta recunoaste existenta Supranaturii atunci cand spune ca, inainte de BIG BANG, timpul si spatiul nu erau asa cum le cunoastem noi astazi.

Iar acel cineva fiind supranatural este oricum peste puterea ta de a intelege dar tu ai facut cumva si ai inteles ceea ce ceilalti nu au inteles pentru ca nimeni nu poate intelege.

Daca e asa cum zici atunci este o mare sansa ca si tu sa fii supranatural pentru ca numai un supranatural ar intelege supranaturalul, aflat inafara putintei de intelegere a naturalilor. :)

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

El atat a inteles: ca ateismul este o religie...

You're hopeless, dude, simply hopelss.

Normal ca 'tre' sa aiba ratiune' deoarece ratiunea limitata a lui HD nu poate concepe ca acel 'ceva' poate fi un simplu fenomen !!

Mintea lui nu poate functiona decat prin existenta unui 'cineva'.

Va pierdeti timpul, pe bune...

Editat de Kosh
Link spre comentariu

Normal ca 'tre' sa aiba ratiune' deoarece ratiunea limitata a lui HD nu poate concepe ca acel 'ceva' poate fi un simplu fenomen !!

Mintea lui nu poate functiona decat prin existenta unui 'cineva'.

:pics:

Editat de ZaiR
Link spre comentariu

HD ce parerea ai despre evolutia umana?

Suntem produsul a milioane de ani de evolutie sau acel "ceva" ne-a creat din pamant?

Link spre comentariu

HD te rugam nu pleca acum!

Spune-ne te rog de unde provenim noi Oamenii?

Suntem produsul Evolutiei sau am fost creati direct Oameni?

Link spre comentariu

Ma voi rezuma la a cita din parerile altora.

Musai prin poze cu text si sa nu uiti sa zici de fiecare data "nu-mi place mie sa ma cobor la nivelul asta, dar fie".

HD, exista multe intrebari destul de valide care despre Universul asta, dar nu prea vad sa fi pus. Poate intr-o zi stiinta o sa poata sa spuna cu precizie cite Universuri si evolutii echiprobabile (baga-mi-as, mi-a ramas un cuvint in cap de la matematicile speciale) care ar fi sfirsit in nimic ar fi putut exista. Si daca o sa iasa ca sint mult mai putine (gen 10 la puterea 1000 la puterea 10 miliarde totul factorial) care ar fi putut sfirsi intr-un ceva coerent (se poate argumenta ca si asta e termen uman), ca cel care exista acum, o sa te lase pe ginduri. Dar zic eu ca mai e pina avem o cifra.

Pina o sa formulezi tu intrebari din astea, imi permit sa cred ca tot la un Dumnezeu simplu, biblic, antropomorf te gindesti.

Link spre comentariu

Daca pe acel CINEVA l-a facut CINEVA, acest lucru nu ne este cu putinta a-l intelege, pentru ca este vorba despre Supranatura.

Vai da cita modestie, am ajuns la creatorul; creatorului universului (nici mai mult nici mai putin!) si am inceput sa drecretam treburi supranaturale.

Este posibil orice, chiar si sa nu existe Dumnezeu.

Doar ca eu aleg sa cred ca exista, asa cum voi ati ales sa nu credeti.

O chestie mai absurda ca asta nu cred ca exista pe tot topicul asta. E posibil sa nu existe dar eu am ales sa cred? tu stii ce e aia credinta?

Link spre comentariu

...oricine se implică serios pe calea ştiinţei, este convins că există un spirit care se manifestă în legile universului, fiind mult superior omului. În acest fel, calea ştiinţei conduce la un sentiment religios aparte, care este destul de diferit de cel simţit de o persoană mai naivă.

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

"E posibil sa nu exite Dumnezeu, dar eu cred in el."

si cireasa de pe tort:

"Religia ateista".

Cu cine ne pierdem vremea de atatea zile, cate pagini degeaba....

Acum vine si cu citate din Einstein.

Ma nene, tu chiar nu ai simtul ridicolului, nu iti dai seama ca esti pe nicaieri?

Link spre comentariu

"E posibil sa nu exite Dumnezeu, dar eu cred in el."

si cireasa de pe tort:

"Religia ateista".

Cu cine ne pierdem vremea de atatea zile, cate pagini degeaba....

Acum vine si cu citate din Einstein.

Ma nene, tu chiar nu ai simtul ridicolului, nu iti dai seama ca esti pe nicaieri?

Einstein, ca ateu, vorbeste despre un sentiment religios. Te deranjeaza?

Link spre comentariu

Einstein, ca ateu, vorbeste despre un sentiment religios. Te deranjeaza?

Sentiment religios total diferit de evlavia aia ieftina care te face sa-I scrii pronumele cu majuscula.
Link spre comentariu

Sentiment religios total diferit de evlavia aia ieftina care te face sa-I scrii pronumele cu majuscula.

Am si spus: Einstein, ca ateu.

Stai linistit ca n-am insinuat ca ar fi fost Einstein vreun om cu frica lui dUMNEZEU.

Eu am vrut sa scot altceva in evidenta, ca se poate vorbi si despre o religie ateista.

Editat de --=HD=--
Link spre comentariu

Dar Dumnezeu scria "Einstein" cu litera mica?

Asta-i intrebarea!

Editat de Louis Cyphre
Link spre comentariu

Dumnezeu e nume, ca Samsung. Nu zici "inchide-L" (telefonul).

Daca m-ar pasiona atita de tare, cind m-as mai duce la tara as trage oamenii de limba sa-mi explice exact ce inteleg ei prin D-zeu. Dar mi se pare ca-l vad cam ca tine: un nene rau din cer, care-ti imbolnaveste copiii daca faci treaba duminica sau de sarbatoare dar caruia nu-i pasa daca minti.

Mi-am adus acuma aminte ca surubaream odata la motor in garaj si, usa fiind deschisa, pac apare o sutana si-mi f.uta o aghiazma-n fata si pe motor. Tin minte c-am ramas clipind la om, dar nu ma cert cu ei, isi fac o meserie, ca orice politician.

Si cred ca v-am mia zis ca am motorul sfintit. Nu, serios, e pe bune.

„Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.”

"Ma scarpin, deci exist"
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic