Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Macar nu evoluam din maimute!

Ha ha... cit de freudian suna ce zici acum. deci astia de aia se opun asa de tare si plastic la "evolutia din maimute"... ca sa ramina asa... dedus si ascuns... indeplinirea visului oedipian... Makes sense... exact ca si fascinatia pentru femeia mama dar virgina (adica nu a altuia deci prin inferenta si la o adica... a oricui ar fi primul... iar tacit fiecare spera sa primeasca o bucata de fofo de la ea cind ajunge in rai... sa o faca sa paraie.. :D).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu o sa pun sa fiu incinerat sau ingropat in gradina langa nuc.

presupun ca pentru asta trebuie sa initiezi un proiect de lege la inceput de mandat ca la sfarsit nu are nici o sansa ... din cate stiu, acum este legal numai in cimitir

Pffff... simplu! Exista o femeie : ma-sa! Abel a fost primul mothafucker autentic.

logic! daca bagi 2 hamsteri intr-o cutie exact asa se intampla

Link spre comentariu

cand vezi asemenea escroci, chiar incepi sa-i intelegi pe romani si decizia lor cu rastignirea ... dar efectul a fost invers pe termen lung

A avut pe termen lung un efect negativ numai fiindca toate religiile de atunci au pierdut in fata crestinismului. Rastignirile si prigonirile crestinilor din acele indepartate vremuri au fost si sunt foarte criticate... un fel de holocaust al tuturor crestinilor. Dar cum ramane cu Inchizitia? Zeci de mii, sute de mii de oameni torturati... Cruciadele... Cum ramane cu prigonirea altor religii in numele lui Dumnezeu? Cum se simt urmasii pieilor rosii, mayasilor, incasilor, negrilor, galbenilor care in numele lui Hristos au fost executati, torturati, arsi pe rug?

Crestinismul nu este decat o alta religie, o alta fata a atator religii pe care le-a avut omenirea.... Si la fel ca si celelalte a fost si este din pacate in primul rand un mijloc de control al populatiei.

Link spre comentariu

Hai ba ca nu toti au fost omoriti pentru religie. Religia a fost pretextul doar.

De unde ala mic si negru tara lu Nod si insuratoare daca erau doar el, tacsu , masa si raposatu fracsu??

Stiti cate lamuriri am primit din partea popilor sau a viitorilor popi?

ZERO-habar nu au avut

E o metafora. :)

Link spre comentariu

Bah... da Cristos nu s-o cam crizat cand o vazut negot pe scarile templului?

Principalul negot de pe sarile bisericilor este manipularea popoarealor in alegerea conduatorilor.

Te mira cumva cum TOTI politicienii au sustinut si sustin bor-ul??

Daca n-ar fi fost asa, pana acum ar fi trimis de 645646556 ori fiscul si nu protv-ul peste astia.

Un horoscop ortodox ceva? Hai prostane marca lozu!

Pacat ca a trecut Mos Craciun. Vine Iepurasul, totusi! :cheers:

601085_577812302247309_805430645_n.jpg

Link spre comentariu

Nu este, din fericire.

http://retusuri.blogspot.ro/

Editat de Louis Cyphre
Link spre comentariu

e pe bune? :lool:

Nu inca, da' urmatorul este. :D

Un preot a înghiţit 18 prezervative pline cu droguri, pentru a nu fi descoperit de vameşi

Editat de ZaiR
Link spre comentariu

Ai uitat ca pacea se mentine cu razboi..

379332_406830946070738_1521283663_n.jpg

Editat de ZaiR
Link spre comentariu

nu te costa nimic sa crezi

daca nu crezi si exista ai belit (cuvant urat)

nu te costa nimic sa crezi

daca nu crezi si exista ai belit (cuvant urat)

Argumentul care m-a convins, am să încep să cred (de frică)....

Link spre comentariu

Argumentul care m-a convins, am să încep să cred (de frică)....

Si eu care credeam ca te-a convins ca e gratis...

Dumnezeu coboara pe pamant sa-si aleaga poporul.

Se duce la tigani:

"Vreti sa fiti poporul ales?"

"Vrem, mosule"

"Dar trebuie sa va dau o porunca..."

"Da-ne-o, mosule"

"Sa nu mai furati."

"Mersi, mosule, nu ne, intereseaza"

Se duce la italieni:

"Vrem."

"Dar trebuie sa va dau o porunca..."

"Da-ne-o."

"Sa o lasati mai moale cu femeile."

"A, nu, multumim, nu ne mai intereseaza"

Se duce la evrei:

"Da."

"Dar trebuie

sa va dau o porunca..."

"Cat costa?"

"?!?!. Pai nu costa nimic...."

"Da-ne 10!"

Editat de aquilla
Link spre comentariu

"nu mi-a dat nici un motiv sa-i percep existenta"

mie mi-a dat.

De fiecare data cand dau jar la mobra vorbesc cu el, acolo 30 sec sa nu-l plictisesc si/sau sa nu-mi distraga atentia.

plm

Link spre comentariu

Realizezi ca toti murim nu? Realizezi ca nici unu din noi nu va muri "frumos"? Realizezi ca toti de pe planeta asta avem sanse mari la o moarte chiar de rahat...

Realizezi cit de penibil arata un om convins ca are mina lu dumnezeu in cap in ultimele lui clipe de viata? pishat, kakkat pe el, horcaind, gifiind, cu mintea incercind mai ceva ca "terminatorul 2 in ultima scena din baia de metal topit" sa isi justifice ridicolul finalului in tot soiul de tertipuri si minciuni...

Oameni care si-au inchipuit ca il au pe mnezo in spate si au crapat in feluri cum nici sobolanilor nu le doresti sa crape au murit ascunzindu-si privirea ca sa nu li se vada realizarea monstrozitatii de minciuna in care au zacut toata viata... si "like wise" li s-a intors spatele sa nu le fie receptionata si inteleasa acea realizare... sa nu strice visele celorlalti.

De ce crezi ca tot papistasii care se lauda cu sute de ani de "minuni" si alte basme nu tin evidenta felului in care au murit cei vindecati sau protejati de zei? Cum crezi ca ar suna sa vezi "vindecatii" de cancere la nushce izvoare ca au crapat prin recidiva citiva ani mai tirziu zvircolindu-se acum nu numai in ghearele mortii oribile dar si in ghearele umilintei si deprimarii totale in fata celor care acum aveau sa le priveasca "caderea"? Nimeni nu vrea sa isi aminteasca privirea sau chiar povestea celui care era pentru el exemplu de "prtejat" si apoi a crapat ca orice jivina de pe planeta asta. Ce crezi ca ai vedea in privirea unui muribund intr-un accident oribil care cu ceva vreme inainte se lauda ca tine ca "are relatii"?

Ce zic eu aici sint chestii care intorc atit de tare matele "credinciosilor" incit nici nu vor sa se gindeasca sau sa ia i considerare sa se gindeasca.

Desi... se intimpla mult mai des decit in desene animate in care Tom e convins ca nu poate fi omorit de Jerry dupa ce scapa dintr-o capacana mortala a celuui din urma... doar ca sa fie facut pilaf de o a doua capcana. Si daca in "desene" e hilar... in realitate... sa vezi "credinciosi" convinsi ca sint protejati fiind mucificati de moarte la a doua incercare... nu mai e. Ca stii ca moartea nu are doar un loz, nu?

Retine... toti crapam. ORIBIL! Orice moarte e oribila. Sperantele sa mori de batrinete in pat sint infime si chiar daca ai fi cistigatorul unui astfel de loz el devine irelevant comparat cu masa colosala de oameni care mor ca la abator. Ca sa intelegi cit de oribila e moartea trebuie doar sa te gindesti bine la ea... caci cu ea... cu adevarat avem "o relatie personala".

Ia postul meu ca un wake up call. NU te mai lauda cu relatia cu mnezo... ca stii in sinea ta la fel ca si mine... o simti la fel ca si mine in mijlocul mintii tale... ca nu exista nici un mnezo si singura protectie e cea pe care o poti face tu si o vei avea atita timp cit o intretii si cit te vor tine puterile prorpii... apoi... sfirsitul. Si nu ai vrea sa vina careva de aici care ti-a vazut postul sau altii carora le-ai declarat astea... sa vina linga tine "atunci" si sa te priveasca in ochi si amindoi sa intelegeti instant cit de aberanta a fost pretentia ta ca esti... in relatii cu un zeu...

Scuze daca sint cam sumbru azi.

Editat de zaelu
Link spre comentariu

PS

ete aci...

http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs310/en/index4.html

Moartea e un lucru la care atit de mult nu ne dorim sa ne gindim incit sintem in stare sa ne spunem cea mai crunta minciuna numai sa o ocolim. In cel mai adevarat sens al cuvintului... putini sint capabili sa o priceasca in ochi. Eu stiu ca nu prea si nici nu vreau sa imi spun povesti nemuritoare despre lorzi Jedi din cer...

@ 9fingers

lucrez intr-o policlinica linistita. nu moare nimeni pe aici. Cind am fost in practica la spital la urgenta am asistat la niste scene de te frisonezi... sau nu. pentru ca medicii de linga mine mincau si vorbeau la telefon relaxati.

Editat de zaelu
Link spre comentariu

"nu mi-a dat nici un motiv sa-i percep existenta"

mie mi-a dat.

De fiecare data cand dau jar la mobra vorbesc cu el, acolo 30 sec sa nu-l plictisesc si/sau sa nu-mi distraga atentia.

plm

Pe bune? Tu vorbesti cu Zeu' de pe mobra?

HAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA

Si, ce mai zice, e bine, sanatos?

Link spre comentariu

.

plm

Adica ii dai un 'ping' sau cum vine asta?

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic