frigider Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Daca iti zic ca am avut o epifanie la varsta de trei ani ma crezi? wow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Continua cu minciunile pentru ca tare-i plac dumnezeului tau ala mic si jegos! Shobolansky, daca recurgi la blasfemie pentru a-ti argumenta opinia..........Nu fii credincios, fii macar etic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Blasfemie in legatura cu ceva ce nu exista? Logica, mate, logica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4RXmkftK0Sw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 sunt sigura ca nu QI voiai sa scrii ) pe de alta parte, ateism inseamna doar ca nu exista credinta in zei/zeu...ce spui tu, ca primeaza ratiunea, intra in rationalism ) nu mai bine citesti putin despre religii inainte de a tranti aberatii? Imi dai si mie bibliografia pe care ai studiat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Nu sunt credincios dar Dumnezeu, biblic nebiblic, exista. E o chestie de feeling, nu de ratiune. Si ma doare in plua de cine crede ca sunt indoctrinat, retard, (cuvant urat). Ai dreptate, dar au dreptate si cei care spun ca nu exista. E o problema de semanitca la mijloc. Evident ca Dzeu exista, asa cum exista si Neptun sau Mos Craciun. Sunt niste inventii literare mai reusite sau mai putin reusite, care pt unii ajung sa fie necesare sau chiar indispensabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedark Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Imi dai si mie bibliografia pe care ai studiat-o? neah, ca nu-s carti cu poze...te-ar plictisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ai dreptate, dar au dreptate si cei care spun ca nu exista. E o problema de semanitca la mijloc. Evident ca Dzeu exista, asa cum exista si Neptun sau Mos Craciun. Sunt niste inventii literare mai reusite sau mai putin reusite, care pt unii ajung sa fie necesare sau chiar indispensabile. În Moş Crăciun sunt de acord să cred, îl prefer pentru că aduce daruri şi nu umblă cu meninţări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 neah, ca nu-s carti cu poze...te-ar plictisi Vrea sa-ti spuna ca daca esti rational si onest pana la capat, o sa negi divinitatea si o sa te numesti ateu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedark Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Vrea sa-ti spuna ca daca esti rational si onest pana la capat, o sa negi divinitatea si o sa te numesti ateu. daca citea cineva ce naiba am scris, ar fi vazut ca eu nu cred in "Divintate". Am explicat, zic eu, destul de clar in ce cred... Pe lume mai exista si altceva in afara de crestinism si ateism Editat Aprilie 11, 2013 de bluedark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 daca citea cineva ce naiba am scris, ar fi vazut ca eu nu cred in "Divintate". Am explicat, zic eu, destul de clar in ce cred... E prea multe litere... care este... parerea mea, hac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Ce nu reusesc sa inteleaga credinciosii este simplul fapt ca nu avem acelasi sistem de gandire cu ei, ca desi impartasim acelasi sistem de valori morale - atentie, morale, nu religios - morale, nu avem acelasi tip de a rationa. Ei au "feeling", noi ratiune. Pur si simplu nu pusca, decat daca se fac concesii de ambele parti si, chiar si atunci, mai raman reticente. Am prieteni credinciosi, dar, cu mici exceptii, nu discutam aprofundat de credinta, ortodoxism etc. E blasfemie sa rad de Dumnezeu? Pentru mine e ca si ca si cum as rade de Scufita Rosie, ca s-a scapat in chiloti cand a mancat-o lupul. Si povestea cu Scufita Rosie e mai plauzibila decat Biblia. Asa ca mai usor cu pianul pe scari, in ce priveste blasfemia. E ca si cand il injur pe Messi ca a ratat unspe'metri cand eu ma uit la televizorul inchis. PS Daca bluedark incepe sa injure in urmatoarele 10 posturi, inseamna ca e Roadkill redivivus. Editat Aprilie 11, 2013 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedark Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 PS Daca bluedark incepe sa injure in urmatoarele 10 posturi, inseamna ca e Roadkill redivivus. and you are so wrong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 PS Daca bluedark incepe sa injure in urmatoarele 10 posturi, inseamna ca e Roadkill redivivus. De vreo doua posturi a "activat" fazer-ele... doua trei tackling-uri de la Shobolanu sau altcineva si o sa fie "all guns blazing"... Ce dreq... de 3 ani e la fel... mai ales cind se apropie pastele... apar usor de sub frunze... cu vorbe duioase la inceput si sfirsesc intr-o balacareala generala... pe care o resping la inceput... declarativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 and you are so wrong Hmm, si el o dadea in engleza imediat cum vroia sa para amuzant. Acum m-a pus pe ganduri Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo 75 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 ateii, la fel ca si credinciosii convinsi sunt identici, numai ca se situeaza pe parti diferite ale baricadei. sunt la fel de idioti si se acuza reciproc de idiotenie. si unii si altii sunt convinsi de ceea ce cred, siguri pe ei, fara indoieli, nu accepta alte pareri, se cred superiori celorlalti, fac bascalie, aduc ca argumente jigniri, atacuri la persoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 daca citea cineva ce naiba am scris, ar fi vazut ca eu nu cred in "Divintate". Am explicat, zic eu, destul de clar in ce cred... Pe lume mai exista si altceva in afara de crestinism si ateism Acum folosesti ghilimelele, asa ca nu mai stiu ce sa inteleg. Eu nu m-am referit la o forma specifica a divinitatii, ci la acel sentiment de "ceva care (ne) ghideaza si a creat" acest univers. Daca esti rational si cinstit cu tine insuti pana la capat, atunci o sa negi divinitatea si o sa te consideri ateu. Nu era nicio problema cu mesajul lui Ancalagon, la care ai replicat cu atata ignoranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 daca citea cineva ce naiba am scris, ar fi vazut ca eu nu cred in "Divintate". Am explicat, zic eu, destul de clar in ce cred... Pe lume mai exista si altceva in afara de crestinism si ateism Esti cu islamul? Sau cu alte cateva sute de bullshit-uri? Same trash... Sau ai inventat ceva nou pe aceeasi tema rasuflata? N-am citit tot topicul, am reactionat doar la atacul tau. Am citit ceva la viata mea, poate lecturile noastre nu se suprapun 100%, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim "square". Si da, e IQ pe engleza, QI ii zicem in RO. Alte probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 ateii, la fel ca si credinciosii convinsi sunt identici, numai ca se situeaza pe parti diferite ale baricadei. sunt la fel de idioti si se acuza reciproc de idiotenie. si unii si altii sunt convinsi de ceea ce cred, siguri pe ei, fara indoieli, nu accepta alte pareri, se cred superiori celorlalti, fac bascalie, aduc ca argumente jigniri, atacuri la persoana. Cum faci tu in acest mesaj, jignindu-i pe toti la gramada, cu convingerea si fara urma de indoiala? Dupa cum poti sa observi si singur, e o caracteristica si pt tine si segmentul dintre credinciosi si atei. Din moment ce nu e specifica niciunui grup numit de tine, nu are nicio semnificatie. (Excluzand ceea ce ne spune despre nivelul tau de inteligenta.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluedark Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Esti cu islamul? Sau cu alte cateva sute de bullshit-uri? Same trash... Sau ai inventat ceva nou pe aceeasi tema rasuflata? N-am citit tot topicul, am reactionat doar la atacul tau. Am citit ceva la viata mea, poate lecturile noastre nu se suprapun 100%, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim "square". Si da, e IQ pe engleza, QI ii zicem in RO. Alte probleme? nu-s cu islamul...te sfatuiesc sa citesti maxim 3 pagini in urma...nu ar trebui sa fie un efort atat de mare...QI nu exista in limba romana...ca nu se numeste "qoeficient de inteligenta" ) ii spui IQ sau, daca vrei neaparat in romana, coeficient de inteligenta...Square inseamna exact sa nu accepti ca mai poate exista si altceva in afara de ceea ce crezi tu. Sau sa zici ca nu se poate sa fii altceva in afara de crestin sau ateu... As vrea sa stiu si eu macar o cartea din lista aia lunga de lecturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 ce ar fi sa lasam putin scandalu "linquistic" si sa ne ridem mai bine oleaca: www.telegraph.co.uk/science/science-news/9978226/Prof-Peter-Higgs-Atheist-scientist-admits-he-doesnt-believe-in-god-particle.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ce-mi place mie ca apar de astia cu pana-n douazeci de posturi, agresivi, dar - la o adica nici usturoi n-au mancat, nici gura nu la miroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo 75 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Cum faci tu in acest mesaj, jignindu-i pe toti la gramada, cu convingerea si fara urma de indoiala? Dupa cum poti sa observi si singur, e o caracteristica si pt tine si segmentul dintre credinciosi si atei. Din moment ce nu e specifica niciunui grup numit de tine, nu are nicio semnificatie. (Excluzand ceea ce ne spune despre nivelul tau de inteligenta.) nu cum fac eu, ci cum faci tu si altii ca tine credinciosi si necredinciosi. numai un prost este sigur ca doar el are dreptate, pune mana si mai citeste ceva carti. iar cand spun asta, nu te jignesc, te-au jignit filozofii mari inaintea mea. @lucifer, tu te crezi la puscarie aici, doar cei care sunt mai vechi pot sa vorbeasca? tu esti parnaist de ai harfele astea-n cap? am spus foarte clar mai sus ca mi-e greu sa cred dar nici nu pot fi sigur de inexistenta divinitatii. intelegi acum cum sta treaba cu usturoiul? e ca si cum as spune ca daca nu-mi place basescu, tu tragi o concluzie complet idioata ca e clar ca-mi place antonescu. pricepi??? Editat Aprilie 11, 2013 de gringo 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ce-mi place mie ca apar de astia cu pana-n douazeci de posturi, agresivi, dar - la o adica nici usturoi n-au mancat, nici gura nu la miroase. Sa inteleg ca doar daca esti "super membru" ai dreptul sa iti spui parerea? Intamplator eu sunt... dar sunt acelasi om care eram si acum 500 posturi, poate doar cu ceva stiinta in plus la capitolul moto, atat. E cam aiurea, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 he he... here we go... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate