Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator 9fingers

De unde brusc atata aroganta pe fiinta umana de a declara brusc ca acum intelege Universul si cum a aparut el prin Big Bang....? E ca si cum doi purici nascuti pe blana unui caine scriu teoria evolutiei de la amibă la caine.

Scriu teorii pe baza unor masuratori si calcule obiective. Sunt niste purici de stiinta in stare sa calatoreasca liberi pe unde vor si sa analizeze sangele si genotipul purtatorului descoperind descendenta comuna.

Dar uita-te mai incolo, la paduchii religiosi care bajbaie orbi din floc in floc, si scornesc niste basme despre cum orbiteaza soarele in jurul cainelui si cum le-a fost lor construit cainele in sase zile de Paduchele-zeu iar in a saptea s-a odihnit. Si cand sunt stropiti cu sapun si insecticide, cred ca se intampla pt ca au luat in desert numele stapanului...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa presupunem ca Darwin are dreptate...

1. De cate ori sa sar cu parasuta pana cand eu sau urmasii mei sa inceapa sa zboare cat de cat?

trebuie sa sari FARA PARASUTA !!!

DO IT!!!!! DO IT !!!! DO IT !!!!

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Ai o cada, te asteptam cu rezultate experimentale.

E foarte posibil ca postarile astea sa fie chiar rezultatul experimentelor pe care le-a facut in cada.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Imi pare rau ca va suparati... dupa cum se vede la supersec.... pardon... bec... care insista sa nu sar cu sora-sa...

Revenind la subiect... daca intre speciile de animale schimbarile au avut loc in atatea mii si milioane de ani... ca fanii lui Fuego... cum de se gasesc ramasite doar de la finalitatea modificarilor si nu se gasesc din fazele intermediare???

Multumesc geniilor care incearca sa explice si multimilor... iar cand nu mai au argumente incep sa injure ca la usa cortului... dar tot in mod academic, no??? Vorba lu' Piti... Piturca, nu parasuta lu' becu' :)

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Imi pare rau ca va suparati... dupa cum se vede la supersec.... pardon... bec... care insista sa nu sar cu sora-sa...

Nu s-a suparat deloc, ti-a facut o observatie foarte pertinenta. Trebuie sa sariti fara parasuta pt ca selectia naturala sa functioneze. Supravietuirea diferentiala e prima componenta a selectiei naturale.

Fara selectie nu mai exista competitie, si atunci nu mai ai de ce sa vorbesti de adaptare.

Link spre comentariu

Daca era pertinenta nu o facea si intelegea esenta... atunci sa o punem pe intelesul geniilor, noi astia mai prosti... daca dau din maini pe pamant ca o galinacee, in cate generatii o sa fim inaripati? Sute de mii de ani sau milenii... ce vrea el ... ere... si in atata timp nu vor ramane fosilele intermediare... cu aripioare mici, medii, mari ...??? Alea nu exista la tata Darwin...

Link spre comentariu

Trebuie sa sariti fara parasuta pt ca selectia naturala sa functioneze. Supravietuirea diferentiala e prima componenta a selectiei naturale.

Fara selectie nu mai exista competitie, si atunci nu mai ai de ce sa vorbesti de adaptare.

cred ca esti prea subtil :)

mutatiile genetice sunt mana diavolului !

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Puricii tot purici sunt. Iar aroganta de a declara ca EI stiu misterele Universului, e tot aroganta. Cand stiinta o sa dovedeasca cu adevarat ca intelege fiinta umana, avand un sistem medical perfect, abia atunci pot fi luati in serios. Tinand cont cate boli umane sunt inca neintelese, scuza-ma daca ma indoiesc de explicatiile lor privind originile Vietii pe pamant. Cand Stiinta trebuie sa rezolve un HIV sau cancer, oooops, nu poate. Cand e vorba sa explice ce s-a intamplat acum sute de mii de ani, imediat Stiinta iti arunca in fata tratate peste tratate din care declara ca stie tot.

Adica, pt ca poti sa tratezi mai bine de 90% din bolile de care te lovesti, majoritatea bolilor care erau letale pana in secolul trecut, tot un purice esti pt ca nu le poti trata pe toate.

Cu cateva sute de mii de ani in urma ne distingeam cu greu de restul animalelor, si in ultimele sute de ani am progresat de la grajduri la aeroporturi, de la folosirea balegarului in agricultura la antimaterie si acceleratoarele de particule, de la lumanare la sateliti de comunicatii si IT. De la picturile rupestre la evolutionism, biologia moleculara si astrofizica, puricele ala a facut un salt colosal intr-o clipa geologica.

Link spre comentariu

... sa urmaresti acele specii de plante care sunt strict dependente de o anumita specie de insecte in procesul de polenizare, iar insectele sunt dependente la randul lor de planta in procesul de hranire. Avem planta si insecta. Sa vedem care a aparut prima: planta, care a reusit cumva sa supravietuiasca singura milioane de ani, pana la aparitia insectei sau insecta, care a supravietuit milioane de ani fara ajutorul plantei? Cumva amandoua sunt dependente una de cealalta, iar eu cred ca ar fi trebuit sa apara amandoua in acelasi timp, pentru ca aceasta relatie sa existe.

Pe mine tot ma bantuie intrebarea asta: Au aparut pana la urma plantele si insectele concomitent sau nu?

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Daca era pertinenta nu o facea si intelegea esenta... atunci sa o punem pe intelesul geniilor, noi astia mai prosti... daca dau din maini pe pamant ca o galinacee, in cate generatii o sa fim inaripati? Sute de mii de ani sau milenii... ce vrea el ... ere... si in atata timp nu vor ramane fosilele intermediare... cu aripioare mici, medii, mari ...??? Alea nu exista la tata Darwin...

Te-ai uitat prea mult la X-men. Daca nu ma crezi pune-ti niste aripi false, n-o sa pacalesti pe nimeni cu asta.

Pe mine tot ma bantuie intrebarea asta: Au aparut pana la urma plantele si insectele concomitent sau nu?

Voi credeti ca lumea tine neaparat sa va insulte, dar cand exprimi niste tampenii atat de crase e foarte greu sa va mai ia cineva in serios.

E ca si cum ar aparea senatorul ala "auto" la consiliul european sa-si impuna punctul de vedere. E grotesc si singura replica digerabila e mistoul.

Chiar credeti in prostia asta pe care o afisati pe aici, ori e doar o strategie si acum ati dat fuga la admin sa va plangeti de tratamentul primit?

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Mda... va lasin continuare cu dezbaterea voastra... Nu cred ca ateii pot demonstra credinta lor ;) si nici credinciosii nu pot dovedi teoria lor... In consecinta nu veti reusi decat sa va tachinati unii pe altii.

Ar fi totusi frumos din partea ateilor sa dea dovada de inteligenta pe care o tot arboreaza si anume sa accepte faptul ca exista si alte opinii, pareri etc si sa le respecte. Asta este primul semn de inteligenta, nu sa-l numesti prost pe celalalt. Exista pareri pro si contra, nu prosti si destepti.

Sa aveti o zi frumoasa ! (pt credinciosi... de la Dumnezeu!) :)

Link spre comentariu

Suna a incest homosexual..

Daca e sa luam teoria mot-a-mot, cu perseverenta si repetitie, plus ajutorul timpului trecut si al evolutiei, poate faceti si copii. :love:

De ce atata ura? Daca toata lumea ar avea un bong, discutia asta de aici ar fi mai pasnica.

PUPĂ

P.S. ADMIN vad ca vegheaza. Domnul Dobrescu, dvs de ce parere sunteti? As aprecia un raspuns sincer din partea dvs. Multumesc

Editat de Biraid
Link spre comentariu

Voi credeti ca lumea tine neaparat sa va insulte, dar cand exprimi niste tampenii atat de crase e foarte greu sa va mai ia cineva in serios.

E ca si cum ar aparea senatorul ala "auto" la consiliul european sa-si impuna punctul de vedere. E grotesc si singura replica digerabila e mistoul.

Chiar credeti in prostia asta pe care o afisati pe aici, ori e doar o strategie si acum ati dat fuga la admin sa va plangeti de tratamentul primit?

Eu nu inteleg de ce VOI, ATEII, ne-ati mai rugat pe noi, cei ce credem, sa venim aici si sa va prezentam argumentele noastre, daca nu sunteti in stare decat sa raspundeti cu mistouri.

Daca chiar esti baiat destept si bine intentionat, vei reusi sa ma lamuresti cu cuvinte simple si pe mine, un neavenit.

Baga cu plantele si insectele, sa inteleg si eu. Dar nu la modul general. Baga cu planta care are nevoie de insecta si insecta de planta pentru a suprevietui. Daca n-au aparut impreuna, cum a supravietuit una pana la aparitia celeilalte?

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Ar fi totusi frumos din partea ateilor sa dea dovada de inteligenta pe care o tot arboreaza si anume sa accepte faptul ca exista si alte opinii, pareri etc si sa le respecte. Asta este primul semn de inteligenta, nu sa-l numesti prost pe celalalt. Exista pareri pro si contra, nu prosti si destepti.

Cred ca stii ce se spune despre opinii.

Nu, o dezbatere nu se califica dupa niste criterii estetice. Nu ar fi deloc frumos sau inteligent ca toata lumea sa se tina de mana si sa cante we are the world, intr-un respect dogoritor pt parerile fiecaruia.

Problema e ca unii ar trebui sa o ia de la capat cu abacedarul si numaratoarea aia cu pasarele, dar au ajuns deja la convingerea ca evolutia e o poveste si religia e adevarul. Cum sa explici unuia dintre ei la ce se refera notiuni ca historical contingency sau developmental constraint, cand ei n-au aflat inca de supravietuirea diferentiala si au o viziune lamarckiana a evolutiei?

Sa o luam de la numaratul boabelor de mazare si Mendel?

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

50% se rezolva de la sine, prin placebo. 75% reuseste sa le trateze si medicina naturista/chineza.

:crack:

Esti gulible. Cand ai o problema care intra in aia 50% te rog sa nu treci pe la doctor. Daca intra in aia 75% atunci iti dau eu banii de medicina naturista. Ne demonstrezi si noua. Tu decizi ce e 50% si 75%.

Nu cred ca ateii pot demonstra credinta lor

Nothing to prove man .. what is . is.

Si inainte de gromovnik ce fu ? ( see where i'm going with this ? )

Link spre comentariu

Problema e ca unii ar trebui sa o ia de la capat cu abacedarul si numaratoarea aia cu pasarele, dar au ajuns deja la convingerea ca evolutia e o poveste si religia e adevarul.

Bla, bla, bla... Cum unii au ajuns deja la convingerea ca evolutia este totul si religia o poveste. Si uite asa sucim cuvintele si nu spunem nimic, in stilul tau caracteristic.

» Post actualizat in 12 Sep 2014 11:36

Nothing to prove man .. what is . is.

Daca nu aveti nimic de dovedit, de ce ati mai deschis acest Topic? Ba, mai mult, de ce ati tinut sa aflati parerea credinciosilor si culmea, incercati sa le dovediti contrariul?

Sunteti dubiosi!

Link spre comentariu

Nonsens. E nevoie de mai multe generatii ca in final sa se intample nenorocirea. Problema e ca nu apare nici prima generatie. Dar nu m-ar deranja un experiment intre ateii de pe forum, sa ne demonstreze ei ca daca se iubesc suficient de mult, fac si copii.

Cred ca incep sa inteleg ce sunt homosexualii de fapt! Sunt niste bieti cercetatori atei care vor sa demonstreze ca daca se iubesc suficient e mult, fac si copii. Corect?

Daca e sa vorbim serios, exista pe undeva si liberul arbitru, dar o dam in filosofie si probabil pe multi ii depaseste acest subiect.

Dar pana la urma, de ce sa vorbim serios?

Majoritatea sunt atat de negrii pe bolta palatina, incat ai zice ca sunt cei mai fiorosi umanoizi creati, iar cand colo, ce sa vezi?

Fiecare are dreptul de a crede in ce vrea organul lui/ei genital, atata timp cat nu vine la mine si-mi impune ce sa cred si ca el e mai JMecher pentru ca si deoarece. Astea sunt baliverne de copii din fata blocului. Totul tine de educatie, de bun simt si sa nu uitam, de POARTA LUI PETRU. PUPĂ, credinciosii si ateii mei.

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Baga cu plantele si insectele, sa inteleg si eu. Dar nu la modul general. Baga cu planta care are nevoie de insecta si insecta de planta pentru a suprevietui. Daca n-au aparut impreuna, cum a supravietuit una pana la aparitia celeilalte?

Se cheama specializare, sau supraspecializare in multe situatii. Si duce spre extinctie, stii cum au decazut capitanii de vase cu vele cand s-a dezvoltat propulsia cu abur.

Cele mai multe flori contin amble organe de reproducere si se pot poleniza si singure. Variabilitatea genetica confera un avantaj statistic pe termen mediu si lung, si florile au evoluat pt a atrage polinatori (insecte). Unele specii de plante s-au specializat treptat atat de mult, in tendinta de eficientizare (culori, parfum, elemente mecanice) a procesului de polenizare, incat au ajuns dependente de anumite specii de insecte. La randul lor, unele specii de insecte s-au specilizat in a se hrani exclusiv cu nectar si au ajuns polinatori. Nu e nicio filosofie aici, vezi acelasi tip de evolutie si intre diverse tipuri de bacterii, ori intre bacterii si tractul digestiv al animalelor. Se poate observa aceeasi convergenta si intre cupluri specifice de paduchi si purtatorii lor.

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Nu cred ca atlas e gramofon, ala era pagan si nu prea suferea crestinismul.

Romania e plina de genul asta de credinciosi care au fost expusi la evolutionism numai pe siteurile religioase. Nu trebuie sa fie clonati.

» Post actualizat in 12 Sep 2014 12:41

Si inainte de gromovnik ce fu ? ( see where i'm going with this ? )

Daca as fi obligat sa pariez, atlas ma face sa ma gandesc mai degraba la adam. Care e cam tacut de cand a fost bagat in carantina, si obisnuieste sa-si valideze clonele in topicuri mai putin interesante pt el, in care una dintre clone sustine o parte, cealalta partea adversa. Daca isi inteteste posturile pe temele predilecte.... e clar.

Link spre comentariu

Se cheama specializare, sau supraspecializare in multe situatii. Si duce spre extinctie, stii cum au decazut capitanii de vase cu vele cand s-a dezvoltat propulsia cu abur.

Cele mai multe flori contin amble organe de reproducere si se pot poleniza si singure. Variabilitatea genetica confera un avantaj statistic pe termen mediu si lung, si florile au evoluat pt a atrage polinatori (insecte). Unele specii de plante s-au specializat treptat atat de mult, in tendinta de eficientizare (culori, parfum, elemente mecanice) a procesului de polenizare, incat au ajuns dependente de anumite specii de insecte. La randul lor, unele specii de insecte s-au specilizat in a se hrani exclusiv cu nectar si au ajuns polinatori. Nu e nicio filosofie aici, vezi acelasi tip de evolutie si intre diverse tipuri de bacterii, ori intre bacterii si tractul digestiv al animalelor. Se poate observa aceeasi convergenta si intre cupluri specifice de paduchi si purtatorii lor.

In sfarsit un raspuns. Desi partea cu "variabilitatea genetica confera un avantaj statistic..." nu denota tocmai siguranata stiintifica la care m-as fi asteptat, pot fi intr-o oarecare masura de acord cu tine. Interesant, considerand ca este precum spui, este faptul ca unele plante au evoluat, s-au specializat atat de mult, incat au ajuns sa-si puna "latul de gat", devenind dependente de anumite specii de insecte. Ba, mai mult, au atras in aceasta capcana a evolutiei si insectele. Aceasta dependenta planta-insecta, insecta-planta, le va duce, dupa cum spui, la extinctie. Cum ramane atunci cu selectia naturala, cu variatiile avantajoase care au dus la supraspecializare si totusi la extinctie? Sau nu inteleg eu bine supraspecializarea asta si ea este rezultatul unor variatii daunatoare?

Link spre comentariu

Doar voi ateii tratati orice viroza cu antibiotice.

Pai nu cu antibiotice se trateaza bine o viroza ? Cum vrei sa se simta viroza bine in corpul tau fara antibiotice? Sa o las sa stea singura fara sa-i dau nimic! Sa stie si ea ca e in vizita! Poate plecam impreuna. :)

Acum stiu ca cei care trateaza virozele cu antibiotice sunt atei.

Intrebarea mea este - ateii trateaza virozele cu antibiotice sau oamenii neinformati ?

Link spre comentariu

Salut, du-te si fa ofranda un ornitorinc pe muntele .. ala cu poruncile si intreaba-l pe d-zeu ce a avut cu dinozaurii de i-a facut benzina. Merci.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic